Dyskusja o świecie 217

Easy94

Pikinier
Wynik reakcji
10
podpisując Sojusz wiedział na czym stoi. razem z nim mogliśmy pograć z przytupem i nie dla blachy a dla wzajemnych relacji. po nocy po pijaku wystawił ludzi gołą doopą do wiatru. samolub.

feverned

Pikinier
Wynik reakcji
32
Nie wiem co zrobił ten wasz lider, ale w rozmowie jako jeden z nielicznych wykazywał standardy moralne i etyczne, w tym informował mnie o nielojalności niektórych graczy w naszych szeregach, więc z mojej strony są to pozytywne wrażenia i mogą się o nim dobrze wypowiadać, bo jednak to nie jest norma na plemionach.
co do sojuszy to nie wiem jakie skoro i tak byliście już w największej koalicji na 3/4 mapy z porozdzielanym blaszkami - twierdził tak każdy od początku, także nawet nie wiadomo o co chodzi teraz i dlaczego się nagle obudziliście. xD

Co do samych Czortów to jedyne co zauważyłem to to, że niektórzy z ich zarządzających lubią się kompromitować choćby latając za nami po innych światach i wypowiadając nam wojnę xD
Skoro tak lubiliście walczyć to może trzeba było sobie nie robić naokoło sojuszy od początku gry i można by było się wykazać, a nie teraz latać za kimś po innych światach, jak jakieś plemię po prostu zrezygnowało z gry tutaj, bo mieliście 3/4 mapy po 50 dniach gry.
Waleczni to jesteście ale w opisach i vs małe plemiona, fakt jak ktoś jest wysoko w rankingach RO/RW to znaczy, że "dostaje wpierdziel" - wasza logika mnie przerasta, widocznie was w takich rankingach wysoko nigdy nie było - takie wnioski można wyciągnąć po tym co piszecie.
Ale muszę przyznać, że niezły tupet grać z taką przewagą i jeszcze latać po innych światach za kimś. xD

SojusznikAurorzy
WrógCzorty PP?
TytułI niech zamkną oczy Aurorzy.
Startdnia 04.09. o 15:25:29
Koniec---
Trwanie14 dni 21:27:07
Wątek na forum
WyjaśnienieNie schowacie się, nie uciekniecie, walczcie!

Jak na plemię które chwali się zawsze TOP'ka pokonanych przystało :D. Albo nazywajcie rzeczy po imieniu "Jesteśmy zawsze TOP 1-3 pokonanych bo dostajemy wpier*ol"

Pozdrawiam, Zetuś :*
I niech zamkną oczy Aurorzy.

Easy94

Pikinier
Wynik reakcji
10
no popatrz...taki to dobry człowiek,taki lojalny...i sprawiedliwy. świetnie się z nim gra świetnie rozmawia. przygiąga ludzi jak magnes....i w najciekawszym momencie odwala numery,po czym ot tak odchodzi czy kończy grę. tak jest na każdym świecie.

a co do polowania na innych światach...słodkie to acz trochę dziecinne:)

Czort Zeti

Chłop
Wynik reakcji
1
Oho, skoro zostałem wywołany do tablicy to jestem i tłumacze tą wielką kompromitacje xD.
Tak na wstępie, prostuje że nie jestem i nigdy nie byłem "zarządzającym czortów" . Nikt za wami specjalnie nie lata, już sobie tak nie pochlebiajcie xD.
Aż tak super nie jesteście xD jak byscie wybrali np. świat 218 a nie 219, to nikt by tam za wami nie poszedł wypowiedzieć wam wojny. Normalne jest ze jak sie gra z pp, to zawsze idzie się na nowy trochę zarobić.. xD Ba, gdyby akcja na was była w innym terminie a nie w dniu startu 219, to tez tej wojny byscie na 219 nie dostali xD. Została ona wypowiedziana w celach humorystycznych oraz z nadziej ze może chociaż w małym stopniu powalczycie na trochę tego dnia.
To tyle co do tematu wojny na s219.

Co do robienia naokoło sojuszy od początku już szybciutko prostuje to. I musze Cię zmartwić ale nie było mnie jeszcze na tym świecie wiec nie miałem na to wpływu. Wystartowałem jakoś na początku sierpnia. I tak, uwielbiam walczyć, dlatego jak tylko dostałem zastępstwo na koncie niedaleko frontu z Wami, po kilku godzinach mieliście wbita diodę a oprócz tego kilka wiosek rozbitych i straconych. Podobno nawet wasi gracze byli w szoku jak ta "akcja" wyszła. Rozczaruje, to nie była jeszcze wtedy "akcja". Ale okazało się to chyba zbyt dużym gwoździem do waszej trumny..
Przepraszam ze miałem tupet to zrobić, nie wiedząc tak na prawdę nic na temat tego świata, od rozłożenia sił, przez politykę aż po same układy i układziki do końca świata ( aż z automatu chce się dodać, I JEDEN DZIEN DŁUZEJ xD).

