Dyskusja o świecie 217

feverned

Miecznik
Wynik reakcji
34
Jak widzę takie płakanie to zastanawiam się dlaczego grasz w plemiona. Od paru lat już rozgrywka wygląda dosyć podobnie, jakbyście grali lepiej to byście wytrzymali dłużej proste. Jak czytam to co piszesz i jak długo płaczesz w tym temacie to mam wrażenie że nie jesteś zbyt zrównoważony psychicznie

Wchodzenie w jakikolwiek sposób w sojusz z Diabłem to zniżenie się do poziomu dna. Każdy kto gra trochę dłużej w plemionach zna tego człowieka i wie co się odpierdoli a także wie jakim śmieciem jest w życiu realnym, jedyne co mu się należy to pogarda nic więcej

No ty ewidentnie jesteś przykładem wzoru jeśli chodzi zrównoważenie psychiczne, w końcu nawyzywanie kogoś od śmieci i okazanie komuś pogardy dobitnie o tym świadczy - no geniusz.
Co do płaczu to jest znacząca różnica pomiędzy krytyką i komentowaniem tego co się dzieje na świecie, a płaczem i akceptacją tego stanu rzeczy - rozumiem, że dla ciebie każda krytyka i punktowanie tego co wyczyniają niektóre plemiona wiąże się z płaczem, argument z dupy i niemerytoryczny, co mnie obchodzą twoje osobiste wrażenia?
Równie dobrze mogę napisać, że tak samo przyszedłeś się tu spłakać, bo nie podoba ci się to co napisałem, widzisz jakie to bezsensowne.
Zacytowałeś post, gdzie odpowiadam graczowi bigos na temat tego, że w CZORTACH grało się zajebiście, to ja wymieniłem kilka faktów i jak to faktycznie wyglądało, to nie jest płacz, tylko chłodne przedstawienie ich gry na tym świecie.

feverned

Miecznik
Wynik reakcji
34
Hahahahaha i w tym momencie żałuję że nie zrobiłem screenów wiadomości, które widziałem na własne oczy np „wystawię wam wszystkich, bo założyciel cały czas chce mi napsuć krwi”, albo „my najlepsi grajkowie z plemienia chcemy dołączyć do was, a żebyście też coś z tego mieli to wam screeny wojsk porobimy”

ehm, faktycznie niespotykane wydarzenie - kilku frustratów nie umie przegrywać, albo pogodzić się z decyzjami założyciela i chce wynosić informacje.
Przecież już ci napisałem, że dostawałem od diabła te wiadomości na bieżąco - rozumiesz?
No i z tymi - najlepszymi grajkami to mnie rozśmieszyłeś, pozdrawiam gracza, który to wymyślił. xD

Z takimi graczami, którzy to nie chcą być w plemieniu i próbują działać na jego szkodę zamiast po prostu odejść to się robi to, co zrobił Diabeł.
Nie, żadna kosa nigdy nie jest ok. Sojusz zawarty do końca świata jest sojuszem do końca świata. Miałem na myśli bardziej brak jakichkolwiek logistycznych uwarunkowań do wypowiedzenia takiej kosy. Kosy, która finalnie zakończyła się bez walki xD

za przeproszeniem - co to są "logistyczne uwarunkowania do wypowiedzenia kosy"?
Bo grało się zajebiście. Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć, sojusz na dominację czy jakoś tak. A nie widzisz grupy zajebiście zaangażowanych ludzi, którzy nocami wstawali co godzinę żeby wysyłać ataki i antykliny, którzy wzajemnie cały czas sobie pomagali a nad tym wszystkim był Diabeł, który cały czas cisnął, żeby każdy dawał z siebie wszystko.
Finalnie wyszło, że cała ta ekipa zajebistych ludzi jest poszkodowana przez jednostkę. Nie zamierzam go bronić, ale nie będę też pisać wprost co i dlaczego. Jak siedzisz w gierce kilka lat to powinieneś co nieco słyszeć a i doświadczenie życiowe powinno Ci pomóc znaleźć odpowiedź dlaczego tak się stało

podałem fakty - możesz je skorygować lub poprawić, ale rozumiem, że się zgadzają z rzeczywistością.
Więc nie - to nie jest to co chce widzieć, bo z faktami się nie dyskutuje i nie podlegają interpretacji.

