Wyniki wyszukiwania

1. skydwayler

Dyskusja o sytuacji na świecie 210

Gdyby tylko vipy miały kogoś kto mógłby przewidzieć kogo słuchać
  2. skydwayler

Mogę dać mojego, aktualnym zastępcom wybiło ego
  3. skydwayler

Trzeba było przewidzieć, że zostaniesz wyruchany przez grę, a nie teraz strzelasz przepowiedniami na prawo i lewo
  4. skydwayler

Trzymajcie swoje wojska w wioskach KeyGej
  5. skydwayler

Super ofensywa wiedzieliście gdzie leci atak a tylko +44 w rejonie akcji XD
  6. skydwayler

Karczma globalna

Napisał jakiś pijany typ, co w kropkę cztery razy z rzędu nie trafił
  7. skydwayler

Ale oznaczyłeś tylko mnie Nie, żebym cenił Twoje zdanie, ale stać koło Bulwy, to już chyba respekt na plemionowej dzielni mam
  8. skydwayler

A po co Ty mnie oznaczasz? Jak chcesz podnieść poziom postów na FO po prostu przestań pisać, a nie się chcesz kimś inteligentniejszym wyręczyć
  9. skydwayler

No podpuścił Cię i wszystko sprzedałeś xd także dobry ruch z jego strony, aczkolwiek podejrzewam, że nieświadomy
  10. skydwayler

Ale jajca, keye juz o zapki piszą, myślały, że dziś przełamią forze na +500 a tu dupa, miało być łatwiej, a jedyne co wyszło z tej akcji to szansa na bany u nich
  11. skydwayler

Karczma globalna

Ej Satynowa, ale Ty nie podawaj od razu odpowiedzi jakich trzeba udzielić, można mieć inne pomysły na rozwiązanie jakiegoś problemu, np z 800+ niech zrobią zwrot podatku o te 800, zamiast podnosić podatki i oddawać te 800 i od razu by to lepiej wyglądało + ja bym dołożył podnoszenie najniższej...
  12. skydwayler

Karczma globalna

dobrowolna do 3 roku życia
  13. skydwayler

Karczma globalna

jeszcze szczepionki, toczek odpadnie na starcie
  14. skydwayler

Karczma globalna

XDDDD WEŹCIE TEGO TOCZKA Z FORUM
  15. skydwayler

Karczma globalna

półtorej* to że satynowa nie jest zbyt bystra, to wszyscy wiedzą, ale żeby Was zaginała co drugim postem to nieźle o Was świadczy XD
  16. skydwayler

Jednym nie, ale do teraz to już chyba ze 100 nam padło...
  17. skydwayler

Karczma globalna

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD TYSIACE LAT NIE BYLO GRAWITACJI A TA NAGLE WZIELA I POWSTALA ALE NIESPODZIANKA PRZESTAN JUZ ZAKLADAC NOWE KONTA BO MI SIE MIEJSCE W IGNORZE KONCZY
  18. skydwayler

Karczma globalna

Ale ślub można wziąć cywilny, po co komu kościelny, religia już dawno powinna być zakazana, bo tylko otępia i zamyka oczy. Co to znaczy adopcja dziecka przez dwoch obcych facetow? Czym ona sie rozni od adopcji przez dwojke obcych heteroseksualnych? Pytasz jak dwóch tatusiow zastąpi miłość...
  19. skydwayler

Karczma globalna

Chcesz porównać IQ? Tylko, żeby Ci głupio nie było. Nikt nie "promuje" homoseksualizmu, zalegalizowanie ich związków to nie promocja tylko naturalna kolej rzeczy skoro już wyszli z szafy i się tego nie wstydzą (bo czego?). Co komu przeszkadza, że wezmą ślub? Wpływa to jakoś na Ciebie? Nie? To po...
  20. skydwayler

Karczma globalna

XDDDDD a kogo obchodzi Twoje zdanie? Ja np nie toleruje debili, dlaczego debile nie siedzą w domu i tam robią co chcą tylko wchodzą z domu albo piszą takie debilne posty na FO plemion? Niech nie ogłaszają wszem i wobec swoim poglądów, bo nikogo one nie interesują, domagając się przy tym jakichś...
Do góry