także nawet nie wiadomo o co chodzi teraz i dlaczego się nagle obudziliście. xD
widzisz, jedni zamykają oczy a inni otwierają ot cala filozofia xD

To i ja na koniec musze dodać, trzeba mieć wysokie mniemanie o sobie twierdząc że ktoś specjalnie za wami lata po innych światach. No niestety świat i plemiona nie kręcą się wokół was..
Pozdrowionka i powodzenia na 219 :)

Ostatnia edycja:

feverned

Pikinier
Wynik reakcji
32
Tak na wstępie, prostuje że nie jestem i nigdy nie byłem "zarządzającym czortów" .

nie dziwie się po tym co tutaj miałem okazję przeczytać to bym ci nawet funkcji moderatora forum nie przydzielił.
wypowiedziałeś wojnę więc jasno wynika z tego, że musiałeś mieć funkcje administratorskie, a co ty tam realnie robisz to mnie nie interesuje - na razie widzę jedynie głupoty wypisywane na forum, próba zaistnienia poprzez wypowiedzenie wojny w sposób idiotyczny oraz poczucie humoru na poziomie podstawówki - może nie warto starać się być super fajnym, bo słabą wizytówkę sobie kreujesz.
Nikt za wami specjalnie nie lata, już sobie tak nie pochlebiajcie xD.
Aż tak super nie jesteście xD

yhy, nie lata - wypowiedzenie wojny na kolejnym świecie zajęło ci równe 3h - świat ruszył 04.09.
Początek wojny dnia 04.09. o 15:25:29

faktycznie za nami nie latasz - kolego zejdź na ziemię - poleciałeś na kolejny świat i pierwsze co zrobiłeś to chciałeś się popisać przed kolegami z plemienia - jak wyszło może każdy ocenić.
Radzę następnym razem przemyśleć to co się piszę, szczególnie, że pierwszy raz na oczy widzę twoją nazwę, może następnym spróbuj wykazać się po prostu grając i walcząc, a nie komentując grę innych sugerując rzekomo jakiś "wpierdol", którego oczywiście nie było, no chyba że ja go nie zauważyłem - szczególnie jeśli samemu nie zaistniałeś i niczym się nie wyróżniłeś.
jak byscie wybrali np. świat 218 a nie 219, to nikt by tam za wami nie poszedł wypowiedzieć wam wojny. Normalne jest ze jak sie gra z pp, to zawsze idzie się na nowy trochę zarobić.. xD Ba, gdyby akcja na was była w innym terminie a nie w dniu startu 219, to tez tej wojny byscie na 219 nie dostali xD. Została ona wypowiedziana w celach humorystycznych oraz z nadziej ze może chociaż w małym stopniu powalczycie na trochę tego dnia.

nie nikt - tylko ty to po pierwsze, nie pisz w liczbie mnogiej, bo w opisie wojny jasno jest zawarte, kto jest autorem tych głupot.
To że sobie wpadacie po PP - nic nie zmienia - to nie o to chodzi - już ci kolega z plemienia nawet podpowiedział, że to dziecinada.
Ja bym dodał, że brak klasy i szacunku do przeciwnika.
cel humorystyczny - no ubaw po pachy - nie wiem gdzie ty ten humor widzisz - chyba, że chodzi o to, że próbujesz naigrawać się z czyjegoś plemienia i twierdzić, że "dostajemy wpierdol", podczas gdy równolegle twoje plemię się rozpada kilka tygodni później - fakt jest to dość zabawne xD

Jak na plemię które chwali się zawsze TOP'ka pokonanych przystało :D. Albo nazywajcie rzeczy po imieniu "Jesteśmy zawsze TOP 1-3 pokonanych bo dostajemy wpier*ol"

Notabene uważam, że rankingi są od tego, żeby się nimi chwalić bo wymiernie i jednoznacznie pokazują zaangażowanie poszczególnych plemion w wojny i walki oraz siłę i determinację ich graczy.
Rozumiem, że ich nie lubisz, bo nie masz się czym pochwalić.
I nie to, że ktoś ma top RO/RW to nie znaczy, że dostaje "wpierdol", bo plemię może grać defensywnie solidnie bronić i nie tracić wiosek.
Czyli nie dość, że nieśmieszne to jeszcze pozbawione logiki.
No i przegrać z kimś kto ma ogromną przewagę w liczbie wiosek/graczy i wartości punktowej to raczej nie jest nic dziwnego i raczej powinna to być formalność dla strony mającej przewagę - nie jest to żadne osiągnięcie.
Dodatkowo nie przypominam sobie jakiejś sromotnej przegranej od plemienia, które odpowiadało nam wielkością i były równe szanse - widzę, że jesteś lepiej zorientowany.
Co do robienia naokoło sojuszy od początku już szybciutko prostuje to. I musze Cię zmartwić ale nie było mnie jeszcze na tym świecie wiec nie miałem na to wpływu. Wystartowałem jakoś na początku sierpnia.

