NeXi
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 1.028
aa przejmujmoje marnie rozwinięte ale za to Twoje które przejmuje już są ok![]()
aa przejmujmoje marnie rozwinięte ale za to Twoje które przejmuje już są ok![]()
no to nexi skoro jesteś taki kozak to dawaj niech wszyscy zobaczą jaki pros jesteś. 1vs 1 podejmujesz wyzwanie ? dam Ci fory ja wyjde z plemienia wiec nikt mi defa nie będzie dosyłał Ty zostaniesz w Swoim tylko jeden warunek przejmujesz tylko Ty . Gracze mogą Ci pomoc w atakach ofami ale grube wysyłasz tylko Ty i Tylko Ty przejmujesz.. Podejmiesz wyzwanie czy podkulisz ogon? skoro potrafiłeś na pw pisać jaki to jestem slaby masz szanse teraz udowodnić jaki jesteś dobry graczaa przejmujCzas i na ciebie również przyjdzie. Na tę chwilę przejęte od twoich kolegów 25 wiosek, ty przejąłeś mi 1 także policz sobie jaki bilans
![]()

Widzisz, różnica między nami jest taka, że ty czekasz na egzekucję, a ja wydaję wyrok kiedy tą egzekucję dostaniesz. Kiedy przyjdzie na to czas i miejsce to się to stanie. Nie znasz dnia ani godziny piesku, waruj sobie tam dalej i czekajno to nexi skoro jesteś taki kozak to dawaj niech wszyscy zobaczą jaki pros jesteś. 1vs 1 podejmujesz wyzwanie ? dam Ci fory ja wyjde z plemienia wiec nikt mi defa nie będzie dosyłał Ty zostaniesz w Swoim tylko jeden warunek przejmujesz tylko Ty . Gracze mogą Ci pomoc w atakach ofami ale grube wysyłasz tylko Ty i Tylko Ty przejmujesz.. Podejmiesz wyzwanie czy podkulisz ogon? skoro potrafiłeś na pw pisać jaki to jestem slaby masz szanse teraz udowodnić jaki jesteś dobry gracz
widzisz różnica miedzy nami jest taka ze ja gram tu na luzie dla rozrywki Ty się spinasz o blaszkę mało się nie zesraszWidzisz, różnica między nami jest taka, że ty czekasz na egzekucję, a ja wydaję wyrok kiedy tą egzekucję dostaniesz. Kiedy przyjdzie na to czas i miejsce to się to stanie. Nie znasz dnia ani godziny piesku, waruj sobie tam dalej i czekaj
To kiedy skończę tu gre to ja o Tym zadecyduje a ze Tobie cos się wydaje... no cóż dorośniesz zmądrzejesz i kiedyś przyznasz mi racje , Milo było zegnam 
Shrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo. Brak honoru i logiki myślenia już nie mówiąc o jakichkolwiek moralnych zasadach. Prawdopodobnie został skrzywdzony w dzieciństwie jak jego przyjaciel od kresek z lustra z którym zawarł niedawno współpracę. Przyjdzie czas gdy razem z pozostałą ekipą oraz topkami ruszymy na niego na nowym świecie i wtedy pokaże jaki jest mocny. Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha. SHRECK TO BOTTTTTTTTT XD .
kreskę z lustra to ty chyba zapodałeś w nos przed napisaniem tego posta xDShrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo. Brak honoru i logiki myślenia już nie mówiąc o jakichkolwiek moralnych zasadach. Prawdopodobnie został skrzywdzony w dzieciństwie jak jego przyjaciel od kresek z lustra z którym zawarł niedawno współpracę. Przyjdzie czas gdy razem z pozostałą ekipą oraz topkami ruszymy na niego na nowym świecie i wtedy pokaże jaki jest mocny. Tutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha. SHRECK TO BOTTTTTTTTT XD .
Startowaliśmy wszyscy w tym samym czasie, każdy miał równe szanse a to że nie dajecie rady to nie jest absolutnie nasza winaTutaj ma przewagę a i tak sobie nie radzi hahaha.
Na każdego założyciela TOPowych plemion możnaby napisać poemat czytająć FO plemion xDShrekxti to bot on nie podejmie wyzwania. On nie potrafi grać. Każdy z topowych plemion ma z niego bekę. Na jego temat słyszałem i czytałem wiele wypowiedzi i każda wygląda tak samo.
P.S. Czy twój ojciec ma na imię Jacek? Widzę spore prawdopodobieństwo między tobą, a takim jednym legendarnym Jackiem z plemion. Nie uwierzę jak nie jesteście spokrewnieni xD
Dobrze, ze mnie można jednym słowem podsumowac bo papieru szkodaNa każdego założyciela TOPowych plemion możnaby napisać poemat czytająć FO plemion xD
A czy nie umie grać ? no troche się rozpędziłeś z tym stwierdzeniem, grasz pierwszy świat przeciwko nam, dostajesz lanie i piszesz że Nexi nie umie grać ?? Z każdą kolejną wiadomością idziesz w dół...
Czekałem za tym od początku świata xD. Poproszę o zaproszenie ale do głównego członu i poprosił bym prawa oczywiście bez założyciela. Naturalnie żartuję wolę przegrać świat z moimi ziomkami niż z wami wygrać. Jestem wierny WKU do ostatniej wioski a teraz YENG. Mnie nie można kupić jak innych.@MRTbazyl chcesz zapke?
Pozwalam Ci zakończyć dyskusję.