Wyniki wyszukiwania

1. Mikasa Ackerman

Dyskusja o sytuacji na świecie 214

W imieniu rudych proszę: daj nam spokój
  2. Mikasa Ackerman

Mega słabe pojazdy po rodzinie czy dzieciach. To już pokazuje brak jakichkolwiek argumentów w dyskusji i próby dowalenia wiedzą na temat prywatnego życia.
  3. Mikasa Ackerman

Znany jest tylko jeden taki przypadek
  4. Mikasa Ackerman

@OutLawHunter
  5. Mikasa Ackerman

Oj, nie przejmuj się tak nim. Wszyscy wiedzą, że jesteś fajny facet, tylko nie wpisałeś się w politykę Jutra „jak Cię złapią za rękę, mów, że to nie Twoja ręka” i muszą to jakoś ratować. Odetnij ich lepiej, bo widzisz, że sami się ośmieszają ;)
  6. Mikasa Ackerman

Ładną gadką próbujesz zatrzeć sens wypowiedzi, na którą odpowiadasz. To nie był zarzut, że postąpiliście źle fuzjując sobie jakiś graczy. Vejder wytyka Ci, że wziąłeś do siebie dwóch radnych z Jutra, pomimo, że się zarzekasz, że nic Was z tym plemieniem nie łączy i gracie swoją niezależną grę.
  7. Mikasa Ackerman

Poluzuj stringi, bo ci się tak mocno w dupę wrzynają, że krew do mózgu już nie dopływa
  8. Mikasa Ackerman

Nie wiem czy każdy posiada już wiedzę jak bardzo Jutro lubi się zabawiać w propagandę, przeinaczać lub nadinterpretować fakty, aby oczernić przeciwnika oraz przedstawiać wszystko w korzystnym dla nich świetle, dlatego podaję oficjalne stanowisko Rady Stefanów: Marzyciele nie wykonali żadnego...
  9. Mikasa Ackerman

Też jestem fanem ☺️
  10. Mikasa Ackerman

A widziałeś jakiś świat, na którym jutro prowadziło fair play, bez tych tchórzliwych kombinacji?
  11. Mikasa Ackerman

Jeszcze Cię dojadę :D
  12. Mikasa Ackerman

Byłeś z nim kilka dni w plemieniu :D Ale racja, lepiej wyrzucić z pamięci.Też bym tak zrobiła, ale on ciągle Mikasa, Mikasa
  13. Mikasa Ackerman

Znowu do siebie gadasz?
  14. Mikasa Ackerman

I co w tym dziwnego? Dalej będę się napinać, tylko z obrzeży
  15. Mikasa Ackerman

O czym Ty do mnie rozmawiasz jak wasze grupowe pisze chat GPT xD Znaczy rozumiem zamysł tej wiadomości - poinformować, że macie kreta. Ale takie trochę przytyki dla 5-latków
  16. Mikasa Ackerman

On tam sobie inne rozbiera
  17. Mikasa Ackerman

Na żartach się nie znacie?
  18. Mikasa Ackerman

Widzę Jacuś, że dzisiaj już ci przeszła fascynacja moją osobą i znowu mnie nie lubisz? Podpowiem ci coś: nie musisz się wtrącać w każdą jedną rzecz, którą gracze piszą między sobą na fo, nie jesteś tutaj gwiazdą
  19. Mikasa Ackerman

No weźcie, no… znowu mi 7k krzyży za karę nawalicie?
  20. Mikasa Ackerman

To się nazywa karma. Vejder wcześniej wyrzucił mojego radnego i kazał przejąć, bez konsultacji z resztą rady, bo nie podobało mu się jak rozpisał akcję, gdzie miał powiedziane, że on się tego uczy i musi go sprawdzić. Dodam, że akcja wyszła lepiej niż ta później rozpisana przez Vejdera
Do góry