no jasne, wy jako gracze na nic wpływu nie macie - jesteście tylko bezwolnymi jednostkami od wykonywania poleceń "góry" a nie jeszcze czasami trzeba wysłać offa zgodnie z rozpiską. xD
Ale spokojnie teraz możecie pokazać swoją markę jak to macie w zwyczaju pisać i pokazać nam jak się nie "dostaje wpierdolu" - chętnie popatrzę jak się bijecie o blaszki z WYWOZEM - czy może jednak bić się to ty lubisz, ale jak masz przewagę w członach 3-1, a do tego wrogie plemię ma trzy fronty? xD
I tak, uwielbiam walczyć, dlatego jak tylko dostałem zastępstwo na koncie niedaleko frontu z Wami, po kilku godzinach mieliście wbita diodę a oprócz tego kilka wiosek rozbitych i straconych. Podobno nawet wasi gracze byli w szoku jak ta "akcja" wyszła. Rozczaruje, to nie była jeszcze wtedy "akcja". Ale okazało się to chyba zbyt dużym gwoździem do waszej trumny..

to teraz ja cię rozczaruję- żadne diody, wasze akcje-nieakcje [które były robione mega sztampowo i szablonowo xD] nie miały żadnego znaczenia i wpływu na naszą rezygnację z gry tutaj - bo po prostu nie miała ona tutaj sensu - obrona kosztowała by mnóstwo straconego czasu, a byliśmy już otoczeni z każdej strony.
Wasza koalicja wzajemnej adoracji na 600-700 graczy i bycie podnóżkiem WYWOZU sprawiła, że odechciało nam się tutaj grać i praktycznie nikt nie widział dalszego sensu gry tutaj.
Bronić można było się jeszcze pewnie dość długo, ale trzeba również ocenić sens uporczywej obrony.
ps. gratuluję osiągnięcia rozbicia paru wiosek i przejęcia kilku jak na kilku członowe plemię to myślę, że warto ten fakt odnotować i się tym chwalić w RANKINGACH.

Podobno nawet wasi gracze byli w szoku jak ta "akcja" wyszła.

nie sądzę - nie widziałem żadnych komentarzy odnośnie tej "akcji" oprócz doraźnej obrony.
wątek o zakończeniu gry był założony o wiele wcześniej - więc już byliśmy poza grą, jakieś jednostki tylko klikały.

To i ja na koniec musze dodać, trzeba mieć wysokie mniemanie o sobie twierdząc że ktoś specjalnie za wami lata po innych światach. No niestety świat i plemiona nie kręcą się wokół was..

no nie kręcą, ale dla ciebie próba udowodnienia bycia "lepszym" poniosła cię, aż na kolejny świat - ja przedstawiam fakty, nie narrację.
nie ma tu żadnego związku z wysokim mniemaniem o sobie - przestań manipulować.
Wysokie mniemanie o sobie i spore ego śmierdzi na kilometr w twoim sposobie wypowiadania się, jak również widać to jak na dłoni w kontekście wojny, którą wypowiedziałeś, to ty się próbujesz dowartościować, nie ja/my.
W sumie to nawet nie wiem skąd się urwałeś, bo nie wymieniłem żadnych wiadomości ani nie prowadziłem żadnej polemiki z drugą stroną - po prostu zakończyłem/zakończyliśmy tam grę.

Czort Zeti

Chłop
Wynik reakcji
1
Notabene uważam, że rankingi są od tego, żeby się nimi chwalić bo wymiernie i jednoznacznie pokazują zaangażowanie poszczególnych plemion w wojny i walki oraz siłę i determinację ich graczy.
I nie to, że ktoś ma top RO/RW to nie znaczy, że dostaje "wpierdol", bo plemię może grać defensywnie solidnie bronić i nie tracić wiosek.
Czyli nie dość, że nieśmieszne to jeszcze pozbawione logiki

Masz racje nie mam xD. Pochwal się swoimi i porównaj z moimi. Przypomnę ze na świat dołączyłem 2 sierpnia.
Plus gdzieś z 2 tygodnie, więcej czasu siedziałem na zastępstwie niż na swoim koncie.
Masz racje, może plemię grać solidnie w defensywnie i nie tracić wiosek.
Mocarstwo dnia zrobione na was to potwierdza.

Radzę następnym razem przemyśleć to co się piszę, szczególnie, że pierwszy raz na oczy widzę twoją nazwę, może następnym spróbuj wykazać się po prostu grając i walcząc, a nie komentując grę innych sugerując rzekomo jakiś "wpierdol", którego oczywiście nie było, no chyba że ja go nie zauważyłem - szczególnie jeśli samemu nie zaistniałeś i niczym się nie wyróżniłeś.
xDDD. Możesz spytać chyba większość czortów , czy nie walczyłem i się nie wyróżniłem. Powtórzę, mocarstwo dnia na was zrobiłem.
A nawet Tobie pomogłem wbić Twój dzienny rekord RW. xD I mojej nazwy tez tam nie widziałeś :D Aczkolwiek można było ją tam dostrzec,, może gdybyś był silnym i zaangażowanym graczem to by Ci sie to udało i miałbyś szanse zobaczyć. A i "nazwa" sam nie gra i nic nie zrobi, liczy się kto za nią siedzi ;D. A tego już nie musicie wiedzieć, wystarczy ze współplemieńcy wiedzieli.

