Takeshi Kovacs
Chłop
- Wynik reakcji
- 19
" Xd "Weźcie tego pokemona ode mnie xD
Właśnie tego się spodziewałem po takim inteligencie jak ty...
" Xd "Weźcie tego pokemona ode mnie xD
Żółwie to się złożyły na akcje, ale widzisz. Speed miało jaja poczekać na 50 na 50 a mogli wcześniej rozjechać ŻółwiNie widzę kasacji w swoich statach xd
Nie przypominam sobie też żebym zasiadał gdziekolwiek w radzie.
( Więc zaktualizuj swoje dane zanim zaczniesz pisać głupoty na temat innych )
Widzę jednak brak twojej twojej kultury i wychowania ( co jest mega słabe )
Ja Cię nie wyzywam w przeciwieństwie do Cb.
Co do żółwi w których grałem i się nie kasowałem i w radzie nie zasiadałem - przegrały wojenkę jak to bywa w tej gierce, ktoś tam zapewne się kasował jak wspomniałeś ( nie Ja )
Więc ta kwestia wstępnie wyjaśniona...
Czy teraz będziesz skłonny odpowiedzieć na moje pytanie czy dalej będziesz wyzywać i oczerniać ludzi ( jak typowy 12latek )
a co mnie obchodzi z kim gadalesPanie, Darma też wbiła jako zbieranina znajomy znajomego na discordzie a potem fuzje i tak się zrobiło plemię, gdzie bodajże z 15 czy 20 osób dostało blachę pod szyldem Wariatówrandomowi ludzie z mapy, którzy coś umieli klikać XD do tego gadałem z Millo, który był u was KD pod koniec świata i też stwierdził, że przejmowanie wiosek od końca września od Druidow i chwalenie się 120 przejęciami wroga, który już warzywił to faktycznie niesamowite osiągnięcie XD przecież te masowe przejęcia to były już jak Stukniety rozpisywał akcje na warzywa, żeby szybciej to wytępić, prawie nikt się tam nie bronił, no ale niech Ci będzie, Wariat top
No fajnie, że weszliście w miejsce warzywek, pomoc najmniej doświadczonej ekipie, z najdłuższym frontem na tym świecie. Chapeu bas, nigdy Ci tego nie zapomnę. Co nie zmienia faktu, że TW stats może i pokazuje dużo przejęć od wroga, ale mówmy szczerze w jakim etapie na tych Druidach wioski nabijałeś, bo ani razu nie potwierdziłeś XD także licytować się mozemy. Dlaczego wioski tracilismy albo na akcjach robiliśmy +10 a wy +50? Bo nic nieświadomi gracze nie wiedzieli, że wielki Rafałek sam sprzedaje akcje XD sam fakt że dopuściliscie do tego, że g po takim kurestwie chłop dostał finałowy skład i blaszkę, wiele mówi. Mam nadzieję, że więcej takich światów nie będę musiał męczyć, albo że już nie wpadniemy na siebiea co mnie obchodzi z kim gadalesmasz twstats to nie trzeba z nikim gadac. po 1.5 miesiaca gry zaczal sie front z sgmt i od tego momentu wchodzi ode mnie przejęcie za przejęciem tak samo na trd.
Jak już pisałeś z Millem to mogłeś go od razu zapytać kto wszedł na wasze wioski bronić je przed trd u was na froncie bo nie dawaliscie radyokoło 15 wiosek wziąłem gdzie co noc je traciliście, osobiście nie zanotowałem tam ani jednej straty a nawet przejmowałem kolejne i odbijałem to co traciliście. możesz zapytać waszą byłą radę bo to oni wyszli z inicjatywą czy ktoś wam z tym pomoże.
