Double Trouble
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 638
To już zrobiłem, krok do przoduPrzestajesz pić?
Polecam zapoznać się z okolicznościami wypowiedzenia tej frazy i tym co ona oznacza nim znów postanowisz "zablysnac" erudycją xdddKończ waść wstydu oszczędź
A może użył zgodnie z intencją, skąd wiesz? XDPolecam zapoznać się z okolicznościami wypowiedzenia tej frazy i tym co ona oznacza nim znów postanowisz "zablysnac" erudycją xddd
Nie zesraj się, kto czytał Potop ten wie, niemniej jednak okoliczności są inne, czasy się zmieniają, język polski też i wstydu to ty masz sobie oszczędzić bo zaczynasz gwiazdorzyć i zgrywasz inteligenta.Polecam zapoznać się z okolicznościami wypowiedzenia tej frazy i tym co ona oznacza nim znów postanowisz "zablysnac" erudycją xddd
Jak chcesz o mnie pogadać, to zaproś na kawę, a nie żeby tak pobocznie linkowaćDostawali przecież darmy ale nie wytrzymali presji gry frontowej i sami stali się darma
Ps
Każdy ma swojego darmika
Widzę że walczą w Tobie dwa wilki.Nie zesraj się, kto czytał Potop ten wie, niemniej jednak okoliczności są inne, czasy się zmieniają, język polski też i wstydu to ty masz sobie oszczędzić bo zaczynasz gwiazdorzyć i zgrywasz inteligenta.
Nie gwiazdorze ani nie zgrywam inteligenta. Udzielam Ci tylko lekcji na przyszłość żebyś nie wychodził wiecej na debila xdzaczynasz gwiazdorzyć i zgrywasz inteligenta.
Ty: 25 darm na 35 wiosek = 71,4%56 vs. naście, nie jestem żadną konkurencją dla Qualitiego![]()
Gdzie Ty 25 naliczyłeś?Ty: 25 darm na 35 wiosek = 71,4%
Quality: 56 darm na 108 wiosek = 51,6%
Ja bym jednak na miejscu qualitiego się trochę obawiał konkurencji. Statystycznie łatwiej Ci trafić kareta w darme niż jemu :/
Faktycznie. Masz racje. Z 25 przesadziłem bo sam się podbiłeś i najwyraźniej musiałem to doliczyć.Gdzie Ty 25 naliczyłeś?
Aż z ciekawości sam sobie sprawdziłem swojego TW Stata i jakoś mi się nie skleja, ale ładnie wygląda w % więc niech zostanie pod lajeczki![]()
Ktoś z was wcześniej sam pisał, że osoby stające sie warzywami na froncie czy ogólnie, zostały potem wchłonięte, wiec tu masz odpowiedźFaktycznie. Masz racje. Z 25 przesadziłem bo sam się podbiłeś i najwyraźniej musiałem to doliczyć.
No więc korekta. 22 darmy darmy
Nadal procentowo jestes lepszy
Ps dasz protip jak uniknąć bana za pushing? Przejęcie 12 wiosek współtowarzyszy z Ra rzędu 24k wzbudza mój szacunek![]()
Spoko, dzięki za te lekcję! Może następnym razem, jak będziesz rozdawał rady, zacznij od siebie. Ale serio, doceniam troskęWidzę że walczą w Tobie dwa wilki.
View attachment 72803
Nie gwiazdorze ani nie zgrywam inteligenta. Udzielam Ci tylko lekcji na przyszłość żebyś nie wychodził wiecej na debila xd
Wszystko z troski przyjacielu
w każdym z nasWidzę że walczą w Tobie dwa wilki.
Dostawali przecież darmy ale nie wytrzymali presji gry frontowej i sami stali się darma
Ps
Każdy ma swojego darmika
Quality ma tyle farmy nie dlatego, że farmi graczy. Ma tyle bo w jego okolicy nie farmi nikt inny xdSprawa ma się inaczej u Qualitego, pod którego gra połowa plemienia od długiego czasu, dając się masowo farmić i zbierać wioski. A o tym świadczy choćby wręcz karykaturalna przewaga rozwoju nad resztą i stosunek surki:sfarmione wioski XD