nie sądzę - nie widziałem żadnych komentarzy odnośnie tej "akcji" oprócz doraźnej obrony.
o jakiej doraźnej obronie mówisz i kiedy? Bo za moich czasów czyli od 20.08 do 4.09 cos takiego nie miało miejsca, a wynik wygladal 48 do 4 w wioskach, faktycznie doraźna obrona xDDD. Wiec prosze:
przestań manipulować

hahah. xDDDDDD
czy może jednak bić się to ty lubisz, ale jak masz przewagę w członach 3-1, a do tego wrogie plemię ma trzy fronty? xD
Wystarczyło spojrzeć na moje położenie gdzie zaczynałem, ale :
widzę, że jesteś lepiej zorientowany.
xDDD

Jak już się chcesz chwalić , przy okazji zarzucając komuś że za bardzo nie ma czym, to chociaż warto by było w tym zestawieniu wypaść lepiej od osoby która rzekomo nie ma czym się pochwalić.
Bo to dopiero jest brak logiki i samo zaoranie.

Potrenuj jeszcze kilka swatów, to może wrócimy do tej rozmowy i będziesz mógł się pochwalić. Bo obecnie nawet na 219 osiągniecia masz gorsze, gdzie tam wchodzę sobie przypomnę.

Sprostuje jeszcze tylko to
już ci kolega z plemienia nawet podpowiedział, że to dziecinada.
Koleżanka*
(Btw. Izzzi cukiereczku wiesz ze potrafie byc bardziej kreatywny pod tym wzgledem :D )
I to jej slowa:
słodkie to acz trochę dziecinne:)

Za to Twoja "dziecinada" ma zupełnie inny wydźwięk, jakby cos , gdzieś Cię uwierało.
Poza tym pierwszy raz w Internetach i grze online? No tak, poważni ludzie nie grają w gry bo to tez jest dziecinada.

bigos95

Chłop
Wynik reakcji
3
nie dziwie się po tym co tutaj miałem okazję przeczytać to bym ci nawet funkcji moderatora forum nie przydzielił.
wypowiedziałeś wojnę więc jasno wynika z tego, że musiałeś mieć funkcje administratorskie, a co ty tam realnie robisz to mnie nie interesuje - na razie widzę jedynie głupoty wypisywane na forum, próba zaistnienia poprzez wypowiedzenie wojny w sposób idiotyczny oraz poczucie humoru na poziomie podstawówki - może nie warto starać się być super fajnym, bo słabą wizytówkę sobie kreujesz.

yhy, nie lata - wypowiedzenie wojny na kolejnym świecie zajęło ci równe 3h - świat ruszył 04.09.
Początek wojny dnia 04.09. o 15:25:29

faktycznie za nami nie latasz - kolego zejdź na ziemię - poleciałeś na kolejny świat i pierwsze co zrobiłeś to chciałeś się popisać przed kolegami z plemienia - jak wyszło może każdy ocenić.

nie nikt - tylko ty to po pierwsze, nie pisz w liczbie mnogiej, bo w opisie wojny jasno jest zawarte, kto jest autorem tych głupot.
To że sobie wpadacie po PP - nic nie zmienia - to nie o to chodzi - już ci kolega z plemienia nawet podpowiedział, że to dziecinada.
Ja bym dodał, że brak klasy i szacunku do przeciwnika.
cel humorystyczny - no ubaw po pachy - nie wiem gdzie ty ten humor widzisz - chyba, że chodzi o to, że próbujesz naigrawać się z czyjegoś plemienia i twierdzić, że "dostajemy wpierdol", podczas gdy równolegle twoje plemię się rozpada kilka tygodni później - fakt jest to dość zabawne xD

Czyli nie dość, że nieśmieszne to jeszcze pozbawione logiki.
No i przegrać z kimś kto ma ogromną przewagę w liczbie wiosek/graczy i wartości punktowej to raczej nie jest nic dziwnego i raczej powinna to być formalność dla strony mającej przewagę - nie jest to żadne osiągnięcie.
Dodatkowo nie przypominam sobie jakiejś sromotnej przegranej od plemienia, które odpowiadało nam wielkością i były równe szanse - widzę, że jesteś lepiej zorientowany.

