Serio?
Ja cały czas pamiętam parę stron hejtu gdy przycisk "Mapa" został przesunięty o centymetr w górę (bo pewnie nie wszyscy pamiętają, ale kiedyś nie było go w górnym pasku!). Masowe protesty, deklaracje zakończenia z grą, która tą wstrząsającą zmianą została zepsuta do tego stopnia, że teraz rozgrywka nie ma już sensu itd... I jeszcze przycisk "Wyloguj" został przy okazji wrzucony do dolnego menu, to już w ogóle skandal...
Wersja 8.17 i komentarze do niej - polecam
Ok, tak ludzie są marudni i zaraz krzyki robią, choć wiadomo, że na krzykach się kończy. Standardzik.
Jednak mi nie chodzi tutaj o to, żebyś teraz przebudował cały system gry. Bo on jest jej urokiem.
Mi chodzi o jakiś pojedyncze światy, gdzie można przyspieszyć mocno rozgrywkę - np po 3 dniach gry pierwsze przejęcia.
Albo wioski z różnymi wielkościami zagród, jedna 30k ludności, druga 50k (oczywiście to tak luźno rzucony pomysł, chodzi mi o urozmaicenie gry).
Gdyby jakieś zmiany zachodziły, to by mogło to zmotywować tych, którzy dalej się logują ale nie chce im się poświęcić 1.5 roku na aktywną grę, żeby świat ugrać.
A wy od 15 lat jedziecie non stop jednym schematem.
1.5 roku dzień i noc trzeba siedzieć, żeby wygrać.
10 lat temu było to fajne i mega, ale dziś tempo życia i jego atrakcje, nie pozwalają tak oddać się rozgrywce.
Ok, nie wiem czy to skomplikowane technicznie i być może się nie da, ale też u Ciebie w ogóle chęci nie ma cokolwiek ruszyć.
Jak nie spróbujesz, to nie będzie wiadomo. A od x czasu różni ludzie pisali, że światy są zbyt długie.