Wyniki wyszukiwania

1. Vxynio

Mapy i Stuknięte Tabele ?

Czekaj; bo nie rozumiem "jakie są warunki zwycięstwa każdy może sobie sprawdzić i żadna dominacja 70 czy 80% nic tu nie da" - ale wiesz, żeby przejąć większość runicznych i je utrzymać - docelowo trzeba mieć przewagę w dominacji = wioski i teren? Tym bardziej że trzeba utrzymać runiczne w 60% na...
  2. Vxynio

Dyskusja o sytuacji na świecie 191

Ja tu tylko wejść zaktualizować :p Nigdy nie zrozumiem wyciągania statystyk w ciągu dnia trwania akcji, chyba tylko po to żeby sobie wziąć w momencie gdy są dla kogoś bardziej sprzyjające XD W sumie to dziś pierwszy raz od początku świata się fajnie pobawiłem, co prawda niedosyt pozostał, ale...
  3. Vxynio

Eh xd 1. Wchodzą 2 akcje ofensywne - zarówno z Waszej strony jak i naszej - więc bilans 1:1 świadczy o tym że obydwie akcję są podobne jeśli chodzi o obronę. 2. Jest godzina 14 - jeszcze są dobitki, odbitki, zerknijmy na podsumowanie pod wieczór, co? Pozderki
  4. Vxynio

XD? O co Ci teraz chodzi aktualnie, jakbyś mógł rozwinąć?
  5. Vxynio

Twój kolega wyskakuje do mnie z "cwaniakowaniem", to dlaczego mam być w jego stronę aż nadto kulturalny? Staram się zachowywać kulturę, dla jednych wykazuję większy szacunek, dla drugich mniejszy. Jak już poświęca tyle czasu na tę grę, to niech przynajmniej ma z niej korzyści i uczy się...
  6. Vxynio

PÓki spotkamy się na tym froncie - polecam poczytać słownik języka polskiego i nauczyć się ortografii <glaszcze>
  7. Vxynio

@edit, proszę, poprawione :v
  8. Vxynio

Ale kto płacze, ja odpowiadam tylko na Twoje "zaczepki", a sobie nic do zarzucenia nie mam. Sam dałeś kontrę w moją stronę. Przejrzałem, większość przejęć z Twojego plemienia, albo graczy bez plemienia - prawdopodobnie siłówek/darm, daj ss'a i mi pokaż, to przyznam rację XD
  9. Vxynio

Oczywiście, że przejmujemy nieaktywnych graczy, każdy lubi "darmy", ja najbardziej lubię te od wroga ;) A nie na darmach? Przejrzyj sobie swoje twstats i pokaż mi jakieś wioski przejęte od wroga XD @edit, a przepraszam - wciągnąłeś jakieś parę wioseczek od Niszczycieli, gdzie pewnie te od...
  10. Vxynio

X D do czego pijesz? Tu było tylko nawiązanie do tego co Godlike wrzucił o graczu - naszej "siłowej" - że u nich tego nie było. X D Zresztą umiejętne korzystania z informacji o tym że ktoś skończył gierkę, a nic z tym nie robicie - to chyba o nas dobrze świadczy, nie? Małym kosztem - duży łup...
  11. Vxynio

No i co Wy za głupoty gadacie w ogóle XD Godlike jakiegoś screena z dupy wstawił, gdzie gość płacze o atakowanie przez własne plemię, gdy wcześniej wyglądało to tak: Więc chłop automatycznie się poddał, mimo próby z naszej strony "ratowania" go; co było raczej jasne że na froncie trzeba go...
  12. Vxynio

Nie no, edukujmy się nawzajem, no offence sąsiad <luzik>
  13. Vxynio

Brak uwag! <glaszcze> Aż przejrzałem na szybko i chyba nie było żadnego błędu w moich wcześniejszych wypowiedziach. Jeśli taki znalazłeś, to z chęcią się dowiem. <oczy> A co do tego, to po prostu mnie po jakimś czasie strasznie to zaczęło kuć w oczy; tak po prostu, temu wytknąłem <shrug>
  14. Vxynio

15. Vxynio

X D
  16. Vxynio

No ale o czym my mówimy? "taką kosę z Matheo przygotowali" - to Wy w pierwszym miejscu ją zaplanowaliście. Patrzymy na rozwój wydarzeń i robimy swoje, tragedia się jeszcze żadna nie robi. A po co ktokolwiek ma odpowiadać na Twojego mema? Jakoś w dniu przejścia Matheo spamowaliście jak się dało...
  17. Vxynio

Mówisz w sumie o statystykach ze świata, a w Waszym plemieniu wcale nie jest lepiej przy niektórych "TOP" graczach wychodowanych na barbach i darmach <rotfl>
  18. Vxynio

@Vaarkus no i jak te -7? Bo ja naliczyłem -1 i to wioska runiczna 3k pkt XD A co dopiero to co wciągnęliśmy od Was <help> Szkoda, że chęć wbicia kosy zmarnowała czas tylu osób, które brały udział w akcji i wysyłały/dogrywały offy i grubasy ;) Widzę że Niszczyciele z Tukanami też się już...
  19. Vxynio

XDDDD Nie no skończ pisać bo się tylko błaźnisz jeśli myślisz że obstawa to jedyna forma obrony, szczególnie przy takiej ilości off i ustawieniach świata tzw. wsparcie wewnątrz plemienia. Poczekajmy do tego końca dnia, bo w gorącej wodzie jesteś kąpany. A przy okazji czekania, polecam sięgnąć...
  20. Vxynio

Ty to jednak niezły jesteś XD pisać -7 chwile po wejściu głównych ataków tzw. karet, poczekaj choć do tego końca dnia - obiektywnie może być albo mniej albo więcej.
Do góry