Przede wszystkim, UWAGA. Dotarliśmy do finału z top 2 plemieniem na świecie w polsce. Po 2 to duma przegrać na drużynę top 2 na świecie w polsce.Tak forty forty, wiesz. Jest jak jest, ale przynajmniej jest śmiesznie. Czasem przez łzy, ale zawsze śmiesznie
Mam nadzieję, że wygrywacie varendial co najmniej tak mocno jak mnie kiedyś na bocie zdusiłeś. Jak wygracie na konfe to będziecie top 3 plemieniem POSTARAJ SIĘ!podrzuc staty z wojny
jest o co aspirować xdMam nadzieję, że wygrywacie varendial co najmniej tak mocno jak mnie kiedyś na bocie zdusiłeś. Jak wygracie na konfe to będziecie top 3 plemieniem POSTARAJ SIĘ!
Zamknąć to możesz mordePrzede wszystkim, UWAGA. Dotarliśmy do finału z top 2 plemieniem na świecie w polsce. Po 2 to duma przegrać na drużynę top 2 na świecie w polsce.
Wychodzi na to, że CSA też dotarło a oni top 3, więc my też JESTEŚMY TOP 3 AUUUUU @Kreon x Uszatek myślę, że możemy zamknąć ten projekt cel spełniony.
Aż bym se lajka dal ale nie możnaZamknąć to możesz morde
Panowie i Panie, właśnie prowadzę konwersację z KOBIETOM, powtarzam - z KOBIETOM. Jeśi umówimy się na gogiel mogiel albo kawę, to oficjalnie rzucam plemionami. Mam nadzieję, że będziecie mi kibicować
Psie*@WhyAlwaysTanum? jak Tam wyniki? Wygraliście z huraganem psie pole?*
Jak nie ma chętnych to Leszcze"z top 2 plemieniem na świecie w polsce"
to na świecie czy w Polsce? yy.. nie wiem co to za łapanie odklejki. Teraz Ty musisz się podzielić towarem!
Btw. Kto jest top1?
Top1 Rudych na mapieJak nie ma chętnych to Leszcze
Zawsze cośTop1 Rudych na mapie
Jarowski, cześć miło że pytasz otworzymy jak przestaniesz przychodzić na fo szukać atencjiGOAT, kiedy szósty człon otwieracie ?
Jak coś to nikt nie pytałDawać szósty, dawać szósty, albo siódmy!
Masówka hej, łataj, ratuj, klej... Nie powiem co sklej, ale grzeczniej, nie jesteś u siebie