ale czy ja mówię, ze na początkowym etapie zjadałem wioski ZD? chyba to jasne, że nie. To była po prostu moja odpowiedź na Twoje super liczenie, że niby 90% wiosek to darmy i nic nie robiłem w grze co było nie prawdąNo fajnie, że weszliście w miejsce warzywek, pomoc najmniej doświadczonej ekipie, z najdłuższym frontem na tym świecie. Chapeu bas, nigdy Ci tego nie zapomnę. Co nie zmienia faktu, że TW stats może i pokazuje dużo przejęć od wroga, ale mówmy szczerze w jakim etapie na tych Druidach wioski nabijałeś, bo ani razu nie potwierdziłeś XD także licytować się mozemy. Dlaczego wioski tracilismy albo na akcjach robiliśmy +10 a wy +50? Bo nic nieświadomi gracze nie wiedzieli, że wielki Rafałek sam sprzedaje akcje XD sam fakt że dopuściliscie do tego, że g po takim kurestwie chłop dostał finałowy skład i blaszkę, wiele mówi. Mam nadzieję, że więcej takich światów nie będę musiał męczyć, albo że już nie wpadniemy na siebiejuż wolę grać takie gówno jak na 204 i mieć minimalna satysfakcję, a nie ciągle chwalić się osiągami. 3m się powodzenia na 210, pewnie wygracie jak wchłonie cie pozostałe 6 czy tam 7 członów
![]()
Nigdy nie napisałem że jesteś jakimś słabym graczem, ani słabym frontowcem. Nawet większość mówi że grać umiesz, więc pewnie tak jest (chociaż to ludzie z DARMA więc hehe słuchaj DARME hehe). Tak gramy gówno, jesteśmy najgorsza ekipa, świat jest najsłabszy i nikt go nie śledzi, za blachę z Chwastami nikt już więcej mnie do gry nie weźmie bo jesteśmy kosownikami i nie daliśmy grać na równych warunkach biednym Jankom, ktorzy mianuja się naszymi Koalicjantamiale czy ja mówię, ze na początkowym etapie zjadałem wioski ZD? chyba to jasne, że nie. To była po prostu moja odpowiedź na Twoje super liczenie, że niby 90% wiosek to darmy i nic nie robiłem w grze co było nie prawdąA co do 210 to zacznij oceniac jak już coś się zadzieje, bo to wy warzywicie cały 204 aż sobie finał wyrobiliście przewagą wiosek, 210 ma raptem kilka dni a Ty już próbujesz oceniać. Nas czas dopiero zweryfikuje, was już zweryfikował.
A co do najdłuższego frontu na świecie - biliśmy wam TRD, a ZD to był jakiś nieśmieszny żart, oni ledwo co grali a wy nie potrafiliście ich ruszyć więc z czym do ludzi człowiekuprawda w oczy kole i oczywistym jest fakt, że na każdy mój argument znajdziesz inny temat i będziesz szukał gdzie by tu mnie zagiąć.
Plus taki, że się przyznajesz, że gracie gówno.
zawsze TyKto wygrywa ?
Pacik, misiaku. Jak już robisz ogłoszenie do całego świata, którego nikt nie czyta to pisz prawdę albo chociaż nie manipuluj kontekstem. A to, że piszesz coś z pełną świadomością żeby wbić szpilkę i podnosisz ręce żeby Chwasty się czasem nie bulwersowały to średnio. Chyba, że chciałeś pochwalić się kilkoma żółtymi kropkami po wrogiej stronie na kontynencie bez run to rozumiem.Potężne Janki, mówię wam.
A tak serio, na razie nikt wyrównwana walka pomimo dysproporcji między Jankami a koalicja całego świata.
View attachment 75567
Dla osób postronnych, co nie grają na tym świecie. Tak według chwastów wygląda 50% vs 50%.
Ale oki, niech to będzie 50% vs 50% jak takie 50% vs 50% wygramy, to chwasty mogą nie logować się na plemiona. Jak przegramy, to przegramy żaden wstyd.
P.S
Nie spinam się chwasty. Nie chce mi się potem odpowiadam na wasze milion postów, grajta bez spiny. Gramy te wasze 50% na 50%.
Pacik, misiaku. Jak już robisz ogłoszenie do całego świata, którego nikt nie czyta to pisz prawdę albo chociaż nie manipuluj kontekstem. A to, że piszesz coś z pełną świadomością żeby wbić szpilkę i podnosisz ręce żeby Chwasty się czasem nie bulwersowały to średnio. Chyba, że chciałeś pochwalić się kilkoma żółtymi kropkami po wrogiej stronie na kontynencie bez run to rozumiem.
Tak więc kulturalnie jeszcze raz fakty na stół:
1. Nie zostało podpisane nic co by mówiło o 50/50.
2. Ten potężny "sojusz" zakładał 40 dni wypowiedzenia. Dostaliście 20 dni więcej do przygotowań.
3. Po prawej stronie świata, na czerwono, znajdują się plemiona, z którymi chcieliście i chcecie podpisywać sojusze i rozdawać blaszki. Są na to dowody sprzed kilku tygodni od startu wojny.
4. Był szereg powodów, przez które nie chcieliśmy czekać aż wy się z nami wyrównacie
a) Kombinowanie waszego lidera za plecami z innymi plemionami
b) Obsesja waszego lidera na punkcie Chwastów, że że wszystkim wam robią na złość
c) Brak jakiejkolwiek współpracy przez cały okres trwania świata
d) Brak jakichkolwiek pozytywnych stosunków w relacjach między jedną i drugą Radą.
5. W wigilijny poranek nie dotrzymaliście najważniejszego punktu umowy, mianowicie przedwczesny start wojny. Dodać trzeba, że za cele wczesnego wjazdu obraliście sobie wioski po graczu, który został zbanowany ku waszej uciesze po waszych zgłoszeniach.
I każdy z tych podpunktów można by rozwijać ale każdy ma to w dupie.
