Wyniki wyszukiwania

1. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

FF chyba nie ogarnia ze dominację trzeba wbić jako czlon a nie jako.plemie xD
  2. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Mój ulubiony natural
  3. Czarny Koń x Nuusiaq

Wojska przyszły w innej kolejności niż wskazywał na to plac

No niestety jest tak jak kolega wyżej napisał. Następnym razem zamiast robić klina z powrotu zrob z cofki :) Wtedy po przerwaniu w odpowiednim czasie wchodzi w konkretnych ms @Xiktor
  4. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Typowa baba w radzie. Naszcasz na łeb to bedzie sie trzymała wersji ze deszcz pada Ahh xD Strona: 1: Plemiona: ASZ, *ASZ* Strona: 2: Plemiona: 777, -777- Timeframe: Od zawsze Przejęcia : Strona 1: 1 Strona 2: 0 Różnica: 1 Wartość punktowa wszystkich przejęć od strony przeciwnej: Strona...
  5. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Agresywne Kocury, Tfu Koguty
  6. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Go cień stefana
  7. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o sytuacji na świecie 220

DareD3bil w formie jak zawsze xDDD
  8. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Czytasz tematy ze światów na których nawet nie grasz? XD Poborca zasiłku final Boss xD
  9. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Czuje się jak wśród swoich
  10. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Dobra chciałbym rozstrzygnąć jedna fundamentalna kwestie. Te parówki obracają sie same. Z wyjątkiem parówki kierownika zabki
  11. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Podcieranie dup starym niemcom tez praca
  12. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

DANYMI NAUKOWYMI XDDDD TYPIARO GRASZ W PLEMIONA A NIE PISSESZ MAGISTERKE Wystarczy doświadczenie różnych ludzi na różnych światach i tyle. Ale mysle ze idealnym dowodem na to bedzie obserwacja jak daleko tu zajdziecie prawda? Cytując klasyka... Mikasa to moze byc piłka XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
  13. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Jakie argumenty? XDD W jakim celu mialem.je zamieszczać? Rozwinąłem tutaj wiadomość ktora napisałem do ciebie na plemionach a raczej do kolegi stuleji. To ktos inny nie ma tutaj argumentów
  14. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

To utkaj łeb lol @Szermet jakie wyrzuty sumienia? :(
  15. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o świecie 224

Akurat to ja pisałem i bylo to na poważnie:) Baba w radzie to najgorsze co moze spotkać plemie. Każda jest taka sama. Impulsywna, podchodzi do tego emocjonalnie. Jak jest pierwszy lepszy kwas w plemieniu to nie próbuje tego łatać tylko juz jej sie tsm gdzies w tej kapucynie odpala schemat wbić...
  16. Czarny Koń x Nuusiaq

Dyskusja o sytuacji na świecie 216

Mamosowi bociarzowi na pewno nie dam
  17. Czarny Koń x Nuusiaq

XD no to pozostaje nadzieja ze tą twoja karetę na 23 godzinę nie bede klinować a zrobię odbitkę co? XD
  18. Czarny Koń x Nuusiaq

Luz ja tez dołożyłem:)
  19. Czarny Koń x Nuusiaq

Przyjacielu? :(((
  20. Czarny Koń x Nuusiaq

A jednak 21.01.2026 i nadal jesteśmy tu razem <3 Ps. Złóżcie życzenia babciom darmozjady
Do góry