feverned
Miecznik
- Wynik reakcji
- 34
Jak widzę takie płakanie to zastanawiam się dlaczego grasz w plemiona. Od paru lat już rozgrywka wygląda dosyć podobnie, jakbyście grali lepiej to byście wytrzymali dłużej proste. Jak czytam to co piszesz i jak długo płaczesz w tym temacie to mam wrażenie że nie jesteś zbyt zrównoważony psychicznie
Wchodzenie w jakikolwiek sposób w sojusz z Diabłem to zniżenie się do poziomu dna. Każdy kto gra trochę dłużej w plemionach zna tego człowieka i wie co się odpierdoli a także wie jakim śmieciem jest w życiu realnym, jedyne co mu się należy to pogarda nic więcej
No ty ewidentnie jesteś przykładem wzoru jeśli chodzi zrównoważenie psychiczne, w końcu nawyzywanie kogoś od śmieci i okazanie komuś pogardy dobitnie o tym świadczy - no geniusz.
Co do płaczu to jest znacząca różnica pomiędzy krytyką i komentowaniem tego co się dzieje na świecie, a płaczem i akceptacją tego stanu rzeczy - rozumiem, że dla ciebie każda krytyka i punktowanie tego co wyczyniają niektóre plemiona wiąże się z płaczem, argument z dupy i niemerytoryczny, co mnie obchodzą twoje osobiste wrażenia?
Równie dobrze mogę napisać, że tak samo przyszedłeś się tu spłakać, bo nie podoba ci się to co napisałem, widzisz jakie to bezsensowne.
Zacytowałeś post, gdzie odpowiadam graczowi bigos na temat tego, że w CZORTACH grało się zajebiście, to ja wymieniłem kilka faktów i jak to faktycznie wyglądało, to nie jest płacz, tylko chłodne przedstawienie ich gry na tym świecie.