no jasne, wy jako gracze na nic wpływu nie macie - jesteście tylko bezwolnymi jednostkami od wykonywania poleceń "góry" a nie jeszcze czasami trzeba wysłać offa zgodnie z rozpiską. xD
Ale spokojnie teraz możecie pokazać swoją markę jak to macie w zwyczaju pisać i pokazać nam jak się nie "dostaje wpierdolu" - chętnie popatrzę jak się bijecie o blaszki z WYWOZEM - czy może jednak bić się to ty lubisz, ale jak masz przewagę w członach 3-1, a do tego wrogie plemię ma trzy fronty? xD

to teraz ja cię rozczaruję- żadne diody, wasze akcje-nieakcje [które były robione mega sztampowo i szablonowo xD] nie miały żadnego znaczenia i wpływu na naszą rezygnację z gry tutaj - bo po prostu nie miała ona tutaj sensu - obrona kosztowała by mnóstwo straconego czasu, a byliśmy już otoczeni z każdej strony.
Wasza koalicja wzajemnej adoracji na 600-700 graczy i bycie podnóżkiem WYWOZU sprawiła, że odechciało nam się tutaj grać i praktycznie nikt nie widział dalszego sensu gry tutaj.
Bronić można było się jeszcze pewnie dość długo, ale trzeba również ocenić sens uporczywej obrony.
ps. gratuluję osiągnięcia rozbicia paru wiosek i przejęcia kilku jak na kilku członowe plemię to myślę, że warto ten fakt odnotować i się tym chwalić w RANKINGACH.

wątek o zakończeniu gry był założony o wiele wcześniej - więc już byliśmy poza grą, jakieś jednostki tylko klikały.

no nie kręcą, ale dla ciebie próba udowodnienia bycia "lepszym" poniosła cię, aż na kolejny świat - ja przedstawiam fakty, nie narrację.
nie ma tu żadnego związku z wysokim mniemaniem o sobie - przestań manipulować.
Wysokie mniemanie o sobie i spore ego śmierdzi na kilometr w twoim sposobie wypowiadania się, jak również widać to jak na dłoni w kontekście wojny, którą wypowiedziałeś, to ty się próbujesz dowartościować, nie ja/my.
W sumie to nawet nie wiem skąd się urwałeś, bo nie wymieniłem żadnych wiadomości ani nie prowadziłem żadnej polemiki z drugą stroną - po prostu zakończyłem/zakończyliśmy tam grę.
Dobra, weź już nie przeżywaj. Prawda jest taka, że zostaliście zjechani. Taka super ekipa z was była, że wasi gracze pisali do Diabła i chcieli was wszystkich powystawiać, bo rada czy założyciele ich wkurzali, albo zdawali sobie sprawę, że Aurorzy niedługo zamkną oczy i chcieli pograć. A Diabeł żadnego nie chciał wziąć, nie bawił się w szpiegów i mimo podpisanych sojuszów zależało mu na uczciwej walce. A co do kosy? Bez ataków, bez żadnego przygotowania, bez żadnych szans, bez zastanowienia i bez konsultacji z kimkolwiek xD co ja mogę powiedzieć? XD
Diabeł sam mi kiedyś powiedział: „Ja zawsze dobrze zaczynam, ale gorzej kończę”. Ale plemię było silne, zgrane, zaangażowane i grało się na prawdę zajebiscie!

HottTopics7

Chłop
Wynik reakcji
0
Cześć, oferuję PP na sprzedaż, mam ponad 700 tys. pp.
Cena wynosi 18 zł za 1000 pp.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną na Discordzie.
christopheralesund

katowicer

Chłop
Wynik reakcji
0
Nie jestem dobrze zorientowany w sytuacji na tym świecie. Oświećcie mnie proszę. Wywóz ma sojusz z Catsami, a oni razem mają wojnę z SHADami, któzy mają sojusz z LUJami? Czy jakoś inaczej rozkładają się sojusze na tym świecie?

cloudy

Topornik
Wynik reakcji
569
Świat jest już dawno zamknięty, te Shad to mają z 3,5k wiosek, a wywóz+cats ponad 16k.
W sumie po miesiącu był już zamknięty, jak zrobili sojusz na 3/4 świata.

feverned

Pikinier
Wynik reakcji
32
Masz racje nie mam xD. Pochwal się swoimi i porównaj z moimi. Przypomnę ze na świat dołączyłem 2 sierpnia.
Plus gdzieś z 2 tygodnie, więcej czasu siedziałem na zastępstwie niż na swoim koncie.
Masz racje, może plemię grać solidnie w defensywnie i nie tracić wiosek.
Mocarstwo dnia zrobione na was to potwierdza.

no i co ci po tym mocarstwie jak przed wrześniem skończyliśmy tu grać? xD
czy ty prostych zdań nie możesz przyjąć do wiadomości?

