Deleted User - 6516428
Guest
Szeregowy Kanar gdzies gra?To ta sama delma ze 137 swiata
Szeregowy Kanar gdzies gra?To ta sama delma ze 137 swiata
@kmic zamiast odpowiedzieć mi na pytanie to mi daje warny xDD Dobry jesteś
Od konca 186 nigdzieSzeregowy Kanar gdzies gra?
idz do Wariatow. Solidna ekipaSiema,siema
Jakieś ekipy prawilne na 198 zaczynają i potrzebują dobrych wariatów?
Pozdrawiam Ferajne
Siema,siema
Jakieś ekipy prawilne na 198 zaczynają i potrzebują dobrych wariatów?
Pozdrawiam Ferajne
Mam nadzieję, że Black znów się pojawi i będzie piętnował jUTRO
uuu, wpadł emeryt i już dymy robi xdBlack to ten głąb co FO to jego życie?
Żaden, najlepiej sobie darować , ale jeśli czujesz potrzebę to 197 mimo wszystko (chociaż i tam nie masz pewnie co liczyć, że ktoś Cię weźmie pod swoje skrzydła by uczyć i wprowadzać w grę) będzie bardziej znośny - tak jak już wcześniej ktoś pisał, to najważniejsze nie ładować się w środek mapy i zacząć później na obrzeżach (dzień, dwa po starcie świata).Siemka, dla gracza który grał 10 lat temu i nic nie pamięta więc tak naprawde jest świeżakiem, który świat będzie lepszy żeby sobie coś pograć?
Każdy parzysty, ale i tak będziesz mieć IMO sporo do nadrobieniaSiemka, dla gracza który grał 10 lat temu i nic nie pamięta więc tak naprawde jest świeżakiem, który świat będzie lepszy żeby sobie coś pograć?
jakby to zrobili?Strasznie miernie obstawiony swiat 198
EDIT o 197 szkoda gadac speed by go zamknęło przed 200 XD @Keymil LoveOrHate nie podpuszczam
Szybka inwestycja + nieograniczone Farmienie i z takim miernym swiatem 2-3 miesiace styknąjakby to zrobili?
czyli nie przeszkodzi im to?Szybka inwestycja + nieograniczone Farmienie i z takim miernym swiatem 2-3 miesiace stykną
O cholipka 300 XD no to wygrać świat mogą a zamknąć za rokczyli nie przeszkodzi im to?
tak czułem że to może przeszkodzićO cholipka 300 XD no to wygrać świat mogą a zamknąć za rok
zajebiste ustawienie będzie 1k aktywnych graczy pewnie na takim niszowym świecie
Malutki problem równie dobrze można po prośbie do supportu wcześniej zakończyć świat jak wygrany jest oczywistytak czułem że to może przeszkodzić
ja wszedłem po jakichś 15 latach przerwy na 195 i było git. w sensie wiadomo, że ileś tam opcji typu zbieractwo było nowością, ale na takim podejściu bez wczutki było całkiem gitKażdy parzysty, ale i tak będziesz mieć IMO sporo do nadrobienia