Dyskusja o świecie 223

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek Varendial
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Niestety, przeceniłem Cię @Brabo x Zulbert okazuje się że prezentujesz ten sam, przykry smród cwaniaczka - zarobasa, co mu się wydaje że parę złotych na koncie go czyni lepszym człowiekiem, ale rozczarowania mogłem się spodziewać, skoro gracie pod tym samym szyldem, a Ty grzecznie wykonujesz co Pan Ci każę. Te same teksty z Internetu o ostrzeniu ołówków, człowiek jakby się przechadzał po korytarzach zlikwidowanych już gimnazjów, i tutaj Pan na włościach co oferuje pracę pod Berlinem, zna tylko cztery zwroty w języku polskim na krzyż. (no tak za granicą się zapomina języka)

Wyraźnie podkreśliłem, że po to jest pp żeby je wydawać. (coś o jakimś czytaniu ze zrozumieniem było kretynie)

Wystarczy dwie wiadomości napisać żeby dla psa jakim jest NeXi było to odbierane jako "szczekanie"

Jasnym jest, że to taka forma, przekomarzania się na forum gierki przeglądarkowej, ale prezentujcie się naprawdę żenująco. Nędza i rozpacz z was bije taka że mam ochotę wpłacić na biedne dzieci jak czytam wasze posty. - brak jakiegokolwiek pozytywnego punktu zaczepienia.

Ty pajacu mając 1k wiosek piszesz do naszych graczy że byś mu załatwił slota w WHL, jak jakaś perwersyjna, uległa prostytutka. Na przyszłość, jak piszesz do ludzi którzy nie są Twoim opóźnionym w rozwoju kuzynem to musisz się bardziej postarać niż połączyć literki w słowa i odbębnić sukces.

Nawiasem mówiąc, tutaj prawie Ci się nie udało, bo w podstawówce lepiej klecą zdania, ale też tak zacząłem sobie Ciebie wyobrażać że Ty po prostu siedzisz i się śmiejesz, sam do siebie bo żeście puścili parę offów w ludzi którzy siedzą w robocie.

Tak więc procedura jest prosta: napisz coś tam o "płaczu" względnie wtórne wyzwiska jak to zaprezentował NeXi, (choć trzeba przyrzynać, że zrozumiał bardzo szybko, niczym pojętny uczeń swój sens występowania na tym forum, a więc CELE HUMORYSTYCZNE) i fajrant.

Cała wasza narracja, o jakimś wielkim zwycięstwie (i KONIECZNIE WCZEŚNIEJ FORACH XD) jest po prostu bardzo zabawna i sugeruje, że Panowie cóż, macie w życiu mało sukcesów, zawodowych czy prywatnych.

Nie martwcie się, kompensacja to naturalny, ludzki mechanizm obronny.

Jakbyś również wykonywał to co twój Pan Kanior Ci każe to teraz koledzy mieli by mniej roboty i problemu, albo jakbyś chociaż w połowie grał tak rzetelnie jak szczekasz na FO :)

Do porządnej organizacji nie macie podjazdu, ale skoro Ty tym zarządzasz to nie mam pytań, mentalność rozpuszczonego cwaniaczka.
Kurła chłopaki ale dramat w tej organizacji u Nas przecież wygrywamy tylko każdy świat który gramy.
chłopaki multikonta muszą klepać od startu serwera, cobyście mieli deffa na każdą stronę frontu, żeby dalej się wzajemnie masturbować, jak to wszystkich jedziecie.
Z deffem były lepsze i gorsze momenty ale wy nawet nie potrafiliście wykorzystać momentu kiedy wielu graczy na południu grało na mobilu albo na 2000 zwiadu w wioskach.
Do tego przypomnę, że od startu świata dostaliście fory i wystartowaliśmy rozwaleni po całej mapce w środku świata a nie poszliśmy od obrzeży i każdy z nas musiał przycisnąć na starcie by zdominować sobie okolice.
Mieliście cały świat dookoła nas a wy nawet nie potrafiliście tego wykorzystać i choć raz uderzyć wspólnie z każdej strony, a jak już pisaliście akcje na tym świecie to walicie wszystkie offy w jedna osobę i liczycie na co ? Bo chyba nie na puste wioski XD

Nie udawajcie że ta obniżka coś zmienia i Was rusza. Lepiej alimenty opłać. Tak, tak Panie kolego nick w grze nie zmienił tego że się nie znamy.

Powrót
Do góry