• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Wyniki wyszukiwania

1. @strzelec@

Dyskusja o sytuacji na świecie 190

Ja w P! Gram od s60 można powiedzieć ze współtworzyłem ten projekt z fboyem a później gdy ten postanowił przekazać pałeczkę bulwie stwierdziłem Ze pomogę Tomkowi dobrym słowem i doświadczeniem.
  2. @strzelec@

Nie ma jednoznacznych dowodów wskazujących na winę.
  3. @strzelec@

Dziś go wykupiłem. Cztery lata temu, gdy kończyła się pierwsza kadencja PiS, ośmielony 4 latami rządów w/w wziąłem go w leasing. Bo zmieniła się sytuacja na rynku pracy. Skończyły się układy, łapówki i ustawiane przetargi. Nie chce żeby to wróciło. Dlatego zagłosuje na ZP.
  4. @strzelec@

Kto pytał
  5. @strzelec@

Boty to już w ogóle tak wysoki poziom abstrakcji ze nie ma sensu uważam tego komentować. Kazdy myślący człowiek wie, ze w P nigdy nie było bociarzy. A jeżeli już się taki gracz trafił, bardzo szybko był eliminowany przez radnych.
  6. @strzelec@

Proszę głupot kanara z P nie łączyć, odcinamy się. Nie graliśmy na darmach kretach i nie nabijalismy sztucznie blach.
  7. @strzelec@

ja myślę, że za 800+ by nam się udalo Ty po prostu nie dopuszczasz do siebie takiej myśli pudło mordziks, gram w rohanie akurat xD
  8. @strzelec@

no dobra a kiedy bylo lepiej za komuny czy teraz ?
  9. @strzelec@

Mapki i Staty 190 - By Stukniety

dobra, prawda jest taka że czumbo to osoba o dość kiepskiej reputacji, niejedno nawywijał i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, nie wiem po co te dyskusje a po drugie zmieniam swój typ na to kto odpadnie następny, mysle ze to moze byc rohan ale nie od razu tylko tak za 1-2 miesiaca. za duzo...
  10. @strzelec@

Dobra weźcie wydupiajcie z tego forum poważnie W plemiona grają sami ludzie sukcesu zarabiający +15 k miesięcznie wiec co nas gowno obchodzi ile burgerów drwala se możesz kupić za minimalna
  11. @strzelec@

Może i drogo ale przynajmniej mamy pewność Ze info jest legit A jak Jarek wprowadzi waloryzację na 800+ to stać nas będzie nawet na to żeby kanara opłacić
  12. @strzelec@

500+ to dużo kasy bo rohan za ten hajs kupuje kretów w innych plemionach
  13. @strzelec@

Wybaczę stefanom jeśli następny będzie rohan
  14. @strzelec@

Mapki i Staty 190 - By Stukniety

to co zabawa w typowanko, następni do odstrzału są TRD, EM i My.. :P
  15. @strzelec@

Czyli co, Buczek jednak nie ogarnął ?
  16. @strzelec@

Gowno się dzieje, wawrzyn rekrutuje wszystko co się rusza a rohan to masówka
  17. @strzelec@

Jak Tam buczki już przegrały?
  18. @strzelec@

Tylko do pustaka, jak wyżej
  19. @strzelec@

Bo to debil
  20. @strzelec@

ave potezne wnk