Wyniki wyszukiwania

1. Sponsorowane Mapki by Aszu

Przynajmniej nie będzie ci żal analiz jeśli ci się nie podobają :)
  2. Sponsorowane Mapki by Aszu

Masz najlepsze plemie ktore moglo zjechać GMI 1 akcja i zabezpieczyc TUD 50 pół granicy
  3. Sponsorowane Mapki by Aszu

Temat Analiz uważam za zamknięty. TUD ledwo dycha więc tak jak pisałem w analizach ci Radni dokonali wyboru: Jupiter. / Santers x Pivix / Alakhei xXx Ozyrys / Krimek. Dziękuje za wszelkie wsparcie ;)
  4. Sponsorowane Mapki by Aszu

Troszke może się zlewać ale przy kolejnej mapie mam nadzieje że kilka kolorków zniknie i trochę kolorów się zwolni :)
  5. Sponsorowane Mapki by Aszu

GMI i WANKOS to moze nie czas na 1 kolor ale Atom na pewno będzie ujęty w najbliższej mapce która jest planowana dzisiaj wieczorem po uiszczeniu informacji przez subskrybentów.
  6. Sponsorowane Mapki by Aszu

Zapraszam wszystkich na Sponsorowane Mapki wraz z Analizami. Nie wiadomo jak długo będą mapki wszystko zależy od darczyńców i graczy ze świata bo jeśli padne to znikne z hajsem i mapkami na zawsze z tego świata.
  7. Mapa Pana Wiesia

Za chwilę wleci sponsorowana Mapka przez graczy z świata. Każdemu darczyńcy dziękujemy za włożoną cegiełkę :)
  8. Brzydkie Mapki by Aszu

9. Dyskusja o świecie 226

https://forum.plemiona.pl/index.php?threads/%C5%9Awiaty-226-i-227.131264/ czy tylko ja czekam dalej na więcej szczegółów dotyczących świata ? :)
  10. Światy 226 i 227 - dyskusja przedstartowa

problem w tym ze 50 topowych graczy to tak na 10 teamów się dzieli bo się nie lubią XD Jeśli małe plemiona zgadają się to i kolosy upadną. Czasem jest ciezko ale na mniej obsadzonych swiatach potrafia wygrac plemiona na ktore nikt nie stawiał. Pamiętam 180 koalicja karton/ diuna/ nieobliczalni...
  11. Światy 226 i 227 - dyskusja przedstartowa

Moim zdaniem to nie jest wina administracyjna że źle się gra tylko wina ludzi. Nie chcesz masówki to w niej nie graj a nie że 1 000 daunów gra tylko w masówkach. Jak topowi gracze będą prezentować poziom i zrobią swoje plemię to reszta wyrzutków niech sobie robi masówkę bo i tak na strzała padną...
  12. Brzydkie Mapki by Aszu

13. Dyskusja odnośnie aktualizacji w grze

@kmic oddaj polską wersje językową.
  14. Brzydkie Mapki by Aszu

Nie ma mapek więc może ja zgarne wszystkie lajki kto wie :) Chyba że zainteresowanie na tym świecie takie marne ale sprawdziwy.
  15. Dyskusja o świecie 224

no to tam chyba przyfarciłeś jeśli po wstępnym trafił obok ciebie po prostu :) nie bedzie takiej mozliwosci czyste RNG
  16. Dyskusja o świecie 224

jak chciales grac z kims to trzeba bylo wbic na wstepnym do 1 plemienia. Obecnie to zapraszasz graczy ktorzy lądują randomowo.
  17. Światy 224 i 225 - dyskusja przedstartowa

Jak dali 1.25 to mysle ze ten limit to jakis taki lepszy bo jak nie to szkoda mówić ale świat przynajmniej 2 lata by trwał chyba że wbiło by 200 osob XD
  18. Światy 222 i 223 - dyskusja przedstartowa

uuu myślałem wejde i pocisne beke z płaczących że kościół a tu kurde nikt nie wyzywa kościoła wszyscy wierzący.
  19. Analiza Diabła

Oj to były piękne czasy ale nie było co farmić teraz mam co farmić i zastrasza mnie jakaś pato koalicja+10 członów XD
  20. Dyskusja o sytuacji na świecie 220

jeśli kliknięcie usuń konto było podczas ochrony początkowej to wioski znikają. jeśli ktoś usuwa po ochronie to zostają wioski barbarzyńskie tak samo jak ktos zostawi konto bez KP na 14 dni to stanie sie barbka ale jak masz ochrone i dasz usuń konto to adios dlatego mistrzowie tego rodzaju przez...
Do góry