Bl-ack Sno-w
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 6.720
Nie lubię kos
No i zobacz.
Jest miło i fajnie a Ty prowokujesz już
Nie lubię kos
No trudno, możesz mi nie wierzyć ale nie chciałem nikogo kosować ale nie było wyjścia cuna traktował nas z pogardą wystawiłby nas na pożarcie SPEED. A pojawiła się opcja dalszej fajnej gry bez tego zje.. . Proponuje zakopanie toporu wojennego i wyciągam do ciebie rękę aby wrócić na stosunki neutralne nie wrogie. Po prostu teraz wygra lepszy na 184Nie lubię kos, trochę mi to jedzie fałszywcem
Obyś tu nie kosował nikogo, jak zagrasz![]()
Luzik, ja tam od początku pisałem niech wygra lepszyNo trudno, możesz mi nie wierzyć ale nie chciałem nikogo kosować ale nie było wyjścia cuna traktował nas z pogardą wystawiłby nas na pożarcie SPEED. A pojawiła się opcja dalszej fajnej gry bez tego zje.. . Proponuje zakopanie toporu wojennego i wyciągam do ciebie rękę aby wrócić na stosunki neutralne nie wrogie. Po prostu teraz wygra lepszy na 184
Szale startują - jak dla mnie wygrają ten serw, to oczywisteJeszcze nie wiem kto startuje.
no i git może kiedyś będzie nam dane zagrać w jednym plemieniu bez żadnych kosLuzik, ja tam od początku pisałem niech wygra lepszy![]()
@rotescorp zobacz jakie CV, bierz go jest na rynkujak będzie dobry dzień to mogę powiedzieć, że topka zbierania jestem chyba, że speedy wbiją to będę miał się z kim ścigać![]()