Wyniki wyszukiwania

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Możesz wołać pakę i stukniętego też, ale to za twojej kadencji w radzie tajemnicy poszła kosa w jutro na 176 i jakieś bot plemię w centrum na 186 i teraz innych kosownikami nazywasz, trochę hipokryzją zalatuje.
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Jak graliśmy razem w Tajemnicy to problemu z grą w plemieniu kosownikow nie miałeś :)
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Trochę wstyd robić akcje na wszystkich świętych gdzie gracze woleli by spędzać czas z rodzinami.
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Moherami nie zarządzałem więc nie wiem jak to tam wyglądało, ale na akcjach często brakowało twoich ofow więc prawdopodobnie Paweł planował twoja rozbiórkę.
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Rozbiórkę dostałeś bo zabrałeś dostęp do Stanów na 2-3 tygodnie.
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

139:51 po pierwszej połowie, zobaczymy teraz czy drużyna przeciwna wyrówna.
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

W kogo nie uderzymy to okazuje się ze to nasz kret. Najpierw Jax, potem rufu, teraz kakaowy. Kto następny haxuwer, sąsiad wydziabnego? :(
  8. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Oprócz tego co było na DC obgadywane z messim i vanillą mam tylko to. Najpierw było to pisane, a potem około 20 rozmowa na DC, gdzie ustalaliśmy resztę. Z zaplecza tylko jedną z totalnego wzięliśmy na przeskok, ale tak jak na screenie te z tyłu potem wam oddamy, po prostu potrzebne są pod...
  9. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Tyle ze z naszej strony było to dogadane z waszą radą, był messi i Wannila. Dogadane było wzięcie wszystkiego od 540 w górę, za wyjątkiem brania z pierwszej linii kmmr, ciebie i maturzysty bo gracie. Nawet vanilla mówił że on swoich trzech wiosek tam na górze też nie chce i oddał je. Co do...
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Dziś możecie pić szampana, widzimy się niedługo z powrotem :)
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Dobrze. Ważne że do przodu.
  12. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Na razie to my wyjaśniamy was i wasze brudne zagrywki. Prawda zawsze się obroni.
  13. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

No tak bo kosa w tory to na 206 pewnie była
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Norbelo już wybrał na które konto wraca? xD
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Przykro mi że się dałeś nabrać na reklamy oglądając swoje ulubione seriale :(. A te ataki na screenie to pewnie offy work in progres.
  16. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Nie powiem ci ile. Powiem tylko tyle. Twoich wiosek nie ma w fejkomacie. Matematykę zostawiam tobie.
  17. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

. Co się źle zestarzało?
  18. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Stefany.
  19. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Droga nocko proszę o zaprzestanie zbierania banów bo tylko akcje nam pasujecie i muszę rozpiskę modyfikować :/
  20. Dyskusja o sytuacji na świecie 202

Staramy się pomóc. Dzień po akcji a frontowki u was puste. Przepraszam już nie będę :(
Do góry