Dyskusja 204 - START

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
ćpańsko za mocno wjechało ? nie masz kszty honoru irladndzka kurtyzano. Hrrrrrrrr STFUUUUUUU
pisze to człowiek co wyzywa ludziom rodzinę, grozi im a następnie kasuje wiadomości bo się obsral pozwu.

Druga sprawa, kolega was nie skosował a ty swoje plemię na 196 skosowałes, kto tu nie ma honoru xD

Gandalf x Sauron

Miecznik
Wynik reakcji
109
pisze to człowiek co wyzywa ludziom rodzinę, grozi im a następnie kasuje wiadomości bo się obsral pozwu.

Druga sprawa, kolega was nie skosował a ty swoje plemię na 196 skosowałes, kto tu nie ma honoru xd

Dziś stoimy w cieniu wielkiej straty. Przyw4r, niezłomny gracz i człowiek honoru, odszedł od nas, zostawiając po sobie ślad, który nigdy nie zniknie.

Niech pamięć o Przyw4rze przypomina nam, że prawdziwa siła leży w uczciwości i godności, nawet w obliczu konfliktów i nieporozumień. Nabierzmy więcej dystansu do tej gry. Świat 204 nigdy o nim nie zapomni, a jego duch będzie żył wśród nas.

Niech spoczywa w pokoju.

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Dziękuję.

Ogólnie, bardzo nam wszystkim jest przykro że taka osoba od nas odeszła, mimo tego że znamy się z internetu to będziemy o nim długo pamiętać, Patryk odszedł w wieku 26 lat, co jest bardzo smutną wiadomością i dalej nie mogę w to uwierzyć, pisałem dzisiaj z jego znajomym, podobno bardzo długo walczył z tą chorobą, był dzielny! Mam nadzieję że tam na górze, będzie się miał bardzo dobrze.

@Przyw4r [*]

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Na 196 Cisza kosowała swoich graczy, a nie na odwrót :)
Cześć Pikinier.
Raczej nie grałeś na tamtym świecie a jedynie słyszałeś plotki od kolegi i tłumaczenia że nie skosowal plemienia, tylko rada go skosowala, raczej oddał nam zasta, czyli wrogowi i zbierał jeszcze kolegów do kosy.

Nic nie wiesz a się wypowiadasz

faszu

Pikinier
Wynik reakcji
44
Otóż grałem i wiem od środka jak to wyglądalo, Panie Wszechwiedzący :D

Swoją drogą próba deprecjonowania mnie i innych, których okreslasz per „pikinier” tylko potwierdzają to co się mówi o Tobie w tej gierce. Może poza Twoim plemieniem :)

Także nabierz trochę pokory chłopcze ;)

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Otóż grałem i wiem od środka jak to wyglądalo, Panie Wszechwiedzący :D

Swoją drogą próba deprecjonowania mnie i innych, których okreslasz per „pikinier” tylko potwierdzają to co się mówi o Tobie w tej gierce. Może poza Twoim plemieniem :)

Także nabierz trochę pokory chłopcze ;)
Szczerze, chłop skosował swoje plemie z kolegami, zamiast oddać zasta swoim czy wioski to ich skosował, a ty coś mi próbujesz wmawiać że nie skosował bo to cisza go skosowała XDD

KTO WYSZEDŁ Z PLEMIENIA? ON CZY GO WYJEBALI? XD

Nazywam rzeczy po imieniu, przepraszam nie PIKINIER tylko CHŁOP.

Gandalf x Sauron

Miecznik
Wynik reakcji
109
Szczerze, chłop skosował swoje plemie z kolegami, zamiast oddać zasta swoim czy wioski to ich skosował, a ty coś mi próbujesz wmawiać że nie skosował bo to cisza go skosowała XDD

KTO WYSZEDŁ Z PLEMIENIA? ON CZY GO WYJEBALI? XD

Nazywam rzeczy po imieniu, przepraszam nie PIKINIER tylko CHŁOP.
Jaki ty jesteś kłamliwy, zakłamany prowokator, potem jak by miało przyjść co do czego to wysyła zakłamane pisma do prokuratury. Goń się typie i zejdź ze mnie bo gówno wiesz, na 196 dostałeś Zasta i nie umiałeś go wykorzystać, a nas na 196 wykorzystano i oszukano. Jeszcze w obliczu ludzkiej tragedii która powinna być zalążkiem do pojednania ty próbujesz to wykorzystać na swoją korzyść, nie masz żadnych zasad moralnych. Nie zamierzam już marnować na ciebie czasu. Bywaj

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Jaki ty jesteś kłamliwy, zakłamany prowokator, potem jak by miało przyjść co do czego to wysyła zakłamane pisma do prokuratury. Goń się typie i zejdź ze mnie bo gówno wiesz, na 196 dostałeś Zasta i nie umiałeś go wykorzystać, a nas na 196 wykorzystano i oszukano. Jeszcze w obliczu ludzkiej tragedii która powinna być zalążkiem do pojednania ty próbujesz to wykorzystać na swoją korzyść, nie masz żadnych zasad moralnych. Nie zamierzam już marnować na ciebie czasu. Bywaj
--> Skosował swoich ludzi z plemienia na świecie 196.
--> Wyzywa mi rodzinę i grozi mi w wiadomościach prywatnych, bo się go zapytałem za co kolega dostał bana XD

Po czym mi teraz pisze że nie mam żadnych zasad moralnych, zejdź na ziemię odklejencu.
Nie wiem co ty do mnie piszesz, a tym bardziej nie pisz o czymś o czym pojęcia nie masz xd
Oczywiście że napisałem o przedłużenie przerwy bo defacto straciliśmy też jednego gracza z topki co musimy go zjeść do rozpoczęcia wojny, co w tym dziwnego?

No ale jeżeli chcesz być taki moralny i twoje plemię też jest takie moralne, to dlaczego wystawiliście papierek na to aby się nie podpisywać ż zadnym innym plemieniem a wojna ma być między naszymi dwoma członami i waszymi dwoma, a tymczasem lasty i mady dostali propozycję że od 27 grudnia możecie się z nimi podpisać?

Druga sprawa
Gadka na discordzie, no zjemy osp i mady a potem damy sobie czas na ustawienie frontu, gdzie ten czas? :p

Do góry