Dyskusja o świecie 215

swietlik211

Miecznik
Wynik reakcji
42
aa przejmuj :D Czas i na ciebie również przyjdzie. Na tę chwilę przejęte od twoich kolegów 25 wiosek, ty przejąłeś mi 1 także policz sobie jaki bilans :D
no to nexi skoro jesteś taki kozak to dawaj niech wszyscy zobaczą jaki pros jesteś. 1vs 1 podejmujesz wyzwanie ? dam Ci fory ja wyjde z plemienia wiec nikt mi defa nie będzie dosyłał Ty zostaniesz w Swoim tylko jeden warunek przejmujesz tylko Ty . Gracze mogą Ci pomoc w atakach ofami ale grube wysyłasz tylko Ty i Tylko Ty przejmujesz.. Podejmiesz wyzwanie czy podkulisz ogon? skoro potrafiłeś na pw pisać jaki to jestem slaby masz szanse teraz udowodnić jaki jesteś dobry gracz <tanczy>

NeXi

Zwiadowca
Wynik reakcji
1.028
no to nexi skoro jesteś taki kozak to dawaj niech wszyscy zobaczą jaki pros jesteś. 1vs 1 podejmujesz wyzwanie ? dam Ci fory ja wyjde z plemienia wiec nikt mi defa nie będzie dosyłał Ty zostaniesz w Swoim tylko jeden warunek przejmujesz tylko Ty . Gracze mogą Ci pomoc w atakach ofami ale grube wysyłasz tylko Ty i Tylko Ty przejmujesz.. Podejmiesz wyzwanie czy podkulisz ogon? skoro potrafiłeś na pw pisać jaki to jestem slaby masz szanse teraz udowodnić jaki jesteś dobry gracz <tanczy>

Widzisz, różnica między nami jest taka, że ty czekasz na egzekucję, a ja wydaję wyrok kiedy tą egzekucję dostaniesz. Kiedy przyjdzie na to czas i miejsce to się to stanie. Nie znasz dnia ani godziny piesku, waruj sobie tam dalej i czekaj

swietlik211

Miecznik
Wynik reakcji
42
Widzisz, różnica między nami jest taka, że ty czekasz na egzekucję, a ja wydaję wyrok kiedy tą egzekucję dostaniesz. Kiedy przyjdzie na to czas i miejsce to się to stanie. Nie znasz dnia ani godziny piesku, waruj sobie tam dalej i czekaj
widzisz różnica miedzy nami jest taka ze ja gram tu na luzie dla rozrywki Ty się spinasz o blaszkę mało się nie zesrasz :) udajesz prosa wyzywasz ludzi sprzed monitora bo w twarz nie miałbyś odwagi im tego powiedzieć . Jest wielu graczy w WHL których znam z innych sw i normalnie z nimi konwersacje można prowadzić mimo ze gramy przeciw sobie. Ty niestety nawet do merytorycznej rozmowy nie dorosłeś na pw dostałeś bloka tu tez dostajesz ignora <rotfl>To kiedy skończę tu gre to ja o Tym zadecyduje a ze Tobie cos się wydaje... no cóż dorośniesz zmądrzejesz i kiedyś przyznasz mi racje , Milo było zegnam ;D

MRTbazyl

Pikinier
Wynik reakcji
5
Shrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo. Brak honoru i logiki myślenia już nie mówiąc o jakichkolwiek moralnych zasadach. Prawdopodobnie został skrzywdzony w dzieciństwie jak jego przyjaciel od kresek z lustra z którym zawarł niedawno współpracę. Przyjdzie czas gdy razem z pozostałą ekipą oraz topkami ruszymy na niego na nowym świecie i wtedy pokaże jaki jest mocny. Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha. SHREK TO BOTTTTTTTTT XD .