Co mnie twoje osiągnięcia i po co mam je porównywać?
Mi chodziło, że wypadacie blado jako trzyczłonowe plemię na tym świecie i tyle.

ale mogę coś porównać panie fighter jak chcesz:
2025-09-25Czort ZetiCzorty302.+131,703=22+354,904+289,632+60,179

350k pokonanych przy 22 wioskach początek gry 2.08
2025-08-30feverned*A*582.=32,123=5+195,735=22,372=21,293

200k pokonanych przy 5 wioskach początek gry 28.06.
no ale coś tam walczysz 300k na agresorze - szkoda, że agresor zaczął iść w górę po przejęciu 15-17 wiosek xD

ja wolałbym jednak zwrócić uwagę na coś innego:

od 30-08 nie grałem już - brak przyrostu punktowego - zresztą nie tylko ja, ale pewnie to zbieg okoliczności i byliśmy przerażeni twoją diodą i broniliśmy żebyś tylko mocarstwa na nas nie wbił. xD
Do tego miałem całe plemię na głowie, ale to pewnie nie wlicza się twoim zdaniem do "osiągnięć" a plemię zarządza się samo.
xDDD. Możesz spytać chyba większość czortów , czy nie walczyłem i się nie wyróżniłem. Powtórzę, mocarstwo dnia na was zrobiłem.
A nawet Tobie pomogłem wbić Twój dzienny rekord RW. xD I mojej nazwy tez tam nie widziałeś :D Aczkolwiek można było ją tam dostrzec,, może gdybyś był silnym i zaangażowanym graczem to by Ci sie to udało i miałbyś szanse zobaczyć. A i "nazwa" sam nie gra i nic nie zrobi, liczy się kto za nią siedzi ;D. A tego już nie musicie wiedzieć, wystarczy ze współplemieńcy wiedzieli.

może faktycznie atakowałeś - a ja nie pamiętam i nie rzucił mi się ta nazwa w oczy - wcale tego nie wykluczam przecież.
miałem całe plemię na głowie - takie rzeczy wtedy umykają.
natomiast na pewno nie widziałem żadnych spektakularnych przejęć czy akcji w twoim wykonaniu - to nie znaczy, że twierdzę, że nie umiesz grać - nie rzuciłeś się w oczy po prostu.
o jakiej doraźnej obronie mówisz i kiedy? Bo za moich czasów czyli od 20.08 do 4.09 cos takiego nie miało miejsca, a wynik wygladal 48 do 4 w wioskach, faktycznie doraźna obrona xDDD. Wiec prosze:

24.08 - 25.08 założyłem temat na forum o sensowności dalszej gry, proponuję żebyś sobie policzył przejęcia tych graczy, których poprzyjmowaliście do CZORTÓW z OP, którzy tracili wioskę za wioską, czy oni się już do twoich kalkulacji nie zaliczają?
do tego czasu zostały przejęte pojedyncze wioski od ruasty [zła obrona]/amador [zastępstwo - wakacje]/ edi[rzucił kontem].
później poleciała akcja od was i WYWÓZ i nikomu już się tego bronić nie chciało bo nie było sensu.

doraźna obrona - pojedynczy gracze sobie klikali i bronili swoim deffem tracąc wioski - nie wiem czego nie rozumiesz? trudno mówić zorganizowanej obronie
Wystarczyło spojrzeć na moje położenie gdzie zaczynałem, ale :

jakieś twoje pierdoły o ciężkiej lokalizacji startowej w momencie gdy, sobie razem Cats zajęliście całe obrzeża, które samo fuzjowało wszystko co się rusza na mapie - można sobie między bajki włożyć - litości.
Do tego jeszcze sojusz z największą massówką na serwerze WYWÓZ.
Z tym śmiesznym plemieniem BRAVE też zrobiliście sojusz? XD

A mogę mieć pytanie z kim walczyliście na tym serwerze jako trzy członowe plemię - na swojej ćwiartce na przykład? xD
Jak już się chcesz chwalić , przy okazji zarzucając komuś że za bardzo nie ma czym, to chociaż warto by było w tym zestawieniu wypaść lepiej od osoby która rzekomo nie ma czym się pochwalić.
Bo to dopiero jest brak logiki i samo zaoranie.

nie widzę tu żadnego samo zaorania - przedstawiam fakty - ty iksdekujesz i heheszkujesz.
ja nie mam podglądu kto gra na jakim zastępstwie itd. zresztą co mnie to obchodzi.
Potrenuj jeszcze kilka swatów, to może wrócimy do tej rozmowy i będziesz mógł się pochwalić. Bo obecnie nawet na 219 osiągniecia masz gorsze, gdzie tam wchodzę sobie przypomnę.

spoko, ja sobie potrenuję - a ty sobie spróbuj poprowadzić jakieś własne plemię - zobaczymy jakie będą efekty i ile będziesz mógł poświęcić wtedy na własną grę panie ekspert.
Bo coś mi się wydaje, że wtedy komentowanie cudzych rankingów szybko się skończy.

Koleżanka*
(Btw. Izzzi cukiereczku wiesz ze potrafie byc bardziej kreatywny pod tym wzgledem :D )
I to jej slowa:

no gratuluję, że się szczycisz tym, że koleżanka ci napisała, żeś dzieciak. xd

Ostatnia edycja:

feverned

Pikinier
Wynik reakcji
32
Dobra, weź już nie przeżywaj. Prawda jest taka, że zostaliście zjechani. Taka super ekipa z was była, że wasi gracze pisali do Diabła i chcieli was wszystkich powystawiać, bo rada czy założyciele ich wkurzali, albo zdawali sobie sprawę, że Aurorzy niedługo zamkną oczy i chcieli pograć. A Diabeł żadnego nie chciał wziąć, nie bawił się w szpiegów i mimo podpisanych sojuszów zależało mu na uczciwej walce. A co do kosy? Bez ataków, bez żadnego przygotowania, bez żadnych szans, bez zastanowienia i bez konsultacji z kimkolwiek xD co ja mogę powiedzieć? XD
Diabeł sam mi kiedyś powiedział: „Ja zawsze dobrze zaczynam, ale gorzej kończę”. Ale plemię było silne, zgrane, zaangażowane i grało się na prawdę zajebiscie!

zacznij pisać bajki bo nieźle ci to wychodzi.

