ManiekBinek
Chłop
- Wynik reakcji
- 0
Witam wszystkich po wielu latach wróciłem do plemion i mam problem z dźwiękiem ataku na przeglądarce. W opcjach gry mam zaznaczone "Odtwarzaj dźwięk gdy jesteś atakowany" ale nie słyszę alarmu. Próbowałem na kilku przeglądarkach: opera, firefox, chrome. Mam ustawione push, w opcjach przeglądarek ustawione powiadomienia i dźwięk do powiadomień. Kolega wysłał na mnie atak i z tego co pamiętam to dźwięk był słyszalny cały czas podczas ataku.
Na telefonie push działa tylko wolałbym mieć dźwięk ataku na przeglądarce na komputerze. Nie mam antywirusa, win10, przeglądarki aktualne, mam skrypt do asystenta farmera, może jest jakiś skrypt na alarm na przeglądarke.
założyłem tez konto na TW internacionale, może z tamtąd jakiegoś wirusa z ciągnąłem ???
Na telefonie push działa tylko wolałbym mieć dźwięk ataku na przeglądarce na komputerze. Nie mam antywirusa, win10, przeglądarki aktualne, mam skrypt do asystenta farmera, może jest jakiś skrypt na alarm na przeglądarke.
założyłem tez konto na TW internacionale, może z tamtąd jakiegoś wirusa z ciągnąłem ???
Ostatnia edycja: