Wyniki wyszukiwania

1. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

the debil masz chłopaka ? nie wiem nie wnikam w twoje fetysze ale czego sie spodziewałem po patologicznym obłudniku i kłamcy
  2. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Jak jesteś kłamcą i obłudnikiem to wypad z pikseli :*
  3. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Wytłumaczy ktoś szumixowi ze nikt postów powyzej 4 zdań nie czyta xd
  4. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Jak ten sobotni poranek wam mija <piwo>
  5. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

A to już by było cos
  6. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Oktagon zweryfikuje , wójas @DziaMa1337 sprawaj rzymska klatkę , będzie bitka <boks>
  7. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Ludie fIESTA specjalnie rozwiazała plemie pod pretekstem włamu na konto , bo liczyli ze dadza im przerwe w atakach bo ak ich deffuje xd
  8. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

9. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Jedni lubią wędkować a innym sprawia przyjemność obskakiwanie wpierdolu <rotfl> <boks> <cisza>
  10. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Mam się już obrażać ?
  11. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

Jj mówisz ze pełno tam twoich zdjęć ? <rotfl> :p
  12. Los Ami

Dzień Dobry Misiaki

przeciez z wami jedziemy ? <cisza> <cisza> <cisza> <rotfl>
  13. Los Ami

RUNDY SZYBKICH- POPRAWA

Ludzie serio mysliscie ze cos sie tu zmieni ? XD gdyby szybkie były opłacalne jak giełda to moze i by cos było a tutaj to co nawyzej możecie pomarzyć ;)
  14. Los Ami

Dyskusja o sytuacji na świecie 182

Jak ktoś szuka to zawsze znajdzie negatyw we wszystkim ja staram się szukac pozytywów , i jeśli jest opcja i mam taką możliwość to pomagam ba sam n wstawiłem zbiórke dla sąsiada któremu spłaną dom w pożarze dzięki ludziom udało sie zebrać lekko ponad 1000 zł za co JESZCZE RAZ SERDECZNIE...
  15. Los Ami

Chodzi mi o to ze nie ważne co robimy ważne jest to czy przynosi to cos pozytywnego społeczeństwu czy nie NIE NARZUCAM KOMUS WPŁATY NA DANY CEL ale jak już ktoś sie oferuje to nie uważasz ze lepiej jest pomóc dzieciom niż zwierzętom ?
  16. Los Ami

BLACK sam narzucasz ludziom swoje wartości dobra nie bede sie kłocił nie widze sensu to moje zdanie które moge przedsatwić i to zrobiłem nie widze powodu do kłotni ja bede zbawiał swiat po swojemu ty zbawiaj plemiona po swojemu i cieszmy się z tego co robimy :D
  17. Los Ami

To tak ja ja bym chciał aby małe dzieci zostały uratowane bo na sama myśl ze mała ZUZIA może umrzeć a ktoś wpłaca kasę na bezdomnego jeżyka mnie przeraża pozdrawiam :)
  18. Los Ami

lubie twoje niektóre wypowiedzi bo sa z sensem ale w tym wypadku moge ci powiedziec hehe :D CHCESZ ZBAWIĆ PLEMIONIONA TO CIE ZASMUCE NIE UDA CI SIE :D
  19. Los Ami

I wiem wiem ratowanie słodkich zierzaczków jest teraz cool i takie doceniane (BO POD PUBLIKE ) , Pomyślcie ile Matek nie chodziło by na groby własnych dzieci gdyby pieniażki ze zbiórek były dla DZIECI a nie dla bezdomnego pieska bo ten zeby przetrwać wiele nie potrzebuje oczywiscie smierĆ...
  20. Los Ami

A może zamiast ratować zwierzęta ratujcie małe dzieci. Pozdrawiam i miłego popołudnia
Do góry