Wyniki wyszukiwania

1. Gandalf x Sauron

Dyskusja 204 - START

Dziś stoimy w cieniu wielkiej straty. Przyw4r, niezłomny gracz i człowiek honoru, odszedł od nas, zostawiając po sobie ślad, który nigdy nie zniknie. Niech pamięć o Przyw4rze przypomina nam, że prawdziwa siła leży w uczciwości i godności, nawet w obliczu konfliktów i nieporozumień. Nabierzmy...
  2. Gandalf x Sauron

Dyskusja 204 - START

narkotyk wypocisz kur3stwa nie da rady
  3. Gandalf x Sauron

Dyskusja 204 - START

ćpańsko za mocno wjechało ? nie masz kszty honoru irladndzka kurtyzano. Hrrrrrrrr STFUUUUUUU
  4. Gandalf x Sauron

Dyskusja 204 - START

Nie wiem o czym mówisz i jakie wypisywanie mi zarzucasz, mówisz o wypisywaniu waszego pana ( klon plastusia ) do członków naszego elitarnego grona ? Fajnie że tak bronisz pierwowzór Sida leniwca ale to on wypisuje i się błaźni.
  5. Gandalf x Sauron

Dyskusja 204 - START

nie zesraj sie mati
  6. Gandalf x Sauron

Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

Ty ale od cyganow to się odjaniepawlij
  7. Gandalf x Sauron

Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Szambo wybiło, Słowa prawdy zabolały, biedny samiec beta w fazie stagnacji, zdominowany przez kobietę.
  8. Gandalf x Sauron

Pięknie i rybka połknęła haczyk. Sprawdzam zgodność swojej diagnozy na Twój temat dotyczący szukania przez ciebie przynależności i docenienia. Nie myliłem się.
  9. Gandalf x Sauron

Znamy już określenia którymi cię żona woła na obiad. Daruj sobie, podkul ogon i do budy. Sio
  10. Gandalf x Sauron

Zostałeś dobrze podsumowany i sprofilowany. Następnym razem się nie wpierdalaj cuckoldzie jak dorośli rozmawiają.
  11. Gandalf x Sauron

Imię i Nazwisko : Black Snow Numer prawa do wykonywania zawodu Roksa.sx/cuckold/blacksnowlodzik50 Cenę i dane do przelewu. Cash only- różne miasta co tydzień- od 11.11 do 16.11 Katowice
  12. Gandalf x Sauron

Nie rozmawiamy teraz o mnie tylko o Tobie i Twoich problemach. Próbuję ci pomóc wyjść z tego galimatiasu.
  13. Gandalf x Sauron

W związku toksycznym często brakuje wsparcia i uznania, rozumiem więc dlaczego szukasz tu akceptacji i docenienia. Wiem także, że żyjesz w poczuciu bezradności, tworzysz iluzję silnego człowieka który kontroluje każdy aspekt swojego życia. Ale to iluzja. Staw czoła przeciwnościom, postaw się...
  14. Gandalf x Sauron

Widzę w tobie wielkie pragnienie przynależności do grupy i uznania do tego zaburzenia osobowości prawdopodobnie wynikające z niskiego poczucia własnej wartości. Czy wpływ na to ma toksyczna partnerka z którą jesteś ? Czy przez to uciekasz w świat wyobraźni ? Nie wiem. Wiem jednak jedno, jeżeli...
  15. Gandalf x Sauron

Drogi Jarku, 11 listopada to doskonały moment, aby przypomnieć sobie wartość naszego języka ojczystego, będącego istotnym elementem polskiej tożsamości i kultury. Poprawna polszczyzna nie jest jedynie kwestią formalną – to nasza wizytówka i narzędzie, którym dzielimy się z innymi, opowiadamy...
  16. Gandalf x Sauron

poliglota z ciebie Jarek
  17. Gandalf x Sauron

Polska trudny język.
  18. Gandalf x Sauron

MeeePKI

Dobra robota, pozdrawiam serdecznie
  19. Gandalf x Sauron

Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

Ładnie gowniany świat, sami kosiarze