Wyniki wyszukiwania

1. Haunebu

Światy 197 i 198 - dyskusja przedstartowa

Ile razy jeszcze to wkleisz? Jaja będą jak wbije i oberwie
  2. Haunebu

13 urodziny gry - dzień 2! - quiz

1.24 2. 2004 3. 8.8
  3. Haunebu

GŁÓWNA NAGRODA- CIĄGNIK ROLNICZY Prośba o pomoc w konkursie

Witam! Jak widzicie jestem na forum bardzo długo w plemiona gram od 7 lat. Potrzebuję pomocy w konkursie na forum www.agrofoto.pl. Jest to największe forum rolnicze w Polsce. W kwietniu tamtego roku zorganizowali konkurs GRA O FARMTRAC. I ETAP skończył się 15 stycznia. Przeszedłem dalej. W II...
  4. Haunebu

Wersja 8.16 - komentarze

Kupa Inogames Kupa Obrazki jeszcze da radę przeżyć (pomijając że są za duże i powiększają obszar gry) ale kurde te przyciski no nie mogę ich... Odechciało mi się wchodzić na plemiona. Czy wy nie macie kogoś od grafiki który by powiedział stanowczo: albo od nowa projektujemy wygląd gry albo...
  5. Haunebu

Wersja 8.16 - komentarze

Jest jakiś sposób żeby wywalic te przyciski? Bo przychodzę zaglądam a tu tragedia. Jak to pan w telewizji powiedział "O Matko Bosko a co to się stanęło" Na betę nie zaglądałem ale dla mnie to szok. Nie dość że nie praktyczne to nijak nie pasuje do wyglądu gry...
  6. Haunebu

Brak surowców w wiosce.

Dokładnie jestem przeciw. Kolejny bezsensowny dodatek. Niedługo drugie Grepolis będzie już i tak jestesmy o krok od jakiegoś GENERAŁA czy coś +30% do ataku we wszystkich wioskach po wykupieniu premium
Do góry