Nie wiem co zrobił ten wasz lider, ale w rozmowie jako jeden z nielicznych wykazywał standardy moralne i etyczne, w tym informował mnie o nielojalności niektórych graczy w naszych szeregach, więc z mojej strony są to pozytywne wrażenia i mogą się o nim dobrze wypowiadać, bo jednak to nie jest norma na plemionach.
co do sojuszy to nie wiem jakie skoro i tak byliście już w największej koalicji na 3/4 mapy z porozdzielanym blaszkami - twierdził tak każdy od początku, także nawet nie wiadomo o co chodzi teraz i dlaczego się nagle obudziliście. xD
Co do samych Czortów to jedyne co zauważyłem to to, że niektórzy z ich zarządzających lubią się kompromitować choćby latając za nami po innych światach i wypowiadając nam wojnę xD
Skoro tak lubiliście walczyć to może trzeba było sobie nie robić naokoło sojuszy od początku gry i można by było się wykazać, a nie teraz latać za kimś po innych światach, jak jakieś plemię po prostu zrezygnowało z gry tutaj, bo mieliście 3/4 mapy po 50 dniach gry.
Waleczni to jesteście ale w opisach i vs małe plemiona, fakt jak ktoś jest wysoko w rankingach RO/RW to znaczy, że "dostaje wpierdziel" - wasza logika mnie przerasta, widocznie was w takich rankingach wysoko nigdy nie było - takie wnioski można wyciągnąć po tym co piszecie.
Ale muszę przyznać, że niezły tupet grać z taką przewagą i jeszcze latać po innych światach za kimś. xD
| Sojusznik | Aurorzy |
| Wróg | Czorty PP? |
| Tytuł | I niech zamkną oczy Aurorzy. |
| Start | dnia 04.09. o 15:25:29 |
| Koniec | --- |
| Trwanie | 14 dni 21:27:07 |
| Wątek na forum | |