Wyniki wyszukiwania

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 201

Znowu ja
  2. Dyskusja 204 - START

Dziś trochę popadało, a więc drogi bałwanku, ja liczyłem realne statystyki chwasty vs janki i wynik wyszedł poprawny, a ty chciałeś zsumować wszystkie plemiona ze świata vs janki ale Ci nie wyszło, może lepienie bałwana dziś lepiej Ci pójdzie.
  3. Dyskusja 204 - START

JAK COŚ TO MOŻECIE BRAĆ WIOCHY MADÓW I LASTÓW, NIKT NIC NIE POWIE!!!
  4. Dyskusja 204 - START

Naucz mnie mistrzu :3
  5. Dyskusja 204 - START

Jest się do czego odnosić, a mianowicie do tego, że pierdollisz głupoty, też na ten post nie odpowiedziałeś bo jesteś upo, a Pecik odpowiedział, że mady i lasty oddały nam darmy i też został wyjaśniony, że od początku świata przejęliśmy ~8% MAD więc gdzie to oddawanie xD Piszcie już 80/20...
  6. Dyskusja 204 - START

Nikt się nie zgłosił po wioskę, nie oddałem bo nie było chętnych ;) Odniesiesz się do waszego pierdolenia o 70/30? Ja piszę o podziale % a ty odpowiadasz o burzeniu, kogo to obchodzi jak rozmawiamy o czym innym teraz xD
  7. Dyskusja 204 - START

?
  8. Dyskusja 204 - START

Popatrzyłem w statystyki i chwasty przejęły od madów niecałe 100 wiosek, . Powiem Ci więcej mady w prime time miały 1,5k wiosek. POTEM WAM DARMY ODDADZĄ JAK LASTY I MADY. Pecik ty to jednak głupi jesteś albo "uprawiasz propagande" xD
  9. Dyskusja 204 - START

Podliczyłem to 70/30 i na stan 27.12 licząc oba człony Chwasty miały 5992 wiosek a Janki 4348. Co procentowo przedstawia się jako 57.94% chwasty do 42,06% janki.
  10. Dyskusja 204 - START

Co pisał bo nie widziałem
  11. Dyskusja 204 - START

Wczoraj -5, dziś -1. Są bierni.
  12. Dyskusja 204 - START

To zacznij płacić bo janusze na rakiety nie wyrobią.
  13. Dyskusja 204 - START

Mierny ale wierny ;) Naucz się pisać ze zrozumieniem i pal gume chałkoniu. @malinaa1 kuzyn z dodatkowym chromosomem wysyła tam na was offy, nie dostanie blachy także tylko tam was wywozi aby jny szybciej dominacje wbiły. Tutaj też dostałeś na dziurę czy tu nie grałeś?
  14. Dyskusja 204 - START

Nie chwale się bo nie ma czym na takie bobki, kolega zapytał więc odpowiadam. Nie dawałem Ci żadnych aneksów, weź leki i połóż się na kozetce. Patologię to zaczęliście 24.12
  15. Dyskusja 204 - START

Dzisiejsze statystyki i kilkaset K z burzenia, obecnie na dziś -490 373 w punktach Ataki szły głównie w pierwszą linie. RA/RO 1.62 Ty dziś -170k jeszcze 5 razy takie burzaki dostaniesz i może nabijesz odznaczenie Zmartwychwstanie. Jutro nowy świat, grzej pp +...
  16. Dyskusja 204 - START

+18 wiosek z rekrutacji oraz +20 z akcji, z 15 to selekcja :D
  17. Dyskusja 204 - START

Obrzydliwy kłamca, mam nadzieję, że szybko się na was ludzie poznają. Tyle nieczystych zagrywek w ciągu miesiąca ten świat nie widział :)
  18. Dyskusja 204 - START

@Gandalf x Sauron Ale kłamczuszek z Ciebie...
  19. Dyskusja 204 - START

Stypa ale jednak sraczke macie :/
  20. Dyskusja 204 - START

Tajemnica jest w *%~
Do góry