Używasz przestarzałej przeglądarki. Może nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś ją zaktualizować lub użyć alternatywnej przeglądarki .
Widzę że tylko dzięki mnie to forum ożywa☺️ nieloty wychodzą z cienia i wylewają pomyje na kaczuszki i na mnie.... Ale cóż, jakoś muszą się dowartościować. A na serwerze już widać pierwsze oznaki paniki
Mówi to członek plemienia, które na początku świata miało połowę darm na świecie. Ale jak widać support gry ma w dupie przestrzeganie regulaminu... I się dziwią że gracze odchodzą
Wymagającym światem jest świat bez pp, jakie to wymagania jak w ciągu dnia stawiasz wioskę z pałacem i kareta... Loljak chcecie dołączyć to piszcie na plemsach do mnie ;)
I z tego co wiem to od was piszą żeby dołączyć do kaczek
Serio? Podaj kto to z nimi pogadam pingwinie przyduoasy błagają na kolanach o dołączenie.. a co najlepsze wysyłają nam co od was idzie.. także no sorry
Próbujesz się tym dowartościować czy jak?
A może stara obiecała że Cię w końcu z piwnicy wypuści? Co Ci po straszeniu że już nie pogram? Możesz być pewien że na kolejnych światach będę rozjeżdżał takich jak ty czy cały PinWin- plemię darmiarzy którzy bez darm skończyli by grę po miesiącu od...