No ty tam najlepiej wiesz co kto pisał i do kogo panie wszechwiedzący, pewnie wszyscy moi gracze chcieli do was dojść, tylko że jakoś finalnie tak się składa, że dalej stanowimy liczną zgraną grupę i trzymamy się razem, więc coś tu się nie zgadza w tej twojej historyjce.
Z nas nie była super ekipa, tylko jest nadal w przeciwieństwie do was, bo z tego co widzę, to lider pozostawiony samemu sobie, graczy już szybko pouciekali i się zawinęli do CatS [Deckuś już pewnie ledwo daję radę kolejne litery do tych członów dodawać XD]
żeś wymyślił. xD

ojej chcieli pograć, a to biedni - i wy tą grę pewnie umożliwiacie do czasu, aż trzeba będzie dominację wbijać, bo kilku ważniaków ustawiło świat pod siebie? I z 700 graczy, trzeba będzie wybrać złotą 70?
a walkę o zwycięstwo na świecie też umożliwiacie - czy może jednak nie?
Aurorzy niedługo zamkną oczy

wyobraź sobie, że team spirit, lojalność i zespołowość oraz spoistość plemienia można kształtować również w przypadku przegranej, która jest wpisana w tą grę, a plemię przechodzi sprawdzian jak jest źle, a nie jak jest dobrze, kto tej próby nie przeszedł twoim zdaniem?

A Diabeł żadnego nie chciał wziąć, nie bawił się w szpiegów i mimo podpisanych sojuszów zależało mu na uczciwej walce. A co do kosy? Bez ataków, bez żadnego przygotowania, bez żadnych szans, bez zastanowienia i bez konsultacji z kimkolwiek xD co ja mogę powiedzieć? XD

rozumiem, że kosa jest okej, ale z atakami i przygotowaniem oraz z konsultacjami i zastanowieniem - no mistrz. XD
Nie wiem co chciał diabeł, bo tego nie piszecie, ale jak chciał walczyć o zwycięstwo to dla mnie szacun!

przez pierwszy miesiąc - porobienie sojuszy z największymi plemiona "do końca świata" - naokoło gdzie tylko się da rekrutacja i brak jakiegokolwiek oporu przy zajęciu całej swojej ćwiartki.
Wywołanie wojny plemieniu ATOM - plemię max. 300-400k punktów.
drugi miesiąc - zajęcie 3/4 mapy - SZEPTY padają na jedną/dwie akcje WYWOZU, kolejne rekrutacje - stłumienie jakiegokolwiek oporu - rekrutacja plemienia BRAVE przez waszą koalicję, wywołanie wojny Aurorom, którzy mają 1,5 mln punktów i trzy fronty.
paplanie od 30 dnia o wbijaniu dominacji i dogadaniu się co do finałowego składu i podziału blaszek.
rozpad projektu CZORTY [ale gracze AURORÓW chcieli dojść do Czortów tylko nie zdążyli xD]

Chłopie świat się jeszcze dobrze nie rozkręcił, wy się już zdążyliście rozpaść, a ty piszesz, że byliście silni i grało się zajebiście, jakbyście stoczyli półroczny bój o wygraną z 2x krotną przewagą wroga.

faktycznie zajebista gra panie bigos.

*BBC*

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
146
Szczegóły
SojusznikGRASS AREA
WrógCats*
Cats@
Tytuł Walka o honor!
Startwczoraj o 20:37:48
Koniec---
Trwanie1 dzień 0:52:52
Wątek na forum
Wyjaśnienie"Za honor plemienia — krok w przyszłość!"

My, Cats*, oświadczamy, że działamy dla dobra naszej wspólnoty i zachowania tradycji. Z honorem plemienia patrzymy w przyszłość i podejmujemy działania ku pokojowemu rozwojowi oraz bezpieczeństwu naszych potomków.

