Dyskusja o świecie 223

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek Varendial
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jezeli potrafisz przegrywac chwala Ci za to, ale my jako jednostka elitarna zostalismy stworzeni do wygrywania i my nie znamy takiego słowa, a co do wydawania pieniędzy to chyba trochę poszalałem, bo aż pożyczke w banku na was wziąłem, żeby podnieść sie z kolan:)))
Dla mnie to możesz nawet 2 nerki swojego dziecka sprzedać. Nic mnie nie zdziwi. Kiedyś grałem ze swoimi dziećmi w Piotrusia. I jedno z moich siedziało tak niefortunnie że karta była czytelna prześwit od słońca zza pleców.

No i mówię xxx (bo tak nazwałem swoje dziecko) widać Ci karty usiądź bardziej tak i tak... No i usiadło.

I wiesz co? Jestem pewny że Ty jako ten elitarny wojownik stworzony do wygrywania nawet by się nie odezwał tylko wygrał z tym 4 latkiem bez skrupułów.
Znaczy jakbyś w ogóle znalazł czas na dzieci i granie z nimi w gry.

Dla mnie to możesz nawet 2 nerki swojego dziecka sprzedać. Nic mnie nie zdziwi. Kiedyś grałem ze swoimi dziećmi w Piotrusia. I jedno z moich siedziało tak niefortunnie że karta była czytelna prześwit od słońca zza pleców.

No i mówię xxx (bo tak nazwałem swoje dziecko) widać Ci karty usiądź bardziej tak i tak... No i usiadło.

I wiesz co? Jestem pewny że Ty jako ten elitarny wojownik stworzony do wygrywania nawet by się nie odezwał tylko wygrał z tym 4 latkiem bez skrupułów.
tatusiek polskich plemion, chroni honor kazdego ojczyma

Brawo, właśnie tacy ludzie jak Ty szkolą słabe jednostki, bo dziecko musi nauczyć się przegrywać, a sprytniejsi zawsze wygrywają, a po drugie jestem człowiekiem biznesu i nie mam czasu na takie rzeczy, bo takim czymś zajmuje sie moja opiekunka w końcu jej za coś płace, a wracając jeszcze do tematu mogę Ci sprzedać kilka tricków jak wygrywać z dzieckiem, bo nawet własne dziecko zapewne cie ogrywa :*

Brawo, właśnie tacy ludzie jak Ty szkolą słabe jednostki, bo dziecko musi nauczyć się przegrywać, a sprytniejsi zawsze wygrywają, a po drugie jestem człowiekiem biznesu i nie mam czasu na takie rzeczy, bo takim czymś zajmuje sie moja opiekunka w końcu jej za coś płace, a wracając jeszcze do tematu mogę Ci sprzedać kilka tricków jak wygrywać z dzieckiem, bo nawet własne dziecko zapewne cie ogrywa :*
Nawet tu nie gram już, ba, nawet nie gram już w plemiona, wszedłem na ten świat po x lat i teraz wskoczyłem na forum zobaczyć czy WHL już wygrało, czy jednak zaskoczenie, ale ten wpis jest mega mocny :D "tak się szkolą słabe jednostki" "jestem człowiekiem biznesu" "opiekunka w końcu jej za coś płace" "własne dziecko zapewne Cie ogrywa" hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah, o stary, wyjdź z piwnicy i popatrz trochę na ludzi i na świat, bo troszkę Ci sie odleciało hahahahah. Nie znam Cię, to nic personalnego, do WHL też nic nie mam, ten post to prostu wpis jakiegoś nadętego bufona przed monitorem, który myśli, że każdy wierzy w to co przeczyta. Zrobiłeś mi dzień, ba w sumie sam go sobie zrobiłem, bo wejść tu raz na ruski rok i od razu trafić takie złoto SZOK.
Pozdrawiam wszystkich, gratuluję wygranej.
Pamiętajcie! Nie podpowiadajcie swoim dzieciom przy żadnych grach, bo tak się chowa słabe jednostki. Piona!

