Władcy Żywiołów
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 938
Szale mnie tyle interesują co zeszłoroczny śniegBo ktoś ma kompleks wielkich Szali! xd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szale mnie tyle interesują co zeszłoroczny śniegBo ktoś ma kompleks wielkich Szali! xd
Szale mnie tyle interesują co zeszłoroczny śniegAle widzę, że masz kompleksy na moim punkcie, bo zawsze się zjawiasz tam gdzie moje wypowiedzi
![]()
Masz rację, mam kompleks wielkiego władcy ucieczki... Mam takie skryte marzenie, aby zbiec podkulonym ogonem. Dawaj z jakimiś poradami mistrzu![]()
Pójdźmy na kompromis władco bohaterskiego zakończenia, czy tam czmychnięcia. Więcej nie będę się nad czymś takim żałosnym znęcał, ale mam trzy prośby:
1) nie wycieraj sobie mordy innymi za swoje niepowodzenia nieudaczniku, powtórzę po raz trzeci - milczenie jest dla Ciebie szansą (xD);
2) na następny raz jak znowu będziesz czmychał z podkulonym ogonem to chociaż nie zapomnij o tym poinformować swoich współplemieńców (xD);
3) jak już prowadzisz dyplomację to odstaw używki, albo chociaż przekaż swoim współplemieńcom informację, że wypowiedziałeś jakiś pakt (xD).