Profesor Sz0P1nX
Miecznik
- Wynik reakcji
- 108
Czyli strach Wam nie pozwala dać nam więcej czasu. Rozumiem
Widzę kolega spocony już z podnieceniaTIK TAK TIK TAK
Ty jesteś rozbudowaną barbą xDJa jestem twoim czasem świrku
ćpańsko za mocno wjechało ? nie masz kszty honoru irladndzka kurtyzano. Hrrrrrrrr STFUUUUUUUJeszcze 16dni i nastąpi piękny dzień dla tego świata gdyż chwast zostanie wyrwany z tego świata
AVE JANEK J*bać chwastowskie psy
Mordo z tego co pisałeś, to Ty lubisz te tematy to trochę hipokryzja zalatuje XDćpańsko za mocno wjechało ? nie masz kszty honoru irladndzka kurtyzano. Hrrrrrrrr STFUUUUUUU
pisze to człowiek co wyzywa ludziom rodzinę, grozi im a następnie kasuje wiadomości bo się obsral pozwu.ćpańsko za mocno wjechało ? nie masz kszty honoru irladndzka kurtyzano. Hrrrrrrrr STFUUUUUUU
pisze to człowiek co wyzywa ludziom rodzinę, grozi im a następnie kasuje wiadomości bo się obsral pozwu.
Druga sprawa, kolega was nie skosował a ty swoje plemię na 196 skosowałes, kto tu nie ma honoru xd
Na 196 Cisza kosowała swoich graczy, a nie na odwrótpisze to człowiek co wyzywa ludziom rodzinę, grozi im a następnie kasuje wiadomości bo się obsral pozwu.
Druga sprawa, kolega was nie skosował a ty swoje plemię na 196 skosowałes, kto tu nie ma honoru xD
Cześć Pikinier.Na 196 Cisza kosowała swoich graczy, a nie na odwrót
Szczerze, chłop skosował swoje plemie z kolegami, zamiast oddać zasta swoim czy wioski to ich skosował, a ty coś mi próbujesz wmawiać że nie skosował bo to cisza go skosowała XDDOtóż grałem i wiem od środka jak to wyglądalo, Panie Wszechwiedzący
Swoją drogą próba deprecjonowania mnie i innych, których okreslasz per „pikinier” tylko potwierdzają to co się mówi o Tobie w tej gierce. Może poza Twoim plemieniem
Także nabierz trochę pokory chłopcze
Jaki ty jesteś kłamliwy, zakłamany prowokator, potem jak by miało przyjść co do czego to wysyła zakłamane pisma do prokuratury. Goń się typie i zejdź ze mnie bo gówno wiesz, na 196 dostałeś Zasta i nie umiałeś go wykorzystać, a nas na 196 wykorzystano i oszukano. Jeszcze w obliczu ludzkiej tragedii która powinna być zalążkiem do pojednania ty próbujesz to wykorzystać na swoją korzyść, nie masz żadnych zasad moralnych. Nie zamierzam już marnować na ciebie czasu. BywajSzczerze, chłop skosował swoje plemie z kolegami, zamiast oddać zasta swoim czy wioski to ich skosował, a ty coś mi próbujesz wmawiać że nie skosował bo to cisza go skosowała XDD
KTO WYSZEDŁ Z PLEMIENIA? ON CZY GO WYJEBALI? XD
Nazywam rzeczy po imieniu, przepraszam nie PIKINIER tylko CHŁOP.
--> Skosował swoich ludzi z plemienia na świecie 196.Jaki ty jesteś kłamliwy, zakłamany prowokator, potem jak by miało przyjść co do czego to wysyła zakłamane pisma do prokuratury. Goń się typie i zejdź ze mnie bo gówno wiesz, na 196 dostałeś Zasta i nie umiałeś go wykorzystać, a nas na 196 wykorzystano i oszukano. Jeszcze w obliczu ludzkiej tragedii która powinna być zalążkiem do pojednania ty próbujesz to wykorzystać na swoją korzyść, nie masz żadnych zasad moralnych. Nie zamierzam już marnować na ciebie czasu. Bywaj