brakuje paru opcji, np. ,,Rycerz BRAK + Łucznicy NIE + Chłopi NIE''
To gracze mieli decydować, a nie TyNie brakuje. Ujęte są wszystkie opcje, które są rozważane
Ludzie którzy nie będą myśleć i będą klepać łuki będą przegrywać z tymi co myślą i ich nie robią... Tak trzeba żyć!Zdajecie sobie sprawe ze opcja RYCERZE WIELU + Lucznicy nie idzie w parze bo tam nie ma do tych lucznikow zadnego bona i ich robienie staje sie nie oplacalne? (wiec jakby ich nie bylo)
Piki + łuki > piki + miecze z bonusamiZdajecie sobie sprawe ze opcja RYCERZE WIELU + Lucznicy nie idzie w parze bo tam nie ma do tych lucznikow zadnego bona i ich robienie staje sie nie oplacalne? (wiec jakby ich nie bylo)
Piki z bonusami > piki+ łukiPiki + łuki > piki + miecze z bonusami
Zdajecie sobie sprawe ze opcja RYCERZE WIELU + Lucznicy nie idzie w parze bo tam nie ma do tych lucznikow zadnego bona i ich robienie staje sie nie oplacalne? (wiec jakby ich nie bylo)
Ludzie którzy nie będą myśleć i będą klepać łuki będą przegrywać z tymi co myślą i ich nie robią... Tak trzeba żyć!
Piki z bonusami > piki+ łuki
Podrzucisz numer na gadu gadu do niego? Miałbym kilka pytańO ile gracza @Smerfastyczni Darmiarze nie znam, o tyle wiem, że @Szari. nie gra od wczoraj, a nawet 'coś tam' wygrywał, dlatego dziwią mnie głupoty które tutaj wypisujcie. Potem niedzielni gracze to czytają i powielają te nieprawdziwe informacje
Na światach na których występują łuki, miecznicy dostają 'nerfa', czyli ich statystki są osłabione. Oznacza to, że są totalnie bezużyteczne, a bonus z rycerza wcale nie zwraca ich wartości, bo łucznicy jako jednostka biją ich na głowy. Dla niedowiarków polecam zrobić czynność najprostszą, tj odpalić symulator w placu a dla leniwych, polecam napisać do Shadowa, Shedoka czy jak się chłop teraz nazywa (ten ze Speedów) - on ma to giga szczegółowo przygotowane z opisem i symulacjami
Dodatkowo, odnośnie robienia samych pików - > polecam również zaznajomić się z różnicami 'stary vs nowy algorytm walki'. Wiele osób zdziwi się, co ciekawego można w tej grze odkryć
Co można odkryć ? Bo ja zazwyczaj nie zdążę wejść w symulator bo wyskakuje mi komunikat o przejęciu wioski i przeniesieniu na Arkadię :/O ile gracza @Smerfastyczni Darmiarze nie znam, o tyle wiem, że @Szari. nie gra od wczoraj, a nawet 'coś tam' wygrywał, dlatego dziwią mnie głupoty które tutaj wypisujcie. Potem niedzielni gracze to czytają i powielają te nieprawdziwe informacje
Na światach na których występują łuki, miecznicy dostają 'nerfa', czyli ich statystki są osłabione. Oznacza to, że są totalnie bezużyteczne, a bonus z rycerza wcale nie zwraca ich wartości, bo łucznicy jako jednostka biją ich na głowy. Dla niedowiarków polecam zrobić czynność najprostszą, tj odpalić symulator w placu a dla leniwych, polecam napisać do Shadowa, Shedoka czy jak się chłop teraz nazywa (ten ze Speedów) - on ma to giga szczegółowo przygotowane z opisem i symulacjami
Dodatkowo, odnośnie robienia samych pików - > polecam również zaznajomić się z różnicami 'stary vs nowy algorytm walki'. Wiele osób zdziwi się, co ciekawego można w tej grze odkryć
Podrzucisz numer na gadu gadu do niego? Miałbym kilka pytań
Co można odkryć ? Bo ja zazwyczaj nie zdążę wejść w symulator bo wyskakuje mi komunikat o przejęciu wioski i przeniesieniu na Arkadię :/
O ile gracza @Smerfastyczni Darmiarze nie znam, o tyle wiem, że @Szari. nie gra od wczoraj, a nawet 'coś tam' wygrywał, dlatego dziwią mnie głupoty które tutaj wypisujcie. Potem niedzielni gracze to czytają i powielają te nieprawdziwe informacje
Dokładnie smerf pisze prawdę, kiedyś kazał wysłać mi piki, no wysłałem i następnego dnia logując się na plemiona coś około 10.00 standardowo zresztą, dostałem zaproszenie na Arkadię. Bardzo miłoNajlepsze są piki, bo są tanie i w miarę szybko się robią. Można zjadać darmy i czasami jakiś przeciwników i cały czas będziemy mieli w opór surek na monety ( nawet jak nam będą te piki cały czas u kogoś na wsparciu padać)