Nie dajecie sobie rady z botami i ukarać chcecie przez to wszystkich graczy?
Ta ochrona antybotowa to i tak jakaś pomyłka...
Wyskakuje mi co chwilę, standardowo co 5 minut, a najbardziej uwielbiam, jak w momencie wbijania klina wyskakuje mi antybot i tracę wioskę. Bo antybot... Bo kliknij że nie jestem robotem.
Pytanie 1 ewidentnie prowadzi do tego, żeby wydłużyć grę, utrudnić rozgrywkę i ściągnąć hajs za pp.
Podwojenie flagi to ułatwienie gry na początku dla AKTYWNYCH graczy, bo to wpada na różnego rodzaju eventach i trzeba się naklikać, albo władować trochę PP, żeby to pozyskać. A wy to chcecie wywalić.
Usunięcie flagi kosztu monet? Obniżenie efektu flagi kosztu monet?
Zniszczcie całkowicie różnorodność i zniwelujcie różnice między światami z pp i bez pp.
Ludzie budowali konta latami, żeby mieć czarne flagi, a wy przez waszą nieudolność chcecie to zlikwidować, bo będzie wam łatwiej?
Rozwiązanie problemu antybotów to wasza broszka. A wy idziecie na skróty, które wcale nie rozwiążą problemu. I jeszcze skutki waszych decyzji ponosić będa gracze.
Myślicie, że jak zmniejszycie znaczenie flag monet to nie będzie botów? Będą nadal.
Ludzie mają kopalnie pp, po 1-2 miesiącach mają konta z 1700 wioskami, gdzie na innych światach gracze z topki po pół roku nawet tego nie dobijają. Na arkadii 10, która jest ponad półtora roku jest 8 graczy z wioskami powyżej 1700... a wy się takimi rzeczami zajmujecie.
Weźcie się do roboty, zatrudnijcie lepszy zespół IT i nie niszczcie już tej gry.