Wyniki wyszukiwania

1. DORODNY OCHOTNIK

Dyskusja o sytuacji na świecie 200

Niewiele, tylko z jeden człon - BMC se zfuzjowali
  2. DORODNY OCHOTNIK

Dyskusja o sytuacji na świecie 200

We zdechnij
  3. DORODNY OCHOTNIK

Dyskusja o sytuacji na świecie 197

ja z toba sp nie grałem przecież xd 10k ppkow chętnie przygarnę, więc zaproponuj jakiś termin jak mi bedzie pasowac to wbije
  4. DORODNY OCHOTNIK

Dyskusja o sytuacji na świecie 197

ja chce
  5. DORODNY OCHOTNIK

Świat 200 nadchodzi!

witam ma 570 ludzi na zbiórce... jeszcze nie wszyscy wbili
  6. DORODNY OCHOTNIK

Świat 200 nadchodzi!

DORODNY OCHOTNIK Plemię: MASŁO tel. 574 353 *** Forum Ogólne, 25.02.2024r. Support InnoGames Kmic / Mamuś Plemion (III) / Opiekun Projektu Kmic, Szanowny Zespole Supportu InnoGames, Zwracam się do Was z prośbą o rozważenie zmiany ustawień na Świecie 200, dotyczących ograniczenia...
  7. DORODNY OCHOTNIK

Świat 200 nadchodzi!

Ej grzeczniej kolego
  8. DORODNY OCHOTNIK

Świat 200 nadchodzi!

Co to da, skoro jakiś rohan ma już stworzone setki muciaków na potrzeby manipulowania wyników ankiet dot ustawień poprzednich światów?
  9. DORODNY OCHOTNIK

S200

To ja zapraszam na 204, podobno tam wszystkie prime ekipy startują, to będzie dopiero skillowy świat. Powinieneś zdążyć przegrać do tego czasu na tym s200, więc chyba się wyrobisz:d
  10. DORODNY OCHOTNIK

S200

ehh, widzę że Twój ostatni zwój mózgowy ma spory problem i nie potrafi czytać ze zrozumieniem... Nawet nie chce mi się odpisywać, bo chyba rozmawiam z jakimś pustakiem, do którego nic nie dochodzi... Może ten wykres Ci coś rozjaśni:
  11. DORODNY OCHOTNIK

S200

Dokładnie tak było, każdy ruszył ze wstępnego logowania, dwa dni po starcie większość przeniosła się na obrzeża, korzystając z przedmiotu z inwentarza. Wy tego nie zrobiliście, wybraliście centrum - bo było puste. Tutaj już widzimy zwykłe kłamstwa - techy sztucznie nie zagęszczały, gdyż miały...
  12. DORODNY OCHOTNIK

S200

Fakt, Piska też tak robiła Ktoś Wam bronił przenieść się/zacząć grę na obrzeżach? Z tego co sobie przypominam mapkę to - nie, choć mieliście taką możliwość. Postanowiliście jednak ruszyć w pustym centrum z planem szybkiego skoku na obrzeża. Udało się nam jednak Was od nich odciąć, co miało...
  13. DORODNY OCHOTNIK

S200

*później zaczęliśmy sztucznie zagęszczać teren mulciakami pod deff i zaczęli przegrywać
  14. DORODNY OCHOTNIK

S200

@To Ten Nowy DELMA startuje na 200?
  15. DORODNY OCHOTNIK

[Pasek] Łączenie rozpisek z plemiona-planer.pl

@AGH Szary i jak, dałbyś radę coś podziałać?
  16. DORODNY OCHOTNIK

Światy 197 i 198 - dyskusja przedstartowa

Rzeczywiście, słyszałem podobne plotki. Wydaje się, że s198 faktycznie może być zamknięty dość szybko gdy potężna DELMIJSKA HUSARIA TAM RUSZY, a informacje o planach DELMY i wspólnej jeździe ze SPEED w stronę s200 brzmią interesująco. To może być ciekawe połączenie, zobaczymy, jak sytuacja się...
  17. DORODNY OCHOTNIK

Światy 197 i 198 - dyskusja przedstartowa

na 198 nawet nie macie co wbijać. Słyszałem że DELMA wbija się rozgrzać przed jubileuszowym, to se od razu i ten wygramy
  18. DORODNY OCHOTNIK

Światy 189 i 190 - dyskusja przedstartowa

Kogo katasami przeorać na tym 190
  19. DORODNY OCHOTNIK

Światy 189 i 190 - dyskusja przedstartowa

Jak wygląda kontrowanie na świecie bez ms? Jest sekunda na ucieczkę, czy brak możliwości ucieczki?
  20. DORODNY OCHOTNIK

Świat 190 (02) Budynki

Kościół fajny jest
Do góry