Wyniki wyszukiwania

1. Doktor Hałs312

Dojdz do 50, zanim MOD napisze 0

17 gram
  2. Doktor Hałs312

Światy 179 i 180 - dyskusja przedstartowa

Miałem już nie grać ale jak widzę ustawienia 180 to chyba wbiję, mrożenie plemion żeby zwalczać masówki zawsze na propsie <3
  3. Doktor Hałs312

rozmowy o szybciutkich rundach ;)

Ale oro xD
  4. Doktor Hałs312

Chłop nawet w nicku ma "loser" a wy sie podniecacie że go ciśniecie, przecież on musi sam wiedzieć że jest pionasem xD
  5. Doktor Hałs312

Beka płaczecie o jakieś skrypty a wczoraj Berbi uczciwie rundkę wygrał wieczorną, żadnych skryptów nie potrzebował, widać że gity górują nad jakimiś pionasami umiejętnościami ale też honorem i uczciwością.
  6. Doktor Hałs312

AbiSman jak to jest jakiś pionas gorszy od losera i zateckiego, wczoraj na rundzie pamiętam że jechaliśmy go pod koniec rundy w sumie już tylko z nudów żeby móc ostatnie pół godziny na afku posiedzieć xd
  7. Doktor Hałs312

Wróciłem z jedzonka, wbijam zobaczyć co tam na szybkich, GITów nie widać więc pewnie nie grali, loser 1 wioska i 22 miejsce, zatecky 1 wioska 24 miejsce, ten trzeci co go dzisiaj zjechaliśmy w południe 2 wsie i 10 miejsce xD Z czym do ludzi pionasy
  8. Doktor Hałs312

Beka z frajerów co płaczą że 5v2 było a dostaliby klapsa na dziąsło solo od Berbecia bo żaden klinować nie potrafi xD
  9. Doktor Hałs312

No 4v2 z czego trójka od nas nie grała tu nawet na tryhardzie xD Ja sobie przed zjechaniem was siedziałem na sraczu i spichlerze budowałem same z komórki żeby się nie przelewało za dużo a startowałem o 12:20 xD
  10. Doktor Hałs312

Jeszcze napisz że w 20, na pewno ktoś uwierzy, ja wbiłem 20 minut po starcie rundy, w międzyczasie poszedłem sobie na sracz, Kasalia był afk chyba z pół godziny, Agusia startowala chyba z pół godziny spóźniona, jedynie Berbi grał tu w miarę równo i bez szans byliście xD
  11. Doktor Hałs312

no sobie możesz gdybać i zajmować drugie miejsca na borowikowych rundach o 8 rano jak ja sobie smacznie śpie po piątkowej imprezie xD
  12. Doktor Hałs312

@-one loser szkoda że cie nie ma
  13. Doktor Hałs312

jedziesz z nimi, prawidłowo. Patrz, nawet twój fanklub założyłem
  14. Doktor Hałs312

Wstaje sobie w sobotę rano o 12, patrze na FO a tam loser się chwali że pojechał jakichś borowików o 8 rano i jeszcze myśli że to był ceiter i boh, ale to jest odklejka xD ale brawo, drugie miejsce o 8 rano w sobotę, jestem pewien że to dla ciebie osiągnięcie xD
  15. Doktor Hałs312

No loser masz rację, nie liczy się rozwój na starcie tylko wygrana, jeszcze chyba nie widziałem rundy gdzie byś miał na koniec więcej pkt niż ja a przypominam że jestem bobem co wchodzi bez KP zbudować pare katasów xD
  16. Doktor Hałs312

lol mam lepsze XDDD
  17. Doktor Hałs312

Uuuu loser po rodzinie, nieładnie, chyba trzeba cię zburzyć na następnej rundzie za karę
  18. Doktor Hałs312

A to tego pionasa też pojechałem, po co wy w ogóle piszecie z ludźmi których ciśnie byle laps bez KP jak Hałs xD
  19. Doktor Hałs312

nie no spoko, gdzie jest opcja zaczynania od nowa w MK?
  20. Doktor Hałs312

Ej zatecky i hevi już wygrali rundę? I kto to te gity bo chyba ich nie było w tej rundzie? Sam ich obu pojechałem czy jak?
Do góry