Do budy xdHejka kochani, kogo na tym świecie spotkam tutaj? Komuś kosy?
Siema aresik co tamHejka kochani, kogo na tym świecie spotkam tutaj? Komuś kosy?
A jakoś leci, czekam chwilkę by wystartować gdzieś na obrzeżach. Co Cię skłoniło do startu na świecie bez premki?Siema aresik co tam
Czas odetchnąć od światów z pp i na bez pp też grałem 156 i 166 chybaA jakoś leci, czekam chwilkę by wystartować gdzieś na obrzeżach. Co Cię skłoniło do startu na świecie bez premki?
Chyba pieniążków odłożyć. Na 166 trochę nawet na discordzie pogadaliśmyCzas odetchnąć od światów z pp i na bez pp też grałem 156 i 166 chyba
Jazda z tym FO XDVejder, bo skoczę mielonym na plecy i odpierdziele Ci takie plemię że poznasz znaczenie stwierdzenia jesień średniowiecza. Na privku taki kumpel, a tutaj takie zaczepki..
Co Pan mówisz, my po blaszkeJakieś zakłady po jakim czasie padnie plemię vejdera?
Obstawa świata na prawdę jest słaba, ale bez przesadyCo Pan mówisz, my po blaszke
Wpierdole Ci jak będziesz w Poznaniu.Vejder, bo skoczę mielonym na plecy i odpierdziele Ci takie plemię że poznasz znaczenie stwierdzenia jesień średniowiecza. Na privku taki kumpel, a tutaj takie zaczepki..
Gdyby nie ja to byś zapki nie dostał pewnie nawet. A próbować zawsze możesz, dobrze że Poznań rozkopany, łatwo będzie Cię tam w fundamenty wpasować. Po samym remoncie nawet krędą zaznaczę gdzie leży wódź mielonychWpierdole Ci jak będziesz w Poznaniu.
Od razu widać i czuć że Ty to taka konfitura jesteś czekoladowa z malinami
Ty to wiesz.Krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Podobno Karolina mówiła że była na zlocie i łogyda Ci nie drygaGdyby nie ja to byś zapki nie dostał pewnie nawet. A próbować zawsze możesz, dobrze że Poznań rozkopany, łatwo będzie Cię tam w fundamenty wpasować. Po samym remoncie nawet krędą zaznaczę gdzie leży wódź mielonych
Dokładnie jak mówisz, dlatego im bardziej zaczepiasz tym większą bekę mam z Ciebie. A na zlocie nie było żadnej Karoliny. Vejder odłóż FO na bok, bo póki tutaj nie wbiłeś tylko mielone wiedziały żeś debil. Na ostatnim zlocie też miałeś być i się wystawiłeś... Powiedz mi kto tu dużo rycczy i mało robi.Ty to wiesz.Krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Podobno Karolina mówiła że była na zlocie i łogyda Ci nie dryga
Znowu mam Cię poskladać?Weź morda xdDokładnie jak mówisz, dlatego im bardziej zaczepiasz tym większą bekę mam z Ciebie. A na zlocie nie było żadnej Karoliny. Vejder odłóż FO na bok, bo póki tutaj nie wbiłeś tylko mielone wiedziały żeś debil. Na ostatnim zlocie też miałeś być i się wystawiłeś... Powiedz mi kto tu dużo rycczy i mało robi.
a po jakim kursie, że padną w miesiąc?Jakieś zakłady po jakim czasie padnie plemię vejdera?
Ja lubie się przekomarzać na FO, więc każdą zaczepkę staram się wykorzystać. Dwa razy poskładałeś mnie, a po akcji na mnie, zaraz Ci się złożyło całe plemię. Poświęcasz plemiona tylko by zaspokoić ambicje by mnie pokonać.Znowu mam Cię poskladać?Weź morda xd
Na PW pisze Krystianku mistrzu mój ucz mnie jak grać,samochód Ci oddam,dom,kobietę,dzieci a tu taki nie miły jesteś.
Gdzie jest Black zaraz Cię sprowadzi do parteru