@Wujasz3k na Ancient no to odleciałeś. Typ wpadł ocenił Cię marnie bo tak się zaprezentowałeś... Tu nie ma co czytać zbytnio. Im mniej Twoich wypocin przeczyta tym wyższą ocenę będzie miał o Tobie.

Pouczasz kogoś o pisowni a sam masz błąd w swoim nicku bo 3 to nie E i podmienianie tego to totalna wiocha lipa i niedorozwinięcie modne to było u jakiś grubych ukraińców bitych w szkolach. Nie będziesz sigmą i six seven bo zmienisz sobie literke na cyferkę XD lol i tyle co powiem ezzzz.

Panie modny :D

Dobra, dobra możesz wszystko na niebiesko zamalować. A każdy będzie pamiętał jaPo k 223 zdobyliście :) Od 235 bądź 237 już tak łatwo sobie zaproszonymi kontami świata nie wypchacie. Bo zmieni się "podobno sporo" w tych kwestiach
Po co takie bzdury wypisujesz, na ten moment nie ma nikogo z mocnych ekip, aby ktoś chciał zagrać przeciwko WHL, chyba to o czymś świadczy.

Ostatnia edycja:
Dobra, dobra możesz wszystko na niebiesko zamalować. A każdy będzie pamiętał jak 223 zdobyliście :) Od 235 bądź 237 już tak łatwo sobie zaproszonymi kontami świata nie wypchacie. Bo zmieni się "podobno sporo" w tych kwestiach
Walimy rewanż bez mulciaków? Może być cięzko na Was, może wyprowadzicie jedną akcję przez cały świat i się złożymy...

Po co takie bzdury wypisujesz, na ten moment nie ma nikogo z mocnych ekip, aby ktoś chciał zagrać przeciwko WHL, chyba to o czymś świadczy.
Taaa co wyrwała sama 170 wiosek jednego dnia :D

Walimy rewanż bez mulciaków? Może być cięzko na Was, może wyprowadzicie jedną akcję przez cały świat i się złożymy...
Wprowadzić to chcą się moje oczy z głowy czytając te Wasze wypociny gloryfikujące samych siebie.
Naprawdę Wam szczerze gratuluję i trochę zazdroszczę zgranej ekipy ale stylu i metod już nie.

Nie moja wina że tylko jeden Kanior był tak naprawdę wodzem godnym prowadzenie plemienia po tej stronie mapy. Tudy czy te KS później PHX./! to śmiech nie przywódcy. Jak na zlepiona ekipę z losowych ludzi na świecie i tak poszło nam nieźle. Ja sam tu osobiście miałem zamiar pozbierać PP trochę flag i grać na 229. Wyszło że poznalo się kilku fajnych ludzi i poszłoooo. Kilku osobom zakończyło się grę wybilo się plemiona do których miało się jakieś "ale" i tyle wsio na luzaku bez pompowania kasy. Nie każdy ma jej tak dużo jak wujaszek.

Dobra a tak na marginesie chciałam podziękować za grę kilku grajką na tym świecie

@Kanior100 - boss wszystkich bossów ;)
@kierowca busu- cięta riposta
@młot Thora 88- wspaniała nuta
@*szalal- a my w kontakcie, obrona I klasa:)

do zobaczyszka, być może na kolejnych światach..

Ostatnia edycja:
Dobra, dobra możesz wszystko na niebiesko zamalować. A każdy będzie pamiętał jak 223 zdobyliście :) Od 235 bądź 237 już tak łatwo sobie zaproszonymi kontami świata nie wypchacie. Bo zmieni się "podobno sporo" w tych kwestiach
Nie wiem co Ty wciągasz ale żadnego oporu na tym 223 nie postawiłes/postawiliście i pieprzysz co jak zostało zdobyte, brzmisz jak bachor, który wydał kilka zł na grę i po przemyśleniu szkoda Ci, bo miałbyś za to kilka kebsów <tanczy> (swoją drogą najwięcej szczekasz a Twoje konto zbudowane na darmach i barbach)
Pozdrawiam, mindziupompa ;P

Ale ona w sumie sama się maluje, dzięki wam w dużej mierze ^^

Co do zapamiętania tego świata to napisze wprost - psy szczekają, karawana jedzie dalej :)