Tak tylko to tutaj pozostawię, bez większego komentarza:D:D

bigos95

Chłop
Wynik reakcji
3
wyobraź sobie, że team spirit, lojalność i zespołowość oraz spoistość plemienia można kształtować również w przypadku przegranej, która jest wpisana w tą grę, a plemię przechodzi sprawdzian jak jest źle, a nie jak jest dobrze, kto tej próby nie przeszedł twoim zdaniem?
Hahahahaha i w tym momencie żałuję że nie zrobiłem screenów wiadomości, które widziałem na własne oczy np „wystawię wam wszystkich, bo założyciel cały czas chce mi napsuć krwi”, albo „my najlepsi grajkowie z plemienia chcemy dołączyć do was, a żebyście też coś z tego mieli to wam screeny wojsk porobimy”
rozumiem, że kosa jest okej, ale z atakami i przygotowaniem oraz z konsultacjami i zastanowieniem - no mistrz. XD
Nie wiem co chciał diabeł, bo tego nie piszecie, ale jak chciał walczyć o zwycięstwo to dla mnie szacun!
Nie, żadna kosa nigdy nie jest ok. Sojusz zawarty do końca świata jest sojuszem do końca świata. Miałem na myśli bardziej brak jakichkolwiek logistycznych uwarunkowań do wypowiedzenia takiej kosy. Kosy, która finalnie zakończyła się bez walki xD
Chłopie świat się jeszcze dobrze nie rozkręcił, wy się już zdążyliście rozpaść, a ty piszesz, że byliście silni i grało się zajebiście, jakbyście stoczyli półroczny bój o wygraną z 2x krotną przewagą wroga.

Bo grało się zajebiście. Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć, sojusz na dominację czy jakoś tak. A nie widzisz grupy zajebiście zaangażowanych ludzi, którzy nocami wstawali co godzinę żeby wysyłać ataki i antykliny, którzy wzajemnie cały czas sobie pomagali a nad tym wszystkim był Diabeł, który cały czas cisnął, żeby każdy dawał z siebie wszystko.
Finalnie wyszło, że cała ta ekipa zajebistych ludzi jest poszkodowana przez jednostkę. Nie zamierzam go bronić, ale nie będę też pisać wprost co i dlaczego. Jak siedzisz w gierce kilka lat to powinieneś co nieco słyszeć a i doświadczenie życiowe powinno Ci pomóc znaleźć odpowiedź dlaczego tak się stało

Leasy4321

Chłop
Wynik reakcji
0
przez pierwszy miesiąc - porobienie sojuszy z największymi plemiona "do końca świata" - naokoło gdzie tylko się da rekrutacja i brak jakiegokolwiek oporu przy zajęciu całej swojej ćwiartki.
Wywołanie wojny plemieniu ATOM - plemię max. 300-400k punktów.
drugi miesiąc - zajęcie 3/4 mapy - SZEPTY padają na jedną/dwie akcje WYWOZU, kolejne rekrutacje - stłumienie jakiegokolwiek oporu - rekrutacja plemienia BRAVE przez waszą koalicję, wywołanie wojny Aurorom, którzy mają 1,5 mln punktów i trzy fronty.
paplanie od 30 dnia o wbijaniu dominacji i dogadaniu się co do finałowego składu i podziału blaszek.
rozpad projektu CZORTY [ale gracze AURORÓW chcieli dojść do Czortów tylko nie zdążyli xD]

Jak widzę takie płakanie to zastanawiam się dlaczego grasz w plemiona. Od paru lat już rozgrywka wygląda dosyć podobnie, jakbyście grali lepiej to byście wytrzymali dłużej proste. Jak czytam to co piszesz i jak długo płaczesz w tym temacie to mam wrażenie że nie jesteś zbyt zrównoważony psychicznie
Hahahahaha i w tym momencie żałuję że nie zrobiłem screenów wiadomości, które widziałem na własne oczy np „wystawię wam wszystkich, bo założyciel cały czas chce mi napsuć krwi”, albo „my najlepsi grajkowie z plemienia chcemy dołączyć do was, a żebyście też coś z tego mieli to wam screeny wojsk porobimy”

Nie, żadna kosa nigdy nie jest ok. Sojusz zawarty do końca świata jest sojuszem do końca świata. Miałem na myśli bardziej brak jakichkolwiek logistycznych uwarunkowań do wypowiedzenia takiej kosy. Kosy, która finalnie zakończyła się bez walki xD

Bo grało się zajebiście. Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć, sojusz na dominację czy jakoś tak. A nie widzisz grupy zajebiście zaangażowanych ludzi, którzy nocami wstawali co godzinę żeby wysyłać ataki i antykliny, którzy wzajemnie cały czas sobie pomagali a nad tym wszystkim był Diabeł, który cały czas cisnął, żeby każdy dawał z siebie wszystko.
Finalnie wyszło, że cała ta ekipa zajebistych ludzi jest poszkodowana przez jednostkę. Nie zamierzam go bronić, ale nie będę też pisać wprost co i dlaczego. Jak siedzisz w gierce kilka lat to powinieneś co nieco słyszeć a i doświadczenie życiowe powinno Ci pomóc znaleźć odpowiedź dlaczego tak się stało
Wchodzenie w jakikolwiek sposób w sojusz z Diabłem to zniżenie się do poziomu dna. Każdy kto gra trochę dłużej w plemionach zna tego człowieka i wie co się odpierdoli a także wie jakim śmieciem jest w życiu realnym, jedyne co mu się należy to pogarda nic więcej

Ostatnia edycja:
Do góry