Wyniki wyszukiwania

1. Ozyrys

Dyskusja o świecie 222

Chcesz polizać czy co że tak zagadujesz
  2. Ozyrys

Dyskusja o świecie 222

Mówisz o sobie to tak przyznaje jesteś kurwą a od vaco trzy Huje w bok
  3. Ozyrys

Dyskusja o świecie 222

Nie płacz już
  4. Ozyrys

Dyskusja o świecie 222

Lubisz w anal czy co ?
  5. Ozyrys

Dyskusja o sytuacji na świecie 220

Lizales może ty xd dembola nie znałem a poza tym nie mam zamiaru się tłumaczyć takiemu kiepowi jak ty
  6. Ozyrys

Czyżby mieli dość gry z dembolem toksykiem nie odpowiada wam już te toksyczne środowisko xd
  7. Ozyrys

Ja mam ich wiesz gdzie? Ich opowieść to napompowane kłamstwa , swoich zabrałem i tyle , co oni tam gadają w tym fo mam w nosie byczku pamiętaj ,że o byle kim się nie mówi.
  8. Ozyrys

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij mordę dzieciaku
  9. Ozyrys

Że ty nie rozumiesz przekazu to już nie wnikam widać masz inteligencjie na poziomie ludzi z czasów kamienia łupanego.
  10. Ozyrys

I tak nie zrozumiecie mam nadzieję że nikt z was nie będzie postawiony przed faktem że np ktoś odebrał sobie życie bo jeden z was robił z siebie Boga i bawił się w grę życiem.... Dla was to za dużo jesteście zbyt ciasni żeby to zrozumieć
  11. Ozyrys

Kochaj ludzi i wrogów swoich
  12. Ozyrys

Nie liczę że to do was dojdzie ale każdy ogarnięty zrozumie że mamy jako społeczeństwo problem i to spory czy ty go dostrzegasz śmiem twierdzić że nie czy inni raczej słabo więc daruj zbędne komentarze które nic nie wnoszą jak tobie nie szkoda życia ludzkiego to już twoja sprawa Pozdrawiam
  13. Ozyrys

Tak czytam te wasze wypociny i zastanawiam się nad jedną kwestią ilu z was ma już czyjeś życie na sumieniu ja to mam w dupie bo pomnie wasze słabe teksty spływają jak po kaczce ale jak traficie na osobę co ma już jakieś problemy emocjonalne i np nie wytrzyma i pójdzie na stryczek co zrobicie...
  14. Ozyrys

I ty się tym szczycisz?? Że wyzywasz czyjeś matki ?? Ale łep z ciebie totalnie odklejony baran co goni za napinkami w necie .. a nie sory to nie napinki bardziej żenada w największej postaci chłopca co ma 14 lat i wyzywa matki dorosłych ludzi .. Idź dzieciaku spać
  15. Ozyrys

Widzisz, ja nie promuję gry w rodzinie — to nie jest żadna filozofia, którą trzeba cytować ani instrukcja dla kogokolwiek. Jeśli tak to odebrałeś, to najwyraźniej czegoś Ci brakuje w Twojej własnej rozgrywce. Grając w zespole, w którym nic nie znaczysz, w którym Twój głos jest tylko echem, a...
  16. Ozyrys

Z tego co wiem doznał też złego dotyku
  17. Ozyrys

Chętnie podejmuję rozmowy i nigdy od nich nie uciekam, bo nie mam z tym problemu. Po prostu dalsza dyskusja na temat FO nic już nie wniesie — wszystko, co miało zostać powiedziane, zostało powiedziane. Jeśli chodzi o emocje, mam je pod pełną kontrolą, w przeciwieństwie do niektórych, którzy mylą...
  18. Ozyrys

Nie muszę nikomu udowadniać, że mnie to nie rusza — wystarczy, że po prostu nie rusza. O FO zostało już powiedziane wszystko, co miało sens i treść. Reszta to tylko echo własnych opinii. Na tym etapie zamykam dyskusję, bo nie widzę potrzeby schodzenia do poziomu rozmów, w których ironia musi...
  19. Ozyrys

Twoje teorie o „przegranej bez klasy” są epickie — jakby ktoś oceniał wyścig żółwi na bieżni olimpijskiej. A najbardziej zabawne jest to, że myśląc o Twoim „ostatnim słowie”, wyobrażam sobie małego gracza w kółku, który bije w stół i krzyczy: „Ja mam rację!”, podczas gdy wszyscy inni już dawno...
  20. Ozyrys

różnica między nami jest prosta i aż boli w swojej oczywistości. My gramy z ludźmi, którzy się szanują, ufają sobie i potrafią stać razem nawet wtedy, gdy nie wszystko idzie idealnie. To się nazywa ekipa. Dla niektórych nawet — rodzina. Ty i towarzystwo, które tak chętnie rzuca obelgami, nigdy...
Do góry