Dyskusja o świecie 226

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek Sir B
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dostałam ostrzeżenie, nie wiem jak napisać inaczej że chuja grają , gówno grają?
no nie mam pomysłu
nie ze nie masz pomyslu, tylko nie masz mozgu. jest roznica karyna

mocne slowa ze ktos gowno gra z ust alkoholiczki co zwyzywala surfera ze gowno bronil u ciebie a na zascie i wyszedl -4 po tym jak konta w ogole nie przygotowalas a akcje pozniej kleknelas na akcje bo nie moglas schowac ego XD

Surfer nie grał u mnie na zaście, pisałam o innym koncie. błądzisz młodzieńcze . on zrozumiał o co chodziło i sobie wyjasnilismy a Ty wymyslaj dalej
no nie wiem zawsze broniłam do konca do póki mi własnego deffa starczyło ale nie oczekuję że będziesz rzetelnie komentował bo nie taka twoja rola na forum

Ostatnia edycja:
Zrobiłem 100 tysięcy symulacji tego świata i wyszło mi, że tylko sojusz WANKOS i EM może pozbawić DIES wygranej.

Pod warunkiem właściwej konsolidacji oraz centralizacji

Wankos i SP dzieli 0 blach
Nie przeszło nam przez głowę nawet dzielenie blach.
Za to wy widzę że już świat na pół podzielony i blachy pewnie tez xd
RP trzymające się wersji, że z miśkami nie grają a oddają im cały swój teren łącznie z wioskami… i kto tu ściemnia i kombinuje cały ten świat od początku xd

Nie przeszło nam przez głowę nawet dzielenie blach.
Za to wy widzę że już świat na pół podzielony i blachy pewnie tez xd
RP trzymające się wersji, że z miśkami nie grają a oddają im cały swój teren łącznie z wioskami… i kto tu ściemnia i kombinuje cały ten świat od początku xd
No jak dzielić coś na co nie ma najmniejszej szansy.
I nadal ty

Zrobiłem 100 tysięcy symulacji tego świata i wyszło mi, że tylko sojusz WANKOS i EM może pozbawić DIES wygranej.

Pod warunkiem właściwej konsolidacji oraz centralizacji
Zakładamy sie? o 50 pp
Miśki ida po wygraną niezależnie od scenariusza. mozna zamykac świat , no chyba że nie mają za duzo czasu na walkę wtedy wygra SP

to nie czerpanie korzyści z gry tylko, w twoim przpadku z własnych analiz, w moim z hazardu .
Swoją droga mogłoby Inno zarobić robąc dla uzytkowników zakłady kto wygra :D

Zakładamy sie? o 50 pp
Miśki ida po wygraną niezależnie od scenariusza. mozna zamykac świat , no chyba że nie mają za duzo czasu na walkę wtedy wygra SP
Miśki tego świata nie wygrają. Dies nie bez powodu podpisało się z miśkami przeciwko nam, później jak dojdą do finału to będzie im dużo łatwiej niż jakby miało to być z nami. Jedni i drudzy okazali się słabi :/

Powrót
Do góry