Wyniki wyszukiwania

1. Double Trouble

Mapki

Ogólnie to zdanie odklejenca mnie nie interesuje
  2. Double Trouble

Mapki

No i gdzie ta frajerzyna i te upośledzone osoby z jn :/
  3. Double Trouble

Mapki

Dzięki że odpisałeś bo nie miałem z kim spamowac, jesteś wielki! Przekonałeś mnie, zostaje.
  4. Double Trouble

Mapki

Ale ty mi nie mów co mam robić, ale dzięki ze dałeś mi zadanie na kolejny dzień
  5. Double Trouble

Mapki

Jakby zmienił kolory na 3 inne, dodał do tego chaos to by to bardziej przypomniało twoją orientację
  6. Double Trouble

Jakaś ekipa wbija 216?

Jakaś ekipa wbija 216?
  7. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Odblokowałem ciebie z miesiąc temu ale ty masz zapłon, gratulacje
  8. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Niestety, z tiktoka na fo
  9. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Nie rozumiem, jak można wyjaśniać farmazony, skoro sam się nim jest, napisałem do ciebie dzbanie raz o 22 czy soja podpisujemy, do beki a ty tworzysz narrację jakbym cię uwielbiał i wypisywał do ciebie w nocy. Tym bardziej jak ty możesz kogoś wyjaśniać skoro jedynie co robisz to od jakiejś...
  10. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Dobra zostawmy go, bo nagra tiktoka o depresji
  11. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Mam wstawić screeny???????!! A co ja jestem twoją dziewczyną żebyś mnie bronił?
  12. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Przecież nie napisałem nic złego na twoim rodziców, w sumie to nawet dobre rzeczy napisałem bo chcą szczęścia dla syna. Wyobraź sobie że ludzie sobie smieszkuja, nawet jak nie chcą pod wpływem alkoholu, napisałeś to zdanie jakbym ci spamował i cię o coś prosił, dodałeś do tego że mnie...
  13. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

hahahahahahah, wstawić mam twoje wiadomości pRYWATNE jak do mnie wypisywałeś w nocy??? Pytam mam to zrobić? Weź kurwa gościu, wstaw sobie hormon wzrostu do diety a nie screeny z prywatnych rozmów, co wygrzebałeś chuj wie skąd, chyba że to chodzi o to jak pytałem ironicznie o soja a ty się mnie...
  14. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Czym się poniżam? Ja mam wrażenie że gadam z debilem. Pisząc o tym że mam jakieś alimenty to tylko i wyłącznie ty się tym poniżasz, nawet gdybym je miał, co jest nie prawdą, to chciałbym się dowiedzieć co cię to interesuje co ja mam w życiu, a czego nie mam? XD Popatrz na to z drugiej strony...
  15. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Ciebie już ładnie odkleiło że wyzywasz ludzi od cpunow, jeszcze gdyby był jakiś znak tego xD Ale ja ci mówię że alimenty to mit, jak mnie może ktoś o nie ścigać skoro ich nie mam? Wszystko dobrze z tobą Jakub? Dlatego jak ci napisałem że mnie nie znasz to miałem rację, wygrałem między innymi...
  16. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

196 final był, chyba że uważasz że wojsen vs cisza to był finał xD Sam sobie zaprzeczasz bo napisałeś że do etapu kilka wiosek, a teraz napisałeś że byliśmy w finale jednak, zastanów się czasem i przeproś najlepiej bo farmazonisz. Przecież dzbanie nagrywasz tiktoki i masz 160 cm wzrostu w...
  17. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

196/204 finał, gdzie ten etap kilkunastu wsi? Ty chyba nie wiesz jak loteria wygląda, wywalasz tych co nie lubisz a potem wchodzisz najebany na discorda i przepraszasz ludzi, w budzie to nagrywasz filmiki na tiktoki
  18. Double Trouble

Mapka by kubaniczyk

Plus taki że reszta oldow co jest w cm się martwić nie muszą, bo kubainczyk lubi się najebać i wywalać ludzi na koniec z składu
  19. Double Trouble

Dyskusja o świecie 212

Mi sie podoba
  20. Double Trouble

Dyskusja o świecie 212

jezu co to za chujowy mem xD
Do góry