Wyniki wyszukiwania

1. czerniol elo 3 2 0

Map&Stats by Manahir

@Manahir Wszystko fajnie ale mógl byś się nieco bardziej postarać bo zrespiłes jakąś czarna dziurę na mapie z czerwoną kropką pośrodku, trochę to wygląda jak nuklearka w starcrafcie XD.
  2. czerniol elo 3 2 0

Dyskusja o sytuacji na świecie 194 - PLEMIONA

@przemeczi Zdradzę Ci wielką tajemnice tego świata. Wiesz jaka jest różnica między @Bl-ack sno-w a Jutrzakami? Taka, że black w flashbacku cienia inteligencji wylewa szambo innych prosto na FO. Kwestia tylko czy to słuszna szambiarka dla słusznych ludzi XD. No a jutrzaki wylewają własne szambo...
  3. czerniol elo 3 2 0

Odklejencu z jutra przestań brać towar od aspola bo twoje iq spadło z HEHE 60, dokładnie o połowę. No ja mam takie kurwa chody w supku, że dzień po starcie na ostatnim świecie wyrwałem bana za nick wielkie czorne dildo. Jedyny kontakt z supportem to mam jak muszę się odwoływać za bany z czapy...
  4. czerniol elo 3 2 0

Wojna Kumple - Galowie

Eee fajnie ze Blackclown wyjaśnią tu pampersy Kuwejta, pytanie moje tylko czemu ten temat nazywa się Wojna kumple Gallwowie jak tu ani słowa na ten temat nie ma, jedynie wylew szamba kumpli dobrze ukrywanego do tej pory.
  5. czerniol elo 3 2 0

Dyskusja o sytuacji na świecie 194

Dobra ale teraz na poważnie, zagramy w otwarte karty i z racji, że 200 już tuż tuż, a zanim donimacje się tu wbiję to zawiążmy koalicje na powiedzmy wstępnie 40 plemion z topki. Każde plemie wyznaczy swojego delegata do tego śmiesznego pixela o który tak się tu jesteście w stanie poniżyć. Nie...
  6. czerniol elo 3 2 0

Ale do meritum. Bo coś tu o przeciekach gdzieś było. Są tu już jakoś turbo amatorskie koalicje na pół świata czy, póki co ledwo koło ćwiartki są? Bo nie ukrywam do tablicy wywołał mnie skowyt z dup tych co się mianują tu kumplami, że jedna kareta w ich stronę, wepchała nas w jakąś koalicje XD...
  7. czerniol elo 3 2 0

Z bnk trochę mi nie po drodze lekko ponad pół klasy wyżej od blackClowna. Szkoda dyskutować i z jednym i z drugim XD.
  8. czerniol elo 3 2 0

Nie przypominam sobie, żebyś awansował na mojego kolegę, ale to może być błąd statystyczny, bo mogłem być zbyt trzeźwy. Znamy się? Jedyny plus póki co w Tobie dostrzegam, że chyba stoisz w opozycji do Blackclowna i tej reszty bandy fanów zgrzytających zębów i pieluszek do zmiany.
  9. czerniol elo 3 2 0

KRONIKA ŚWIATA 194

Zdradzę Ci sekret, była ostra walka pomiędzy szambiarką, a dostawcą z nowymi pieluszkami+ Ale wyszliśmy obronną ręką jak na losowy start w 12 osób XD.
  10. czerniol elo 3 2 0

Ja pier... Kiedyś to były merytoryczne rozmowy przy Bingo, FOnt zjechał windą poniżej poziomu Pe do potęgi jutra.
  11. czerniol elo 3 2 0

Kumpelki widzę na samą myśl o otwartym froncie Wielkimi Galami już sobie na wzajem draski na majtach sprawdzają. Znakomicie słychać wycie.
  12. czerniol elo 3 2 0

Brzydkie Mapki by Aszu

@aszxqw92 postulujemy o nie manipulowanie opinią publiczną jak w polskiej polityce pokazujac sondaże. Rozumiem, że jak Ciebie wysyłają na arkadie to automatycznie zostałeś nominowany na najlepszego gracza Arkadii? To tak nie działa. GALOWIE TO NIE PODLEGŁY TWÓR NIE KLĘKAJĄCY ANI PRZED...
  13. czerniol elo 3 2 0

Brzydkie Mapki by Aszu

Bo jesteśmy Galijskimi oswajaczami psów.
  14. czerniol elo 3 2 0

Brzydkie Mapki by Aszu

@aszxqw92 czemu szkalujesz wielkich Galów?
  15. czerniol elo 3 2 0

Brzydkie Mapki by Aszu

Lol #same masówki bez rączek na mapie XD.
  16. czerniol elo 3 2 0

TOP 1 CARTOGRAPH FROM USA

@Fabcio and Maciuś przyzywam Cię:)
  17. czerniol elo 3 2 0

S200

@BulwaZaglady patrz, Tobie się nie chce, mi się nie chce, sPeed się chce, to może jakiś nie pisany sojek fuzja do końca świata anty speed, bo po 150 to chyba macie kosę. Rozwiążemy im z dwa człony na starcie i ez gierka nawet w centrum będzie:) Ustswienia na 200 to najlepiej premium, kościoły...
  18. czerniol elo 3 2 0

S200

@Kanarinios. Nie zmuszaj mnie do wyciągnięcia bingo XD. @Krystek. PRZECIEZ TY SIE NA MNIE OBRAZIŁEŚ, ŻE SIE SMIAŁEM Z TWOJEGO BORDERLINE :(
  19. czerniol elo 3 2 0

S200

Legenda głosi, że do wygrania mega trudnego świata numer 147 nie wymagała gry na botach do dogrywania z strony potężnego sPid. Oh wait No tak to tylko legenda, bo z całej stawki, chyba tylko wielce czcigodny @Keymil LoveOrHate nie grał tam na Andrzeju, przynajmniej na to nie było w swoim czasie...
  20. czerniol elo 3 2 0

S200

Przecież 5 członów speed plus dwa ukrytych darm vs wróg, który zamiast się zgadać przeciwko nim to jeszcze ułatwił im gre bijąc siebie to brzmi jak mega trudny świat do wygrania xd.
Do góry