• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Najnowsze treści autorstwa Vikingen x Control360

1. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

Nie wiem czy da się bronić "słabo" mając wieże, widzisz co leci w Ciebie 12-14h od akcji, jak masz diodę fajną to nawet 20h, na 181 pokazali, że bez wież spadliby na 2 akcje. To teraz jeszcze czekam na te nicki top graczy z giełdy, którzy byliby w stanie powalczyć na 200
  2. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

pogłoski mówią o jakichś dziadkach, co wbijają kliny w ms
  3. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

ale o jakim kabarecie mówisz, sami się zgodzili w październiku na nazwę delma
  4. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

patrz no, wy też nazwy nie macie, jedyny świat który ugraliście to rekrutacja i dyplomacja na 3/4 świata, a to tylko dlatego, że wariaci są tak samo słabi jak wy xD
  5. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

gdyby nie ty to może by było hate, ale co mogą chłopaki zrobić jak ich wódz zostawił w ciemnej dupie bez latarki i musieli się ratować sojkiem na niesprzyjających warunkach, byleby dograć świat bo wódz stwierdził po 2 akcjach, że pali wrotki xD
  6. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

specjalnie policzyłem dla ciebie, "swoi", którzy grali wcześniej w delmie dostali połowe blaszek, reszta gra pierwszy raz w delmie
  7. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

no gdyby nie kreski to to konto by się bez oporu położyło xDD, ninja pokazał opór kolejny świat z rzędu zapraszając coopa, żeby za niego tylko grał xD
  8. Kroniki / analiza świata 173 by Owski

truskawy się skończyły to kolejny ze ski wrócił
  9. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

Tak tylko napiszę, że ostatniej obrony na akcje ski u nas nikomu się nie chciało ustawiać, a i tak tylko champion podbił z diody, chyba jedyny sukces tego świata, statek upada szybciej niż titanic, a champion diody wbija
  10. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

no jak miałeś 100 wiosek to 10 offów co 3 dni bolało, Ty nie mogłeś pod siebie wrzucać ani burzyć mnie nimi.
  11. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

mordo, ja się nawet nie pociłem, żeby Cię dobrze fejkować, a i tak dawałeś sobie ubijać wojsko offami, które leciały po 30h i jeszcze jakieś głupoty piszesz
  12. Kroniki / analiza świata 173 by Owski

No to tak jak CBA napisał, ciężko to ocenić, zazwyczaj kogoś urazi i będą dymy jeszcze o to xD, lepiej byłoby statystyki akcji wrzucać i na tej podstawie analizować sytuację gdzie akcje poleciały, czym się kierował KO i mogłoby to fajnie wyjść
  13. Kroniki / analiza świata 173 by Owski

do dzisiaj ciekawi mnie jak Ty chcesz obiektywnie ocenić najlepszych frontowców bez wywiadów i obserwacji POV każdego frontowca jak broni/atakuje xD. Póki co można wypisać najgorszych i pierwsze dwa nicki jakie mi się tu nasuwają to lich i crisos XD, konta od nas, którymi ludzie rzucili przy AWW...
  14. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

cykamy se, chcesz dołączyć?
  15. Dyskusja o sytuacji na świecie 173

a może potężne NIGHT?
Do góry