Ankiety społecznościowe - dyskusja

Wynik reakcji
3.456
1747830941340.png

1 i 3 opcja sprawią że będzie więcej botów bo przez tą idiotyczną decyzje będzie trzeba robić więcej bić więc uczciwi gracze będą jeszcze więcej czasu marnować na klepanie i jeszcze więcej kasy na nie wydawać aktualnie niezbyt dokładnie licząc 1 bicie 200% przez 2 dni daje 40 grubych po usunięciu takiego bonusu żeby mieć ten sam efekt będzie trzeba zmarnować 3 dni życia i przepalić 300% ŻAŁOSNE i jeszcze próbujecie wmówić ludziom że to dla ich dobra?

usunięcie flag totalnie zniszczy światy z pp po co na nich grać skoro będą tak samo żałośnie nudne jak te bez pp to już lepiej się tam przenieść i sobie wioski na multikontach budować

Ostatnia edycja:

Leerkoo

Chłop
Wynik reakcji
0
Nie dajecie sobie rady z botami i ukarać chcecie przez to wszystkich graczy?
Ta ochrona antybotowa to i tak jakaś pomyłka...
Wyskakuje mi co chwilę, standardowo co 5 minut, a najbardziej uwielbiam, jak w momencie wbijania klina wyskakuje mi antybot i tracę wioskę. Bo antybot... Bo kliknij że nie jestem robotem.
Pytanie 1 ewidentnie prowadzi do tego, żeby wydłużyć grę, utrudnić rozgrywkę i ściągnąć hajs za pp.

Podwojenie flagi to ułatwienie gry na początku dla AKTYWNYCH graczy, bo to wpada na różnego rodzaju eventach i trzeba się naklikać, albo władować trochę PP, żeby to pozyskać. A wy to chcecie wywalić.

Usunięcie flagi kosztu monet? Obniżenie efektu flagi kosztu monet?
Zniszczcie całkowicie różnorodność i zniwelujcie różnice między światami z pp i bez pp.
Ludzie budowali konta latami, żeby mieć czarne flagi, a wy przez waszą nieudolność chcecie to zlikwidować, bo będzie wam łatwiej?

Rozwiązanie problemu antybotów to wasza broszka. A wy idziecie na skróty, które wcale nie rozwiążą problemu. I jeszcze skutki waszych decyzji ponosić będa gracze.

Myślicie, że jak zmniejszycie znaczenie flag monet to nie będzie botów? Będą nadal.

Ludzie mają kopalnie pp, po 1-2 miesiącach mają konta z 1700 wioskami, gdzie na innych światach gracze z topki po pół roku nawet tego nie dobijają. Na arkadii 10, która jest ponad półtora roku jest 8 graczy z wioskami powyżej 1700... a wy się takimi rzeczami zajmujecie.

Weźcie się do roboty, zatrudnijcie lepszy zespół IT i nie niszczcie już tej gry.

kamis!!!

Łucznik
Wynik reakcji
1.120
Może zajmijcie się gównianymi flagami, które wszyscy mają i nikt ich nie używa, zamiast proponować skasowanie jednej z top3?

Julina

Chłop
Wynik reakcji
1
Gra schodzi na psy Pytania nie na miejscu Nie po to grałem nabijałem kapzę producentowi aby teraz likwidować flagi

BlackXlordX

Chłop
Wynik reakcji
1
Jak na moje pytanie pierwsze o flagę do monet , nie daje za dużego wyboru , macie problem z bociarzami to zróbcie coś z nimi a nie dobieracie sie do uczciwie grających ,człowiek 2 dni poświęca zeby wybić te monety i mieć na jakiś czas spokój z grubymi a wy chcecie to zlikwidować bo nie radzicie sobie z bociarzami ? to im tylko ułatwi grę i tak nie tracą tyle czasu na wybijaniu monet , a my uczciwie grający bedziemy go tracic tylko więcej , to da im większą przewagę ,
Może zamiast zabierać się za flagę do monet to robicie coś z tymi słabymi flagami bezużytecznymi które tylko zalegają ,co?

snufkin7

Chłop
Wynik reakcji
5
ale mapę polityczną to po prostu przywróćcie wreszcie i załatwiony jeden temat chociaż :)

Do góry