PacikW x Sayyid
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 1.441
Hej
Żeby tylkoJakieś wioski od bezdomnych?
O i to jest właściwa odpowiedź! Mam nadzieję że jak już się po szkolicie na akcjach na siebie to będziecie mogli zaatakować przeciwników i wyjść na +!Doszedłem do fundamentalnej konkluzji, że to nasi przeciwnicy wychodzą na + przy naszych akcjach, z tego też powodu następna akcja idzie na nas samych.
Tak wiem, mnie też przeraża mój własny geniusz
Dziękuję za ciepłe słowa, jednak niczego nie mogę obiecać, ponieważO i to jest właściwa odpowiedź! Mam nadzieję że jak już się po szkolicie na akcjach na siebie to będziecie mogli zaatakować przeciwników i wyjść na +!
Ktoś tu wybral język faktow
Wystarczy przeprosić i obiecać poprawę, nasz ksiądz da rozgrzeszenie.Ktoś tu wybral język faktow
Przestajesz pić?Piękny dzień, piękna pogoda, idealny dzień aby rozpocząć zmiany w swoim życiu
Dostawali przecież darmy ale nie wytrzymali presji gry frontowej i sami stali się darmaPochowaliście graczy pokroju brejw chicken, mogliście takim wariatom jak on dać wioski na przykład.
Kończ waść wstydu oszczędź, też mi porównanie.Dostawali przecież darmy ale nie wytrzymali presji gry frontowej i sami stali się darma
Ps
Każdy ma swojego darmika
Mała pomyłka. Quality vs Check 56:0Quallity + 32 wioski Check
Ogłaszam, że najlepszym frontowcem wojny check vs chwast zostaje: Quality