AlistarOvereem
Miecznik
- Wynik reakcji
- 177
Black ty idioto niepełnosprawny
Oczywiście zwracam honor przyjacielu
Nie mniej jednak ponieważ jestem fanem Kanara, to wraz z @boh12prawdziwy założyliśmy gildię "Szeregowi" w grze BTD6
Black ty idioto niepełnosprawny
rekru open?Oczywiście zwracam honor przyjacielu
Nie mniej jednak ponieważ jestem fanem Kanara, to wraz z @boh12prawdziwy założyliśmy gildię "Szeregowi" w grze BTD6
Takrekru open?
Ważne że trafnieBardzo merytorycznie
Ważne że trafnieSwoją postawą na inną ocenę nie zasługujesz farmazonie.
Niemniej kolego.
Z @dr Lupin do jednej szkoły uczęszczacie?
rekru open?
Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawiłem ten nieszczęsny błąd.
Odpowiadam: Nie uczęszczamy do jednej szkoły, ale się znamy
Oczywiście że tak
Obsrales zbroje grożąc mi burzeniem a koniec końców wiadomo że uciekłeś gdyż bałeś się kompromitacji.A czy ja czegoś od Ciebie oczekuję? Dobrej oceny?
Idź do cholery
Obsrales zbroje grożąc mi burzeniem a koniec końców wiadomo że uciekłeś gdyż bałeś się kompromitacji.
No dawajTylko proszę o prawdziwe dowody, twoich farmazonów nie chce słyszeć. Napisz coś chociaż raz prawdziwego.
Haha ale idiota xddd Dawaj leszczu, tak się odgrazales brakuje ci odwagi? Za małego fiutka masz? Następnym razem zamknij gębę zanim kogoś będziesz chciał obrazić bądź sporowokowac bo osmieszyles się tą sytuacją z burzeniem psychopato.
Mimo wszystko powinienem być TOP 1 na tej liście.Ooo zostałem wspomniany przez wielkiego blacka snowa obok takich legend jak @Snuffy83 czy @BulwaZaglady marzenia sie spełniają