Wyniki wyszukiwania

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 182

Bo to co się tam później działo to była porażka xd
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 182

Faktycznie, byliście w dużo gorszej sytuacji niż tutaj, niestety grałem w Legend a później w Tech xD tutaj przynajmniej macie obrzeża
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 182

Speedoplayersi *
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Byku nie trać czasu na dyskusje z nimi bo to sensu nie ma, niestety zostało już mało plemion które wolą walkę i sprawdzenie umiejętności od blaszki za zjadanie darm :) Szkoda mi takich graczy jak Mefi co musi deffowac sojuszników mimo tego że mają przewagę nad wrogiem i przeskakiwać na front...
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Co racja to racja, piękny świat aż się łezka w oku kręci, zagrałbym jeszcze raz taki :) Nikt nie zwalniał tempa
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Dobra dobra tam też tak mówiliście bracie
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Raczej nie będziesz miał tej możliwości mefciu, to jest zbyt duża przewaga żeby mówić o czymkolwiek a chętnie byśmy Ci drugi raz wklepali misiu hehe ;*
  8. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

9. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Moje konto dzisiaj pada
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Fajnie tam traktujecie graczy w tych pEWNIACZKACH xd
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Ale ze po jednej akcji burzącej już płaczecie o deffa do witamow? Mimo tego że macie dużo większy potencjał niz my ? To akurat jest śmieszne :D
  12. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

No no, nie ma to jak porównywać akcji burzącej do akcji pod przejęcia xd
  13. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Nie, uwalimy ich bez podpisywania się z nikim Black, są jeszcze plemiona które lubią walke
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Myślałem że chłopy dotrzymają chociaż wypowiedzenia:D ale w sumie fajno, zaczynamy oro
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Takie wygrać że jestem pewien tego że rozwalimy pewniaczkow ;)
  16. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Wolę grać z vegeta który ze względu na nas, zwykłych graczy nie odbiera nam frontu, bo wolimy przegrać walcząc z przeciwnikiem 3x większym niż wygrać z przeciwnikiem 3x mniejszym
  17. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Pewniaczki jesteście przekozaki, rozebraliscie Jureczka który od startu z wami za to że wygrał z nami świat haha. Pompa w UJ xd
  18. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Nie boli, w tyłek to mam szczerze. Po prostu okazało się że ludzie mieli racje pisząc o was tak jak piszą. My sobie i tak damy radę, nie jesteśmy jakimiś magusami co się kasują po dwóch akcjach. Przecież w naszej pozycji To wy byście miesiąca nie pograli xD
  19. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

No kasacja to typowe zgranie ze strony Mag. Walcząc z wami myślałem że jesteście poważnymi graczami..
  20. Dyskusja o sytuacji na świecie 174

Co?
Do góry