Skoro gra się zajebiście, to się kogoś pokonuje, walczy o zwycięstwo, odpiera się akcje, albo przynajmniej toczy wojnę z równym sobie przeciwnikiem - z kim wy walczyliście?
Może i tobie się grało przyjemnie w plemieniu i była fajna atmosfera, ale ogólnie to świat był nudny i ustawiony przez waszą koalicję od początku świata, nie było żadnej realnej konkurencji, żeby nazywać grę na tym świecie mianem "zajebistej".

serio? xD
Nie wiem może i byliście zaangażowani, ale żeby wstawać nocami na ataki i antykliny to trzeba mieć z kim walczyć, a wy z jakim poważnym plemieniem walczyliście o swoją ćwiartkę? no bez jaj.
No chyba, że to walka z nami tak was zaangażowała - no to trochę tak średnio plemię 1 człon 1,5 mln punktów maks. front z każdej strony kontra kontra 3 członowe plemię z zajętymi obrzeżami.

Leasy4321

Chłop
Wynik reakcji
0
No ty ewidentnie jesteś przykładem wzoru jeśli chodzi zrównoważenie psychiczne, w końcu nawyzywanie kogoś od śmieci i okazanie komuś pogardy dobitnie o tym świadczy - no geniusz.
Co do płaczu to jest znacząca różnica pomiędzy krytyką i komentowaniem tego co się dzieje na świecie, a płaczem i akceptacją tego stanu rzeczy - rozumiem, że dla ciebie każda krytyka i punktowanie tego co wyczyniają niektóre plemiona wiąże się z płaczem, argument z dupy i niemerytoryczny, co mnie obchodzą twoje osobiste wrażenia?
Równie dobrze mogę napisać, że tak samo przyszedłeś się tu spłakać, bo nie podoba ci się to co napisałem, widzisz jakie to bezsensowne.
Zacytowałeś post, gdzie odpowiadam graczowi bigos na temat tego, że w CZORTACH grało się zajebiście, to ja wymieniłem kilka faktów i jak to faktycznie wyglądało, to nie jest płacz, tylko chłodne przedstawienie ich gry na tym świecie.
Co ma niezrównoważenie psychiczne z nazywaniem kogoś śmieciem i gardzeniem kimś? W jakim ty świecie żyjesz zjebie, każdy dosłownie każdy jak leci ma z Ciebie bekę po prostu i no nie masz racji. Co do mojego okazywania pogardy jeżeli nie znasz Diabła i nie wiesz co robił swoim bliskim w życiu prywatnym to się po prostu nie odzywaj.

feverned

Miecznik
Wynik reakcji
34
Co ma niezrównoważenie psychiczne z nazywaniem kogoś śmieciem i gardzeniem kimś? W jakim ty świecie żyjesz zjebie, każdy dosłownie każdy jak leci ma z Ciebie bekę po prostu i no nie masz racji. Co do mojego okazywania pogardy jeżeli nie znasz Diabła i nie wiesz co robił swoim bliskim w życiu prywatnym to się po prostu nie odzywaj

ciężka sprawa - najlepiej będzie jak z takimi problemami udasz się do specjalisty, ja w niczym nie pomogę już.
niezrównoważenie psychiczne ma na pewno jakiś związek z tym jak się traktuje innych ludzi i co się do nich wypisuje w internecie, ale to byś musiał trochę ruszyć tą swoją pustą mózgownicą.
Twoje argumenty pod tytułem: "Każdy ma z ciebie bekę" i "po prostu nie masz racji" - prawie mnie przekonały.

Do góry