Do zobaczenia na nowym, mam nadzieję lepszym dla was, świecie <rotfl>

Nie moja wina że tylko jeden Kanior był tak naprawdę wodzem godnym prowadzenie plemienia po tej stronie mapy. Tudy czy te KS później PHX./! to śmiech nie przywódcy. Jak na zlepiona ekipę z losowych ludzi na świecie i tak poszło nam nieźle. Ja sam tu osobiście miałem zamiar pozbierać PP trochę flag i grać na 229. Wyszło że poznalo się kilku fajnych ludzi i poszłoooo. Kilku osobom zakończyło się grę wybilo się plemiona do których miało się jakieś "ale" i tyle wsio na luzaku bez pompowania kasy. Nie każdy ma jej tak dużo jak wujaszek.
Mordko, szybciej się złożyliście niż NN także z tym prowadzeniem plemienia można trochę polemizować

@PolskiRycerz weź się nie ośmieszaj, wioski Twoje po @Kanior100 są tak zdezelowane, że z przyjemnością poczekam do kolejnej akcji, aż je odbudujesz;P;P;P;P
Dam Ci kolego zabłysnąć na koniec świata, RA mówi samo za siebie, jak również RW<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl>

Ostatnia edycja:
@PolskiRycerz weź się nie ośmieszaj, wioski Twoje po @Kanior100 są tak zdezelowane, że z przyjemnością poczekam do kolejnej akcji, aż je odbudujesz;P;P;P;P
Dam Ci kolego zabłysnąć na koniec świata, RA mówi samo za siebie, jak również RW<rotfl><rotfl><rotfl><rotfl>
Dziekuje. Wziąłbym się szybciej za to ale miałem galę wręczenia nagród i plemiona wylądowały w kieszeni na praktycznie cały poranek i przedpołudnie

Co do zarzutów od kogoś że mam konto zbudowane z darm to mocno ktoś się nawciągał. Bardzo długo nie miałem żadnej darmy i lałem tych co blisko mnie bo co mam zrobić jak na świecie jestem od stycznia :) mam być w centrum na froncie... No nie jestem z tylu i tam uwierz jako nowy nic nie dostawałem. Badziewni ludzie zaczęli rzucać kontami to też urosłem szybciej mniej naturalnie ale to tak raczej już jest.Do kluczowego momentu gry wszystko sobie wywalczyłem sam. Będąc nawet troszkę krzywdzonym przy podziale wiosek z rozbiórek. No ale nowe konto na tak że nikt go nie zna.

Więc czy jestem top player no pewnie że nie. Czy jestem słaby no raczej nie.

Czy mnie obchodzi wasze zdanie?
Neeeeeeee.

No właśnie :) miłego weekendu ja właśnie w Sopocie. Miłego paaaa

Dziekuje. Wziąłbym się szybciej za to ale miałem galę wręczenia nagród i plemiona wylądowały w kieszeni na praktycznie cały poranek i przedpołudnie

Co do zarzutów od kogoś że mam konto zbudowane z darm to mocno ktoś się nawciągał. Bardzo długo nie miałem żadnej darmy i lałem tych co blisko mnie bo co mam zrobić jak na świecie jestem od stycznia :) mam być w centrum na froncie... No nie jestem z tylu i tam uwierz jako nowy nic nie dostawałem. Badziewni ludzie zaczęli rzucać kontami to też urosłem szybciej mniej naturalnie ale to tak raczej już jest.Do kluczowego momentu gry wszystko sobie wywalczyłem sam. Będąc nawet troszkę krzywdzonym przy podziale wiosek z rozbiórek. No ale nowe konto na tak że nikt go nie zna.

Więc czy jestem top player no pewnie że nie. Czy jestem słaby no raczej nie.

Czy mnie obchodzi wasze zdanie?
Neeeeeeee.

No właśnie :) miłego weekendu ja właśnie w Sopocie. Miłego paaaa
Miłego weekendu pragnę Cię poinformować, że jesteś następnym w kolejce w kolejce do burzenia i niestety prędzej czy później będziesz mój, ale to jeszcze moment ciesz się chwilą maleńki;D;D;D

Powrót
Do góry