Wniebo x Roksi
uczeń Jurka
- Wynik reakcji
- 456
ale po co farmić?View attachment 67777
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować za takie losowanie. Pofarmione.
I życzę wszystkim ekipom powodzenia
Filipek jeszcze się nie odnalazł. Jesteśmy załamani, jak bezpańskie psy.Liczyłem, że na świat zawita wódz stefanów i będziemy robić zawody kto pierwszy skończy grę i zostawi plemie - Filipek czy Pacik.
No cóż, kolejne łatwe zwycięstwo
Ja już rzuciłem, poważnieLiczyłem, że na świat zawita wódz stefanów i będziemy robić zawody kto pierwszy skończy grę i zostawi plemie - Filipek czy Pacik.
No cóż, kolejne łatwe zwycięstwo
Wygraliśmy Pacik, nasze pojawienie się na świecie zachwiało gospodarke w Wielkich Stefanach i na jubileuszowym 204 nie wystartowali ze strachuJa już rzuciłem, poważnie
Uważaj Paciu na Canara. To on wykończył psychicznie naszego FilipkaMentalne zwycięstwo z Stefanami. Trzech nawet u nas zasiada, ale Filipka szkoda.
Stefany już wygrały świat?
STEFANY TOPSie śmiejesz, ale na tak obsadzonym mieli by szanse![]()
Mandatami go dojechałUważaj Paciu na Canara. To on wykończył psychicznie naszego Filipka
Dzięki Szermet, ale mam z Canarem umowę iż to mój główny FOntowiec.Uważaj Paciu na Canara. To on wykończył psychicznie naszego Filipka
No fakt . Na pieprzeniu głupot i zciemnianiu się zna jak mało kto.Dzięki Szermet, ale mam z Canarem umowę iż to mój główny FOntowiec.