Wyniki wyszukiwania

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Co tam słychąć koledzy?
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Kto lepiej przygotowuje się do walki o zwycięstwo i tytuł 2 najlepszego plemienia na 200?
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Przyznawać się kto stworzył poprzedni.. xd
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

nie tylko gadali tutaj masz jasno napisanę, że "COŚ" ustalili, więc znaczy że dogadali się.. a jak potem się świat potoczył to każdy wie xd
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

A tak wyglądała mapa świata. Jak widać Speed nawet nie miało wspólnej granicy z witam. A jak widać na powyższym screenie, SNufy był już w trakcie rozmów z Briką. Więc @Doktor Hałs312 czekamy na przeprosiny na FO!
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Dla przypomnienia.. tak wyglądała ćwiartka północno-zachodnia ( 7 dni przed tym postem.. a jak wiadomo rozmowy ruszyły wcześniej). Przecież tutaj nawet jeszcze nie zaczęła się wojna Ares-Witam xd
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Ojej @Doktor Hałs312 jak to możliwe? rozmowy z briką przed podpisaniem pona speed-witam? Policzy ktoś dla hausa ile plemion było wtedy pomiędzy nimi? witam, kuple, węgrzy... itd
  8. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

@Nitro Cee powstawian tutaj screeny jak masz pod ręką i pokaż obłude snuffiego i halsa
  9. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Dlatego będę tutaj kibicował enkom. A wierzenie, że dwóch zdrajców dotrzyma słowa. xd No nic, trzymajcie się enki!
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Ciekawy jestem jak teraz potoczy się wojna. Raczej nie spodziewam się, żeby brika/snuffy chciały doprowadzić do 50vs50 z enkami. Pytanie ile frontowców mają enki w stosunku do ti/apk/witam. Na pewno enki będą stały na trudniejszej pozycji przy podziale nawet na równo, bo 1) mają graczy z ti...
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

1. Najważniejszym czynnikiem była zmiana strony przez APK. Raczej mało kto tego się spodziewał. Był PON APK-SPEED, więc tutaj Snuffy miał prawo zmienić dyplo. Ale to jak potraktował sojusznika, wystawiając go (mówię o Ares)... TO niestety zepsuł renomę APK, jako rzetelnego plemienia/sojusznika...
  12. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

XD Hałs jak zawsze w fomie.. PISZE TOTALNE GŁUPOTY XD SZkoda czasu prostować te głupoty.. bo zaraz napisze kilka nowych, a forumowi krzykacze mu przyklasną xd
  13. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

A skąd mam wiedzieć? Przecież ja tylko wiadomości wysyłam.. Resztę robi mój kolega Adrzej.. Czyż nie?
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

A czyli akcja wysłania linku wyrzucającego z plemienia jest okej, bo została wymierzona w SPEED? a reakcja supportu już nie, bo pomogła speed? ale hipokryci i debile xd
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Ta... patrzyłem tw stats.. gość dobił do magicznych 3-4k na starcie Najwięcej punktów: 4,05216th March 2024 A nazwa "SPEED" jest tylko w nazwie. TO jest stary cżłon plemienia "ARES", które niedawno ma zmienioną nazwę na SPEED%. Ten gracz nigdy nie grał w SPEED. Mało tego od 15 marca nie...
  16. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

automatycznie opisuje ataki to nie to samo co " napisane wprost HEJ PODSYŁAM NIELEGALNEGO BOTA" Naprawdę trzeba być debilem, żeby z tym dyskutować. brawo, tobie się udało.. Sam jeszcze sobie zaprzeczasz.. nawet nie muszę szukać screena żeby ci udowadniać głupote xd
  17. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

I mam nadzieję, że support dojdzie po logach i znajdzie powiązania z graczem, który rzeczywiście odpowiada za tego mulciaka. Ciekawe co wtedy napiszecie jak znajdzie go w TI.. SPisek supportu? żałośni jesteście..
  18. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Podsumowując całą sytuacje.. Naprawdę jesteście MOCNO JEBNIĘCI.. Ktoś z koalicji TI/ENki/apk/witam stworzył nielegalny skrypt, który po kliknięciu w link.. wyrzuca gracza z plemienia ( po zamknięciu składów).. taki gracz już nie może wrócić do plemienia. Celowo przygotował ten skrypt...
  19. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

xd Dostałeś tą wiadomość, że piszesz co tam było? Tam nic nie było o tym, że skrypt jest nielegalny.. nie było słowa bot itd. xd
  20. Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Czyli wychodzi, że to multi jakiegoś witamca lub TI. Widać, że w koalicji obsranych gaci przewaga paru tysięcy wiosek nie wystarcza + dogadanie się w 4 ekipy.. Trzeba rozsyłać linki, gdzie po kliknięciu wyrzuca z plemienia bez możliwości powrotu.. Zwykłe kurestwo i tyle
Do góry