Dostajemy baty, Goat wyszło jednak na prostąPełna dominacja?
Chłop od wideł, przerzuca gnój na tym foCo to za chłop?
W sensie @Mautrykill a przerzuca?Chłop od wideł, przerzuca gnój na tym fo
tego warchlaka to by nie podniósł nawetW sensie @Mautrykill a przerzuca?
Kasacja?Czas kończyć grę. gratki dla wygranych .
a ty tu czego bobasku? wracaj na swoje swiaty pp wojować z barbarkami
Chcesz rewanż? Tym razem mogę skończyć twoją gierkę 2x szybciej. Co ty na to?a ty tu czego bobasku? wracaj na swoje swiaty pp wojować z barbarkami
weź nie ośmieszaj się bardziej niż to zrobiłeś na 215 XDChcesz rewanż? Tym razem mogę skończyć twoją gierkę 2x szybciej. Co ty na to?
Wtedy nawet nie zdążą cię ogłosić jako kd, a już zawiniesz
Chyba ci swiaty ppkowe z głowy wybiliśmy. Jak już nie masz co powiedzieć to włączyłeś protokół swiat bez PP XD Popełniliście jako rada mnóstwo błędów, a tylko głupiec nie wykorzystuje błędów wroga. Dziwi mnie to, że macie ciągle ból dupy do mnie, a nie doszliście do żadnych refleksji, że to może jednak wy coś źle zrobiliście?ps. o rewanżu można dyskutować jak była jakakolwiek rywalizacja zakończona jakimś wynikiem a przypominam że 215 gdzie była moja i Kreona sklejka osób grających 1 raz razem i zamiast powalczyć na równych zasadach nawrzucałeś nam kretów a następnie topke plemienia wyciągnąłeś po MIESIĄCU trwania serwera PRZED jakimikolwiek akcjami więc o czym ty mówisz? Do tej pory barby żresz żeby ten serwer domknąć xd właśnie między innymi dlatego na twoich światach z giełdą i wieżami pozostaje ci walczyć tylko i wyłącznie z barbami a na świat bezgiełdowy to twoje śmieszne wHL nigdy nie wbije bo nastąpiłaby brutalna weryfikacja xd bez odbioru

Akurat z tym wybiciem z głowy to prawda, nie zamierzam już nigdy więcej zmarnować ani minuty na światach giełdowych i z tego co obserwuję to coraz więcej ekip dochodzi do podobnych wniosków. Wykorzystywać błędy wroga a odwalać takie skurwysyństwo to są dwie różne rzeczy. Wcześniej czy później podejrzewam że i wy traficie na bezgieldowe chyba że rajcuje was podbijanie barb i łechtanie sobie ego nic nie znaczącymi blachami- wtedy się sprawdzimy ponownieChyba ci swiaty ppkowe z głowy wybiliśmy. Jak już nie masz co powiedzieć to włączyłeś protokół swiat bez PP XD Popełniliście jako rada mnóstwo błędów, a tylko głupiec nie wykorzystuje błędów wroga. Dziwi mnie to, że macie ciągle ból dupy do mnie, a nie doszliście do żadnych refleksji, że to może jednak wy coś źle zrobiliście?
Ja swoim ludziom przed startem obiecałem, że będą mogli pobić flagi, że będzie to łatwy świat no i tak było![]()