Kieł
Chłop
- Wynik reakcji
- 3
A pisałem Ci żeby olać 224 bo to strata czasuTak z ciekawosci pytanko czy juz na ktoryms swiecie bylo tak ze plemie top 1 nie walczy z Top 2 tylko sie dogaduuja o wygrana ??? Przeciez to bezsens 50 blach 250 ludzi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A pisałem Ci żeby olać 224 bo to strata czasuTak z ciekawosci pytanko czy juz na ktoryms swiecie bylo tak ze plemie top 1 nie walczy z Top 2 tylko sie dogaduuja o wygrana ??? Przeciez to bezsens 50 blach 250 ludzi![]()
To takie hobbyA pisałem Ci żeby olać 224 bo to strata czasu![]()
Mowimy o tym swieciena 232 w PRESTIGE
to szynka mi ukradl...Mowimy o tym swiecie
Powiem tak. Witamy i ja względem siebie, względem projektów - zachowaliśmy się tak jak powinniśmy się zachować. Bez kombinowania, krętactwa, oszustwa. Emix z AMA wraz z ZERINEM myśleli, że świat należy od nich. Kręcili a to do witamy, a to do nas o sojusz i tak cały czas. Nakręcali jednych na drugich. Ogólnie długo by o tym pisać, ale jak się wiedziało o wszystkim to człowiek, aż przecierał oczy, że tak nieudolnie to robiliPodsumowując świat s224 i w ramach przestrogi dla przyszłych sojuszników Witamy w Naszej Bajce i chłopaczyny, ostrzegam, że podpisywali dyplomację z AMA/AO(OB) mając jawną dyplomację dążącą do wspólnego sukcesu, natomiast jak się okazało, chwilę po starcie świata tj. 15 stycznia 2026 roku, zawarli nieoficjalny sojusz mający na celu wspólne zamknięcie świata 25/25 FF-AK, o którym nawet gracze FF (FK) nie wiedzieli.
Polecam zastanowić się kilkukrotnie zanim zaufacie tym graczom na kolejnych światach.
Ja nie płacze to ty płaczesz bo nie zasłużyłeś na blaszkę i z pretensjami wyjeżdżaszAle to wy podpisaliście niejawny sojusz tydzień po rozpoczęciu świata, mając "jawną dyplomację wobec AMA AO OB mającą na celu wspólny sukces" także przyznajcie się do bycia osobami niewartymi zaufania, czytaj kosownikami.
Musiało cie to zaboleć, że nawet na pw plemion mi płaczesz.
Już abstrahując od dyplomacji, gdzie OlejNick ma 100% racji, i od "kombinowania" Emixa i Zerina (które też bardzo łatwo wytłumaczyć, bo był perfidnie olewany), o którym wiedzieliście tylko dlatego, że sami wcześniej zrobiliście ich w chuja, dogadując się za plecami, to blaszki w FF były wybierane na podstawie tego, kogo bardziej się lubi.Powiem tak. Witamy i ja względem siebie, względem projektów - zachowaliśmy się tak jak powinniśmy się zachować. Bez kombinowania, krętactwa, oszustwa. Emix z AMA wraz z ZERINEM myśleli, że świat należy od nich. Kręcili a to do witamy, a to do nas o sojusz i tak cały czas. Nakręcali jednych na drugich. Ogólnie długo by o tym pisać, ale jak się wiedziało o wszystkim to człowiek, aż przecierał oczy, że tak nieudolnie to robiliJeżeli ktokolwiek mówi, że "KOSOWNICY" to oczywiście to jest nieprawda. To jest zwykły ból dupy, no ale czasem już tak to jest. @OlejNickMonika , najwidoczniej 25 graczy z FF bardziej się wyróżniało niż ty dlatego nie powinno być pretensji bo jestem pewny, jakbyś znalazł się w główny, byś słowem się nie odezwał no ale niestety, ograniczona liczba miejsc. Więcej pokory misiu...