Jak wygracie to należyte ukłony, jak przegracie to również szacunek i żaden wstyd. Jedyną ujmą pozostanie jednak granie pod panem Mateuszem![]()
To tak:Pacik, misiaku. Jak już robisz ogłoszenie do całego świata, którego nikt nie czyta to pisz prawdę albo chociaż nie manipuluj kontekstem. A to, że piszesz coś z pełną świadomością żeby wbić szpilkę i podnosisz ręce żeby Chwasty się czasem nie bulwersowały to średnio. Chyba, że chciałeś pochwalić się kilkoma żółtymi kropkami po wrogiej stronie na kontynencie bez run to rozumiem.
Tak więc kulturalnie jeszcze raz fakty na stół:
1. Nie zostało podpisane nic co by mówiło o 50/50.
2. Ten potężny "sojusz" zakładał 40 dni wypowiedzenia. Dostaliście 20 dni więcej do przygotowań.
3. Po prawej stronie świata, na czerwono, znajdują się plemiona, z którymi chcieliście i chcecie podpisywać sojusze i rozdawać blaszki. Są na to dowody sprzed kilku tygodni od startu wojny.
4. Był szereg powodów, przez które nie chcieliśmy czekać aż wy się z nami wyrównacie
a) Kombinowanie waszego lidera za plecami z innymi plemionami
b) Obsesja waszego lidera na punkcie Chwastów, że że wszystkim wam robią na złość
c) Brak jakiejkolwiek współpracy przez cały okres trwania świata
d) Brak jakichkolwiek pozytywnych stosunków w relacjach między jedną i drugą Radą.
5. W wigilijny poranek nie dotrzymaliście najważniejszego punktu umowy, mianowicie przedwczesny start wojny. Dodać trzeba, że za cele wczesnego wjazdu obraliście sobie wioski po graczu, który został zbanowany ku waszej uciesze po waszych zgłoszeniach.
I każdy z tych podpunktów można by rozwijać ale każdy ma to w dupie.
Jak wygracie to należyte ukłony, jak przegracie to również szacunek i żaden wstyd. Jedyną ujmą pozostanie jednak granie pod panem Mateuszem![]()
Widzisz.Nie no z ta koalicja calego sw przeciwko Janka to troszke przesada
View attachment 75583
Z WP byliscie dogadani ze beda z Wami grac przeciwko nam, koniec koncow cos nie'pyklo' i sie wylamali... No ciekawe czemu? trzeba by chyba Gwozdzia zapytac, z MADAMI tez sie chcieliscie dogadac ale cos nie 'pyklo' znowu trzeba by zapytac Gwozdzia co poszlo nie tak. Aktualnie MADY i WP walcza miedzy soba i nie ingeruja w wojne CHWAST-JANEK to tak dla ludzi ktorzy nie znaja sytuacji.
Co do Lastow tez z nimi rozmawialiscie i chcieliscie sie dogadac ALE PO RAZ KOLEJNY NIE 'PYKLO'... To ze LASTY Was teraz bija od plecow to chyba jednak nie nasza wina, moze Gwozdziu to wyjasni czemu akurat tak sie dyplo ulozylo?
Ale wsumie po co najlepiej zwalic wszystko na CHWASTY ze my najgorsiI nie piszcie juz o 50/50 bo serio zenada ile miesiecy czy lat mielismy czekac az ogarniecie swoj teren skoro nie mogliscie sobie z MADAMI poradzic ktorych zostalo 8 na swiecie.
Jak to się ma do sytuacji z Mateezikiem?Widzisz.
Klasy nie kupisz. Na innych serwerach, nawet przy takich sytuacjach czekano na te 50% na 50%. O to się rozchodzi.
Może mamy inne podejście do takich tematów, bo część z Was udzielających się nie grała na takich '' poważniejszych '' serwerach.
Nie miej urazy, ale tak trochę jest. Na wszystkich światach tak się to ustawia. Błędem Gwozdzia była jedynie akceptacja tych warunkach. Mógł tkwić przy tym, że dopóki nie będzie 50% na 50% to sojusz nie wygasa. To był jedyny błąd ewentualnie mieć Was w 4 literach i dogadać się z innymi wcześniej pomimo zawartych podpunktów w umowie - Wy to potem zrobiliście. Nie mów, że nie - mamy dostęp do Waszego DC i wiemy, że siedzieliście z lastami już nie pamiętam czy to był 27 listopada czy 1 grudnia, ale gdzieś od tego momentu xD.
Gdzie koniec sojuszu był, kiedy?
No właśnie. Stary daruj sobie i graj na koncie, nie dawaj nikomu zasta. Miej twarda psyche.
Fajny ping pong z Tobą, ale lepiej by było tylko z Tobą na nie posiłki wzywasz na słabe Janki :/ .