Ostatnia edycja:

Electriccc

Miecznik
Wynik reakcji
205
Shrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo. Brak honoru i logiki myślenia już nie mówiąc o jakichkolwiek moralnych zasadach. Prawdopodobnie został skrzywdzony w dzieciństwie jak jego przyjaciel od kresek z lustra z którym zawarł niedawno współpracę. Przyjdzie czas gdy razem z pozostałą ekipą oraz topkami ruszymy na niego na nowym świecie i wtedy pokaże jaki jest mocny. Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha. SHRECK TO BOTTTTTTTTT XD .

Już się doczekać nie mogę...

NeXi

Zwiadowca
Wynik reakcji
1.028
Shrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo. Brak honoru i logiki myślenia już nie mówiąc o jakichkolwiek moralnych zasadach. Prawdopodobnie został skrzywdzony w dzieciństwie jak jego przyjaciel od kresek z lustra z którym zawarł niedawno współpracę. Przyjdzie czas gdy razem z pozostałą ekipą oraz topkami ruszymy na niego na nowym świecie i wtedy pokaże jaki jest mocny. Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha. SHRECK TO BOTTTTTTTTT XD .
kreskę z lustra to ty chyba zapodałeś w nos przed napisaniem tego posta xD

P.S. Czy twój ojciec ma na imię Jacek? Widzę spore prawdopodobieństwo między tobą, a takim jednym legendarnym Jackiem z plemion. Nie uwierzę jak nie jesteście spokrewnieni xD

Wynik reakcji
85
Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha.
Startowaliśmy wszyscy w tym samym czasie, każdy miał równe szanse a to że nie dajecie rady to nie jest absolutnie nasza wina
Shrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo.
Na każdego założyciela TOPowych plemion możnaby napisać poemat czytająć FO plemion xD
A czy nie umie grać ? no troche się rozpędziłeś z tym stwierdzeniem, grasz pierwszy świat przeciwko nam, dostajesz lanie i piszesz że Nexi nie umie grać ?? Z każdą kolejną wiadomością idziesz w dół...

P.S. Czy twój ojciec ma na imię Jacek? Widzę spore prawdopodobieństwo między tobą, a takim jednym legendarnym Jackiem z plemion. Nie uwierzę jak nie jesteście spokrewnieni xD

Oooo to to.... O tym samym pomyślałem

Ostatnia edycja:

Leszcz Kartograf

Szlachcic
Wynik reakcji
8.362
Na każdego założyciela TOPowych plemion możnaby napisać poemat czytająć FO plemion xD
A czy nie umie grać ? no troche się rozpędziłeś z tym stwierdzeniem, grasz pierwszy świat przeciwko nam, dostajesz lanie i piszesz że Nexi nie umie grać ?? Z każdą kolejną wiadomością idziesz w dół...
Dobrze, ze mnie można jednym słowem podsumowac bo papieru szkoda

Zjeb

MRTbazyl

Pikinier
Wynik reakcji
5
Czekałem za tym od początku świata xD. Poproszę o zaproszenie ale do głównego członu i poprosił bym prawa oczywiście bez założyciela. Naturalnie żartuję wolę przegrać świat z moimi ziomkami niż z wami wygrać. Jestem wierny WKU do ostatniej wioski a teraz YENG. Mnie nie można kupić jak innych.

MRTbazyl

Pikinier
Wynik reakcji
5
Gdzie są nasze poprzednie wpisy na forum ? kto raportuje ? NEXI pozdrów kolegę co ciebie tu tak bronił. To ten co mnie nazwał z...... przekaż mu że zostało mu coś jeszcze na brodzie. Nawet nie pamiętam kto to był, jest tak bardzo ważny jak to co jadłem na śniadanie rok temu xD

MRTbazyl

Pikinier
Wynik reakcji
5
@NeXi pozwolę sobie zakończyć naszą wspólną dyskusję. Tylko rozmowa z tobą mnie interesowała z resztą twojej ekipy już nie, ale było zabawnie xD

Do góry