Wyniki wyszukiwania

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 210

A ten Black snow to mam nadzieję jakiś godny polecenia członek społeczności
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 210

Siema, szukam plemienia, kto mnie przyjmie?
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

A obserwowałem Twe wyczyny, nie zawsze się zgadzam chociaż podziwiam że z takim zapałem tyle ludzi jednocześnie obrabiasz i z takim nakładem czasowym
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Nie masz lekkiego dysonansu? Z jednej strony orasz mautrykilla ale z drugiej niektóre jego stwierdzenia o isa są śmieszne/celne i przerzucasz się na isariusa. Taka walka na dwa fronty musi być ciężka
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Dobra miło było. Dziękuję za cudowną komedię i uciekam na swój świat. Pozdrawiam cieplutko Stefanów i pięknego alkoholika @ANIMOWANA DZIEWCZYNKA . Kiedyś wrócę na kuwetę obiecuje
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Dobra rozchodzimy się. Grozi nam zdjęciami więc to na pewno mocny zawodnik jest
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

A to przepraszam cofam część słów. Widocznie moja zła interpretacja i lekkie domówienie
  8. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

To czekaj nazywasz Blacka 60 skoro chce zgłosić pobicie na policję a jednocześnie nie znasz zasad ulicy? Neofaszysta, kryptogej i pseudobandyta. Bardzo ciekawy profil psychologiczny nam się układa choć dosyć pospolity w okresie ostatnich kilku lat
  9. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Wypraszamy sobie po stokroć. Czasem mogę zdawać się degeneratem ale: -kurwiarzem nigdy bo uważam wierność swojej żonie za najwyższą cnotę -ćpunem również nie jestem, jedynie można mnie nazwać weekendowym alkoholikiem -pseudointeligentem również nie bo wypowiadam się wyłącznie na tematy na które...
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Ale to tY wjeżdżasz na strefy erotyczne czy czyjąś długość przyrodzenia więc w tym przypadku zasada ulic mówi w sposób prosty. Kto komu wypomina kutasa małego sam opierdala penta kolegów bez pohamowania żadnego.
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Nie dość że z ucha strzela przy pierwszej lepszej okazji to jeszcze żeby udowodnić swoją męskość musi pobić kobietę. Podtrzymuje swoje słowa że ten prymitywny troglodyta powinien zostać odizolowany od społeczeństwa.
  12. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Chłop co wyzywał ludzi od 60 a pierwszy z ucha frajer zaczął strzelać
  13. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Gruba petarda to podstawa. Dzięki niej wygrywa się światy
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

O kolejny neofaszysta z zapędami do siusiaczkow przylazł. Chcesz tak jak kolega tutaj pokazać nam na kamerce swojego HETERO poganiacza? Z tego co kojarzę też uwielbiasz wyłącznie mówić o ssaniu pod biurkiem gdy kogoś obrażasz
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Według najnowszej wiedzy naukowej, zasadniczo wszyscy jesteśmy w pewnym stopniu upośledzeni. Ogólnie upośledzenie to jakieś odchyły od normy. Lecz w takim razie bardzo mnie to cieszy, że obłąkana osoba nazywa mnie wyłącznie upośledzoną!
  16. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Życzę szampańskiej zabawy oraz miłego dnia z żonką. Pozdrawiam cieplutko z moją całą rodzinką.
  17. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

To bym usunął słowo biegle, polski język zna lwia część społeczeństwa ale większość ma ogromne problemy w posługiwaniu się nim.(Tutaj można w sumie zaliczyć też mnie jeśli chodzi o interpunkcje czy gramatykę)
  18. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Ciii psujesz mi przedstawienie, dobrze się bawię a Ty zdejmujesz mi maskę w której udaje, że bardzo mnie rusza to co tutaj się dzieje i na pewno będę prowadził tą dyskusję przez następne 30 stron zamiast tego, że przyszedłem tu całkowicie losowo i za pół godziny znikam na zawsze. Z tego miejsca...
  19. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Ale znać ma różny zakres definicji, w takim układzie to ja i znam 50 języków jeśli nie więcej bo potrafię wymienić ich nazwy oraz wskazać obszar w których się nimi ludzie posługują więc jakaś głupia uwaga z Twojej strony.
  20. Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Co takiego napisałem, proszę bardzo zacytuj, tylko stwierdziłem że za groźby pobicia powinieneś być odizolowany bo uważam, że takie jednostki są groźne dla ich otoczenia. Pierwszy zacząłeś być chamski w moją strone.
Do góry