Dyskusja 204 - START

PacikW x Sayyid

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.420
Gratuluję kunsztu dyplomacji i potęgi władzy w dążeniu do obiecanego mi finału i wygrania świata solo jako OSP :)

Świetnie rozegrane :)
Boski nie podburzaj, Twoi gracze chcą wygrać świat - a są u nas. Jako wódz powinieneś teraz neutralnie podchodzić do przeciwnika co Cię pokonał i trzymać kciuki za swoich graczy co grają jeszcze na tym świecie :) .

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Gratuluję kunsztu dyplomacji i potęgi władzy w dążeniu do obiecanego mi finału i wygrania świata solo jako OSP :)

Świetnie rozegrane :)
Przyszedł dowódca wielkich madów wygranych 174, co 5 osób z mad może blaszkę ma, powiedzieć o tym jak ktoś dyplomacje rozegrał XD

Przypomnę ci że na tym świecie, zostawiłeś całe swoje plemię na pastwę losu i plemię sojusznicze, więc zanim zaczniesz coś czy kogoś oceniać to popatrz na siebie xD

Już nawet nie przypominam o darmach i botach XD

Gandalf x Sauron

Miecznik
Wynik reakcji
109
Przyszedł dowódca wielkich madów wygranych 174, co 5 osób z mad może blaszkę ma, powiedzieć o tym jak ktoś dyplomacje rozegrał XD

Przypomnę ci że na tym świecie, zostawiłeś całe swoje plemię na pastwę losu i plemię sojusznicze, więc zanim zaczniesz coś czy kogoś oceniać to popatrz na siebie xD

Już nawet nie przypominam o darmach i botach XD
nie zesraj sie mati

PacikW x Sayyid

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.420
nie zesraj sie mati
ziomuś, tym co wypisujesz na pw do Matiego to jest beka, mamy niezły ubaw z patologii reprezentowanej przez Ciebie XD
może mamy wszyscy podać adres?
a przepraszam, nie wyrobisz się do wszystkich, aby zajebać BO BĘDZIESZ MIAŁ RECYDYWE ORAZ PÓJDZIESZ ZNÓW DO KRYMINAŁU W CIBORZU XDDD

sorry ale musiałem ;d
Czasem lepiej się nie błaźnić

Gandalf x Sauron

Miecznik
Wynik reakcji
109
ziomuś, tym co wypisujesz na pw do Matiego to jest beka, mamy niezły ubaw z patologii reprezentowanej przez Ciebie XD
może mamy wszyscy podać adres?
a przepraszam, nie wyrobisz się do wszystkich, aby zajebać BO BĘDZIESZ MIAŁ RECYDYWE ORAZ PÓJDZIESZ ZNÓW DO KRYMINAŁU W CIBORZU XDDD

sorry ale musiałem ;d
Czasem lepiej się nie błaźnić
Nie wiem o czym mówisz i jakie wypisywanie mi zarzucasz, mówisz o wypisywaniu waszego pana ( klon plastusia ) do członków naszego elitarnego grona ? Fajnie że tak bronisz pierwowzór Sida leniwca ale to on wypisuje i się błaźni.

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Nie wiem o czym mówisz i jakie wypisywanie mi zarzucasz, mówisz o wypisywaniu waszego pana ( klon plastusia ) do członków naszego elitarnego grona ? Fajnie że tak bronisz pierwowzór Sida leniwca ale to on wypisuje i się błaźni.
Dobrze, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i każdy może odpowiadać za swoje czyny, nawet w interniecie, dzisiaj co zrobił pewny gracz na tym świecie, doprowadziło mnie do tego że musiałem podjąć kroki prawne na te wpisy, co były do mnie pisane, niestety rodziny się nie rusza i to jeszcze przez ludzi w grze komputerowej.

3333.jpg

Wynik reakcji
336
Ale z was miernoty
Tacy ludzie będą bronić polskich kobiet przed inżynierami Tuska

"Łyka, Łyka jak pelikan"

Gandalf zrobil was niezłe w konia, przesadził ale Wy zrobiliście z Siebie pośmiewisko tym pozwem XD

Ostatnia edycja:

Double Trouble

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
631
Ale z was miernoty
Tacy ludzie będą bronić polskich kobiet przed inżynierami Tuska

"Łyka, Łyka jak pelikan"

Gandalf zrobil was niezłe w konia, przesadził ale Wy zrobiliście z Siebie pośmiewisko tym pozwem XD
To są groźby personalnie do mnie a nie do plemienia, więc nie WY, tylko TY.
Mam nadzieję że się ogarnięcie i przestaniecie mi pisać takie bzdury o tym co mi zrobicie i moim bliskim, mi się za bardzo po sądach nie chce tłoczyć, więc myślę że jeżeli przestaniecie wypisywać bzdury o tym co możecie zrobić to zawiadomienie nie ujrzy światła dziennego, oczywiście oczekuję też przeprosin. Stare byki co wchodzą na psychę małolata to chyba wstyd?
Kto tu robi z siebie pośmiewisko? Wszystko jest w załączniku co pisał do mnie i o moich bliskach, przez gierkę, bo ktoś mu gracza zbanował i myśli że to przez nas.

Do góry