Wyniki wyszukiwania

1. Varendial

Hello world

Taki dzień nie nadejdzie.
  2. Varendial

Światy 226 i 227 - dyskusja przedstartowa

Zaproś wodza sojuszniczego plemienia na zlot i daj mu wódkę no limit.
  3. Varendial

Dyskusja o świecie 218

@Damszot. ale cyrku nie obrażaj
  4. Varendial

Hello world

Chłop z csa chce kogokolwiek cancelowac. Dobre
  5. Varendial

Dyskusja o świecie 218

Czekaj czekaj xd to mówisz, że widząc rozpiski i cele ataków i pewnie komendy mobila/stalek/offow/burzakow bo to zasugerowałeś, aha robi w tydzień +100 a ra do ro to ledwo w obronie przeciw pss, które atakuje jak im się przypomni, nawet nie sięga 1:2? :D
  6. Varendial

Dyskusja o świecie 218

Może to kwestia ustawień świata i tempa rekrutacji offfow, ale jak na to ile psów wieszasz na kedde a jak wychwalasz aha, strasznie długo się jebiecie z tym źle zarządzanym plemieniem. Kon jest bity do wyników plus kilkanaście dziennie, gdzie jeżeli faktycznie różnica w skilu jest chociaż w...
  7. Varendial

Dyskusja o świecie 223

A to umawialiśmy się na start z Wami, zakładam, że jesteś z whl bo totalnie ciebie nie kojarzę. Lub czy ja zapowiadałem start na 223? Bo mam wrażenie, ze jest próba sklejenia jakiejś zabawnej narracji xd W ch mam kto kiedy i gdzie startuje. Od 219 powtarzam, że nie znam daty kiedy ruszę z...
  8. Varendial

Dyskusja o świecie 223

@Nazywali go Marynarz kiedy start Watykanu? @GilGalad i @Żabek x GilGalad wierze, że to się uda
  9. Varendial

Dyskusja o świecie 223

Wyraźnie zaznaczałem, wielokrotnie, czy na mess czy na dc że ja nie ruszam na 223. Jeżeli przerasta Pana wklejenie Kreta z niezakurzonymi szarymi komórkami to już nie moja wina. Moje plany się w żadnym wypadku nie zmieniły. A na pewno nie po tym jak zobaczyłem tych twoich avengersow xD
  10. Varendial

Dyskusja o świecie 223

Dużo Ci się wydaje. Polecam sprawdzać fakty przed odpaleniem silver scrapes’ow w oczekiwaniu. @Deckuś. siema sojuszniku
  11. Varendial

Dyskusja o świecie 223

Nigdzie nie napisałem, że ruszam z Cyrkiem. Chyba, że napisałem, to mnie popraw. Sprawiasz wrażenie dobrze poinformowanego. Co do 211, polecam zweryfikować najpierw kto zaproponował sojusz i kto sugerował, że bez sojuszu do końca świata nawet na dany świat nie wejdzie. Wynik może zaskoczyć.
  12. Varendial

Dyskusja o świecie 223

@Deckuś. wygrałeś kiedyś na barby?
  13. Varendial

Światy 222 i 223 - dyskusja przedstartowa

kiedyś wspominaliśmy, że byłoby to ciekawe rozwiązanie na nieparzystych. dodali ale na takich ustawieniach, że totalnie nic to nie wnosi xd
  14. Varendial

Dyskusja o świecie 218

Pss jakie jest każdy widzi, ale jak na kogoś kto zakończył 211 ośmieszając siebie i swoje plemie - wypomina kompromitacje czyjegoś wodza, gdzie jednak podjazdu pod dorka nikt nie ma. odważne xd
  15. Varendial

Dyskusja o świecie 218

Za 10 k to nawet murku po akcji nie podniesiesz, wiec uczciwa cena
  16. Varendial

Kartografia Świata

a postaw murek w 30 sekund
  17. Varendial

Dyskusja o sytuacji na świecie 220

Z całym brakiem szacunku jakim darze twoje zakurzone szare komórki- kosa to kosa i numerek swiata czy plemię do którego ucieka kosujący nie ma znaczenia. Trudno się więc dziwić czy pokrzywdzonym, że tak określę te osoby, czy obserwatorom którzy będą regularnie wyciągać czyjeś błędy. Nikt nie...
  18. Varendial

Dyskusja o świecie 218

19. Varendial

Dyskusja o świecie 218

japacz 200 kosa z tego co widze wyzej, 211 kosa w sojusznika również- wtedy nie szczeknał ani słowem na FO, że coś jest w nie w porządku jak bez wypowiedzenia jako jeden z pierwszych z csa wjechał ofami na krótko w nieprzygotowanego sojusznika w imie zmyślonych powodów do kosy xd tutaj pierwszy...
  20. Varendial

Dyskusja o świecie 218

Nie ma to znaczenia panie najman. Tutaj zakładam 60-70% też wioski sumiennie nie klika z palca. Ale po co o tym mówić? Lepiej udawać, że kiszenie się przy ratuszu i czekanie na kliknięcie przycisku można nazwać skillem. A zrobienie 6 członów i podpisanie sojuszu z 8 członami można nazwać- hej-...
Do góry