Deleted User - 698947623
Guest
Wielka Delma nigdy nie śpi, więc 0, ale tutaj mierny poziom i bobasy muszą spać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A może niech całą dobę będzie "noc"?Jakby zrobić noc 16h?
22-14
8.@Kanarinios. zagłosowałeś na 6 godzin?
Jak dla mnie bonus może być nawet te 8-9h, ale zrobić żeby dawał tylko +50%. Wtedy trzeba będzie mimo wszystko być czujnym o każdej porze![]()
OptymistaLepsze 200%Na 188 bedziemy do 2026 (chyba ze wrogowi psycha siadzie) grac dzieki temu.
Lepsze 200%Na 188 bedziemy do 2026 (chyba ze wrogowi psycha siadzie) grac dzieki temu.
Teoretycznie lipa, ale przewaznie i tak zawsze znajduja sie puste wsie ;dNoc 7h max 8 bez żadnych bonusów 200 czy 300%,bo się odechciewa z takimi bonusami wtedy ani diody nie idzie wbić w nocy ani nic..
Taki Świat dla ciź
Z takim tempem minimum 4 lata .Optymista
I co będziesz robić w nocy, skoro i tak nie sypiasz wtedy
Bede Cie atakowalI co będziesz robić w nocy, skoro i tak nie sypiasz wtedy
W sumie to jest trochę źle zrobiona ankieta, bo bonus 0 - 9 jest git, ale 22 - 7 to jakiś nieśmieszny żart. To samo jest np z 1-8 a 23-6. Ogólnie bonus nie powinien przed 23 się zaczynać w żadnej konfiguracji ^^
Bede Cie atakowal
haha przeciez serwer tej gierki nie wytrzyma czegos takiego gluptasieNawet 100 milionów fejków nie zrobi na mnie wrażenia tak myślę, ale dawaj xD
Nie znacz możliwości Kanara, on jest zdolny do zorganizowania takiej abominacjihaha przeciez serwer tej gierki nie wytrzyma czegos takiego gluptasie
Diode Ci wbije to zrobiNawet 100 milionów fejków nie zrobi na mnie wrażenia tak myślę, ale dawaj xD
Kanar ja się modlę do bogusia 2 razy dziennie, nie dasz radyDiode Ci wbije to zrobi