Wyniki wyszukiwania

  1. ukiyo

    @Pa-Triota mnie nie lubi

    @Pa-Triota mnie nie lubi
  2. ukiyo

    GDZIE JEST TOP1 OF CARTOGRAPHY & Mapki by Stukniety?

    puszcze Ci to płazem bo Twój nick to tytuł mojego ulubionego anime, ale to pierwszy i ostatni raz. pozdrawiam cie
  3. ukiyo

    GDZIE JEST TOP1 OF CARTOGRAPHY & Mapki by Stukniety?

    ale że TI jako Konan? czuje się lekko obrażony..
  4. ukiyo

    piękna pogoda, książka, ławeczka, chce się żyć:)

    piękna pogoda, książka, ławeczka, chce się żyć:)
  5. ukiyo

    Dyskusja o sytuacji na świecie 200

    można piwko w samochodzie?
  6. ukiyo

    Dyskusja o sytuacji na świecie 200

    nie, jak masz że 14 dni to do kasacji
  7. ukiyo

    każda planeta naszej galaktyki* @fanberbecia

    każda planeta naszej galaktyki* @fanberbecia
  8. ukiyo

    Kącik kulinarny

    czarną tez lubie, ale tylko z cytryną o awansowałem na Topornika, ależ osiągnięcie :D
  9. ukiyo

    Kącik kulinarny

    u mnie również herbatka na biurku, koniecznie zielona, zaparzana
  10. ukiyo

    Kącik kulinarny

    nic nie szkodzi, głupszy ten który nie pyta :D
  11. ukiyo

    Kącik kulinarny

    to na 1000% kaczka tak jak pisałem black, przecież nie pomyliłbym mięsa wieprzowego z piersią z kaczki, która ma charakterystyczną skórkę
  12. ukiyo

    Kącik kulinarny

    zrobiłem po Ramsey'owemu - lepszy smak i wyszła dużo lepsza niż każdego innego razu jak robiłem, ale jednak brakowało mi jeszcze bardziej tej soczystości.. utwierdzam się w przekonaniu, że dostałem po prostą złą partie, bo nie była taka mięciutka jaką sobie wymarzyłem.. idę na dniach do sklepu z...
  13. ukiyo

    Kącik kulinarny

    no słyszałem, że ciężko ogólnie zrobić dobrą kaczkę. wieczorkiem dam znać:)
  14. ukiyo

    Kącik kulinarny

    też to słyszałem, ale nie wiem czy to nie jest stary mit haha.. nie wiem sam teraz, dostałem je na święta od znajomego rzeźnika za flache bimbru, surowe są miękkie i wydają się soczyste.. spróbuje zrobić dziś w piekarniku, zobaczymy
  15. ukiyo

    Kącik kulinarny

    jutro spróbuje wrzucić na piekarnika najpierw podsmażę a potem wrzuce na 10-12min do piekarnika, zobaczymy plan: 1. skórą na zimną patelnie żeby tłuszczyk się wytopił 2. na drugą stronę 3. do piekarnika na 10-12min 200*
  16. ukiyo

    Kącik kulinarny

    no właśnie niekoniecznie... ale chyba jutro spróbuje tak zrobić(nigdy nie robiłem w piekarniku) dziś smażyłem na małym ogniu, polewając tłuszczykiem cały czas skórkę, ogólnie myśle też o tym, żeby ją dłużej zamarynować, nie wiem jakieś 12h np.. może to coś da
  17. ukiyo

    Kącik kulinarny

    na 1000% kaczka
  18. ukiyo

    Kącik kulinarny

    zrobiłem sobie dziś kolejny raz pierś z kaczki taką na patelni z masełkiem i kolejny raz była jakaś kurwa twarda, smakowo nie była zła.. była bardzo dobra, ale twarda...., to moja wina czy mam pecha do tych cycków? ktoś robił kiedyś taką fajną pierś z tego zwierza i da jakieś tipy żeby była taka...
  19. ukiyo

    Wątek dyplomacji - Black otwiera oczy na prawdę!

    dobrze, że dziś prima aprillis bo już myślałem black że serio się przejmujesz losem SPEED..
  20. ukiyo

    Szlachcic po raz 9 z rzędu

    miejsca w rankingu coś znaczą?
Do góry