Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Teraz jeszcze tylko Elite niech się rozwinie na obrzeżach, poczeka jak psy zaczną zdychać i wsadza im kosę, wtedy wreszcie karma wróci do tych psich odchodów :)
Psy do piachu i koniec obserwowania świata. Czyli jeszcze góra dwa tygodnie, mimo takiego frajerstwa dawałem im więcej czasu no ale cóż, karma szybciej dopadła :P
Może dlatego że tylko od was to słyszałem a nie od niego? Z reszta ja nie mam się z czego tłumaczyć, zwłaszcza takim niedojebom jakimi jesteście z całą pewnością
W punkt, jak to w grupowce endzi napisała przed silowka, trzeba skasować mało aktywnych graczy przy trybach przed wojna :D chyba zaczęli od najaktywniejszych :P
Teraz ogromne wyzwanie przed P, reorganizacja go, organizacja frontu z bellum, myślę że ustabilizuje się to właśnie przy 60 na 40 co nie jest duża przewagą więc świat się nie skończy za mięsiac
Speed gra bez rączek bo dwa człony ma bez rekrutacji... Haha no mózg rozjebany, dobrze, ze 40 graczy w czlonie nie ma bo do 15 na luzie byscie musieli liczyc,, dramat XDXDXD
tobie (celowo z małej) vermira (rowniez celowo z malej) to sie juz niezle odkleja. Powiedzialbym zmien lekarza ale tobie to raczej doradze uzyc najwiekszego mlotka jakiego masz i tak sie zdrowo w leb jeb... Nie pomoze na pewno ale na zloty strzał licze XD