Światy 212 i 213 - dyskusja przedstartowa

Status
Zamknięty.

kmic

Mamuś Plemion (III)
Plemiona Team
Opiekun Projektu
Wynik reakcji
13.828
Drodzy Gracze!

zapraszamy do dyskusji przedstartowej o światach 212 i 213 :).
Prosimy pamiętać o kulturze wypowiedzi, a także o przestrzeganiu pozostałych punktów Regulaminu Forum (zwłaszcza odnośnie osobistych rozmówek między graczami - prosimy o prowadzenie ich poprzez wiadomości prywatne).

Przypominamy, że do poszukiwania ekip służy wyznaczony dział Forum: klik!

aszxqw92

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.669
Dlaczego obydwa są z farmą?
Żądamy świata bez farmienia

masz na 210 bez farmy mozesz grac do woli

Nieparzyste obecnie to zawsze cos Giełdowe wiec tam musi byc farma bo to by byla za duza przepasc jak by nie dalo sie odrobic poswieconym czasem
Parzyste obecnie to sa normalne swiaty bez gieldy, tam aby kazdy byl zadowolony sa wypuszczane swiaty zazwyczaj farma -> bez farmy -> limit -> bez farmy -> farma itd. co oznacza ze gracze bez farmy maja najlepszy parametr bo czekaja tylko na swiat 4 miesiace gdzie ci z farma i z limitem zazwyczaja maja 1 na 8 miesiecy.

Bambi.

Chłop
Wynik reakcji
2
Witam, wie ktoś moze o jakiejś ekipie wchodzącej na 213? Bo narazie cisza jak makiem zasial : ))))

Wynik reakcji
0
Szukam ekipy na 213 ;) na razie parę plemion się rejestruje ale kto będzie po pp a kto po Topkę tego nie wiem <beczy> ktoś rozjaśni? Chciałbym zagrać pod Topkę ;)

KLĄTWA BERBECIA

Szlachcic
Wynik reakcji
6.258
Z żalem muszę powiadomić państwa, że występ Stefanów na jubileuszowym świecie 212 stoi pod znakiem zapytania, albowiem doszły do mnie wieści, że Filip zmarzł i już od jakiegoś czasu nie pokazywał się w przestrzeni publicznej. Miejmy nadzieję, że nie złapał kataru.

PacikW x Airi

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.498
Z żalem muszę powiadomić państwa, że występ Stefanów na jubileuszowym świecie 212 stoi pod znakiem zapytania, albowiem doszły do mnie wieści, że Filip zmarzł i już od jakiegoś czasu nie pokazywał się w przestrzeni publicznej. Miejmy nadzieję, że nie złapał kataru.
Przytulę go i wyleczę z tego mrozu.
Możesz mu przekazać.

Status
Zamknięty.
Do góry