Świat 216 ~ dyskusja

Masz rację, mam kompleks wielkiego władcy ucieczki... Mam takie skryte marzenie, aby zbiec podkulonym ogonem. Dawaj z jakimiś poradami mistrzu ;)

Szkoda mi czasu na cb trollu . Lec do jednej paczki z andim. Fajnie, że uciekłem :) szkoda, że chciałem zakończyć projekt, a część radnych nie chciała sytuacji z 212. Jak już chcesz pierdzielic głupoty, to chociaż zaciągnij dobrego informatora i niech da ci wycinek z rady z tydz przed zamknięciem składów :)

Pójdźmy na kompromis władco bohaterskiego zakończenia, czy tam czmychnięcia. Więcej nie będę się nad czymś takim żałosnym znęcał, ale mam trzy prośby:
1) nie wycieraj sobie mordy innymi za swoje niepowodzenia nieudaczniku, powtórzę po raz trzeci - milczenie jest dla Ciebie szansą (xD);
2) na następny raz jak znowu będziesz czmychał z podkulonym ogonem to chociaż nie zapomnij o tym poinformować swoich współplemieńców (xD);
3) jak już prowadzisz dyplomację to odstaw używki, albo chociaż przekaż swoim współplemieńcom informację, że wypowiedziałeś jakiś pakt (xD).

Pójdźmy na kompromis władco bohaterskiego zakończenia, czy tam czmychnięcia. Więcej nie będę się nad czymś takim żałosnym znęcał, ale mam trzy prośby:
1) nie wycieraj sobie mordy innymi za swoje niepowodzenia nieudaczniku, powtórzę po raz trzeci - milczenie jest dla Ciebie szansą (xD);
2) na następny raz jak znowu będziesz czmychał z podkulonym ogonem to chociaż nie zapomnij o tym poinformować swoich współplemieńców (xD);
3) jak już prowadzisz dyplomację to odstaw używki, albo chociaż przekaż swoim współplemieńcom informację, że wypowiedziałeś jakiś pakt (xD).

Jesteś ćwierćinteligentem, który udaje mądrego. Już 10 razy miałeś opisaną sytuację jak to wyglądało, a próbujesz odwracać kota ogonem .
Życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymaj się cieplutko .

Powrót
Do góry